- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Kempingezés és sátrazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
KFORboy #12707 üzenetére
Jó a gondolatmenet egy Gipsz Jakab által létrehozott kamu webshopra...
De azért a hestore.hu-t ilyenhez hasonlítani? Némi tájékozatlanságra vall.Az elmúlt 5 évben 21x rendeltem tőlük, legtöbbször személyes átvétellel,
ritkán postázva: talán az egyetlen "probléma" az volt, hogy a karácsonyfa
égősor nem SMD LED-del szerelt, de akkor is felhívtak, hogy így is kell-e?Rendkívül precíz, korrekt csomagolás, valós raktárkészlet, gyors szállítás:
nagyjából ez jellemzi. Sajnálom, hogy máshol átvertek: ez nem ilyen hely!Ui: igen, az Uno-t is innen vettem, összesen ~150K-t hagytam náluk.
Nyilván Kínából olcsóbb adott cucc, de néha hónapokat várhatsz. Itt nem.Ilyenem van itthon pár darab, mert SMD forrasztáshoz én béna vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- GIGABYTE RTX 3060TI 8GB VISION OC
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Topping D30 Pro (ezüst) eladó
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest