- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
Én 1602-ből I2C csatolós verziót használok. Nem árt ha spórol pár lábat az ember.
Én csináltam hasonlót , egy DHT11 -re épülő szellőztetőt.
A ventilátornak 26 fokon bekapcsólni és lekapcsólni.
Ezt szerintem inkább felejts el. Ezzel eléggé mellé lehet lőni mivel simán előfordulhat az, hogy össze vissza kapcsolgat be a ventit másodpercenként mert épp 26 fokon táncol a hőmérőd. Persze atom stabil 26 fokot is belehet lőni de azzal sokkal többet kell dolgozni. Én egy hiszterézises szabályozót javaslok úgy, hogy pl 26 foknál kapcsoljon be a ventid , vigye le 24 fokra-ra utána meg kapcsoljon ki.
(#1290) gyapo11
megadott feszültségtartományon belül tartja az áramerősséget, ez az áramgenerátor feladata,
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 4090, I9-14990 PC Eladó!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest