Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
tonermagus
üzenetére
Persze a választott LED-nek is lehet előnye: Ha szigorúan csak egyforma színnel akarod az összes pixelt hajtani, akkor az tényleg egyszerűbb, mert egyetlen utasítással állítod be az összes LED színét, míg a WS2812-nél akár egyforma, akár nem, mindenképpen ki kell küldeni minden egyes pixelre a színkódot.
Azt szerintem mindenki tudja, melyik lapra gondoltam.
De az STM32-k is elég komolyak. A hely probléma: hát, az UNO éppen, hogy eléggé túlméretes.
FET: ha még nem vetted meg, arra figyelj, hogy a gate küszöbfeszültsége elég alacsony legyen! A neten tömegével van az IRF540, pl.
link
de én inkább az IRL típusokat szoktam mindenkinek javasolni, mert azok alacsonyabb feszültségen nyitnak, későbbi esetleges fejlesztés során elmegy 3.3 volttal is. (persze más is van, alacsony nyitófeszültséggel, de én ezeket használom)
Mérethez még: azért ez sem egy túl nagy méret:
link
Ez meg még kisebb, és pluszban kapsz mellé egy kamerát, meg van rajta SD kártya hely is.
link
Vagy ez is elég kicsi. UNO-hoz képest meg különösen.
link
Vagy ha még egy displayt is akarsz rá, akkor:
link
Szóval választék van bőven!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ekkold