Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- droidic: Safe Mode az agyban
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
válasz
Janos250
üzenetére
Mostanában elég sokat hallottam az ESP szót
Lehet ideje lenne váltanom?
Ti egyébként többnyire ESP-vel játszatok, nem is Arduinoval?Megnéztem egy összehasonlítást a két típus között, és az jött le hogy a PWM frekvencia sokkal részletesebb 0-1024 az ardu 0-255-jéhez képest ezzel gyakrolatilag egy átmapoló parancsot spórolnék meg és finomabb lenne az átmenet a LED szalag színei között... Elvileg állítható a frekvenciája is, így megszűnhet a "zúgás". Kérdés hogy ha ezt piszkálgatom akkor minden eszköz ugyan úgy fog működni?
Az hogy wifi van rajta számomra nemigen érdekes. Illetve az univerzális i2c pinek sem érdekelnek.
Viszont kicsit aggaszt a kompatibilitás. Teljesen megszoktam az Arduino library rendszerét. Bármi kell szépen leszedtem a library-t és minden happy volt. Ez az ESP nem tudom mennyire támogatja ezeket.
Illetve ami még kérdéses a tápellátás. Ahogy látom az ESP-k ~3V-ot használnak. A legtöbb eszköz amit vezérlek 5V-ot igényel. Ez nálatok nem okoz gondot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial Pro 48GB (2x24GB) DDR5 5600MHz CL46 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Lehet ideje lenne váltanom?
ekkold