Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
Be kell hogy valljam hogy elcsesztem

A DistanceKM függvénynek teljesen mindegy, hogy int vagy float-ban kapja az adatot mert aLocation_tclass lekezeli/skálázza. A gond ott volt, hogy én a függvényt csak a program elején hívtam meg, amikor még nem volt adata a két paraméternek. Betettem a loopba és szuperül működik
Végre kezeli a Base vevőtöl kapott GPS koordinátákat, és ahhoz képest számolja a távolságot.
Már csak egy hiba van: néha felcseréli a két kapott értéket...
Ez nyilván azért van, mert én így küldöm a két adatot:radio.write(&gpsadat, sizeof(gpsadat));radio.write(&gpsadat1, sizeof(gpsadat1));
Megpróbáltam azt, hogy a küldő Arduinon deklatárltam egy arrayt:float gpsadat[1];
Ezeknek értéket adtam és már ment is aradio.write(&gpsadat, sizeof(gpsadat));
A vevő oldalon pedig szintén deklaráltamfloat gpsadat[1];-ot és lefut aradio.write(&gpsadat, sizeof(gpsadat));viszont csak agpsadat[0]jön át. Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku fizikai dual SIM!!!
- Samyang AF 85mm f/1.4 FE II objektív Sony E
- Eladó egy igazi ritkaság Dell UltraSharp 32" 8K Monitor - UP3218K
- eladó Dell U4320Q Monitor 42.5 " 3840 x 2160 (4K UHD)
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (FOGLALVA)
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold