Hirdetés
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
tonermagus
üzenetére
Persze a választott LED-nek is lehet előnye: Ha szigorúan csak egyforma színnel akarod az összes pixelt hajtani, akkor az tényleg egyszerűbb, mert egyetlen utasítással állítod be az összes LED színét, míg a WS2812-nél akár egyforma, akár nem, mindenképpen ki kell küldeni minden egyes pixelre a színkódot.
Azt szerintem mindenki tudja, melyik lapra gondoltam.
De az STM32-k is elég komolyak. A hely probléma: hát, az UNO éppen, hogy eléggé túlméretes.
FET: ha még nem vetted meg, arra figyelj, hogy a gate küszöbfeszültsége elég alacsony legyen! A neten tömegével van az IRF540, pl.
link
de én inkább az IRL típusokat szoktam mindenkinek javasolni, mert azok alacsonyabb feszültségen nyitnak, későbbi esetleges fejlesztés során elmegy 3.3 volttal is. (persze más is van, alacsony nyitófeszültséggel, de én ezeket használom)
Mérethez még: azért ez sem egy túl nagy méret:
link
Ez meg még kisebb, és pluszban kapsz mellé egy kamerát, meg van rajta SD kártya hely is.
link
Vagy ez is elég kicsi. UNO-hoz képest meg különösen.
link
Vagy ha még egy displayt is akarsz rá, akkor:
link
Szóval választék van bőven!
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ekkold