- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
Én 1602-ből I2C csatolós verziót használok. Nem árt ha spórol pár lábat az ember.
Én csináltam hasonlót , egy DHT11 -re épülő szellőztetőt.
A ventilátornak 26 fokon bekapcsólni és lekapcsólni.
Ezt szerintem inkább felejts el. Ezzel eléggé mellé lehet lőni mivel simán előfordulhat az, hogy össze vissza kapcsolgat be a ventit másodpercenként mert épp 26 fokon táncol a hőmérőd. Persze atom stabil 26 fokot is belehet lőni de azzal sokkal többet kell dolgozni. Én egy hiszterézises szabályozót javaslok úgy, hogy pl 26 foknál kapcsoljon be a ventid , vigye le 24 fokra-ra utána meg kapcsoljon ki.
(#1290) gyapo11
megadott feszültségtartományon belül tartja az áramerősséget, ez az áramgenerátor feladata,
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest