- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
zka67, vagy akinek van egy kis ideje: rá tudnátok nézni a (valószínűleg, legalábbis amíg nem jut eszembe új funkció
) végleges programomra az órával kapcsolatban? Van egy olyan kis hiba, hogy amikor módot váltok, tehát az idő/hőmérséklet/időbeállítás módok között lépkedek, akkor (mivel 2 részre osztottam az időbeállítást: óra- és percbeállításra) sokszor átugorja az órabeállítást, és egyből a percbeállításra lép. Itt pedig a másik kis hiba lép fel, hogy a percbeállításnál jóval nagyobb a fényereje a ledeknek, mint bárhol máshol (akár órabeállítás, akár hőmérséklet- vagy időkijelzés módban van).
Föltettem data.hu-ra magát a programot, de sima .txt-be is, innen mindenki le tudja szedni.
Kommentekbe beírtam a fontosabb programrészletek funkcióját, hogy jobban átlátható legyen. Tudom, hogy lehetett volna egyszerűbben is a programot megcsinálni, meg úgy az egész projektet, de eléggé kezdő vagyok, most még csak így sikerült.
Ha folyamatosan nyomom a 2 legfölső gombot a távirányítón, akkor (mivel annak egy tv hangerejének növelése/csökkentése volt az eredeti funkciója) folyamatosan újraküldi az infrajeleket, ezen a prellmentesítése sem segített, gondolom ez egy elektronikailag beépített funkció lehet, vagy nem tudom, de ez az idő beállításához pont nem baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TP-LINK routerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OTP Bank topic
- SONY LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest