Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
páran már mondták hasonlót, pedig ez egyáltalán nem így van csak másfajta megközelítéssel szemlélettel gondolkodom.Gyakorlatias és visuális tipus vagyok és ezért nem a száraz olvasott anyagot preferálom hanem tapasztalati úton a saját problémámon keresztül megoldva.
én úgy szeretnék megtanulni , hogy közben valami hasznosat és olyan dolgot csinálok ami érdekel és nem egy olyan dolgot amit valaki más gondolatmenetét tükrözi esetleg 20 évvel ezelőtti megoldás aminél mostanra már talán van egyszerűbb megoldása is.
Sokkal jobban megmarad és előbb is megtanulom, ha nem másvalaki példaprogramját írogatom , hogy megtanuljak egy funkciot programozni inkább úgy, hogy akkor tanulok meg egy funkciót amikor az én programomban szükség lenne rá.
Mert lehet hogy megtanulok könyvből 10 funkciot, de a problémámra csak 5re van szükség, de 2-t pont nem tartalmaz az a 10 amit már tudok. szóval addig míg nem tudok mindent addig jobban koncentrálnék arra ami épp kell .Csak az a másik, hogy azt se tudom mikor mi kellegyébként köszönöm a felajánlást, de nem tudom, hogy ez jo hely lenne e hogy összerondítsuk mindenféle very basic levellel
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házi hangfal építés
- Elektromos autók - motorok
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos fejegységek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- További aktív témák...
- Steam Deck vadi új 512GB SSD-vel, 100% akku, Windows 11 Pro, tok, töltő, karcmentes, mint az új!
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia
- Intel 12th gen. i5-12500 / B660M / 16GB DDR4 félkonfig
- Toshiba Survillance S300 Pro 8 TB megfigyelőrendszerekhez - 2 db
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold