Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanki
addikt
A
Serial.printbefolyásolhat bármit is az arduino/kód futásnának a sebességében?Elkezdtem a korábban ide linkelt 2 garázs parkoló kódját összerakni (egyik volt az alap, másikból pedig hoztam a nyomógombos feltanításos részt).
Az eredeti kód szerint nagyon folyamatos a ledek felvillanása a távolság változásával, viszont ahogy beépítettem a nyomógombos részt belassult az egész, lomha lett a ledek reagálása.
Kis hibakeresés után (letiltottam az újonnan jött funkciókat egyesével), az alábbi rész miatt lassul be, ha ezt letiltom hasonlóan folyamatos lesz a villogás.
Videókkal szemléltetve (Google Drive link - nagy méretűek):
- Eredeti kód, amit másoltam és kicsit módosítottam.
- Eredeti kód + nyomógomb, ami lassú (tartalmazza a lenti updateDistance részt)
- Eredeti kód + nyomógomb, ami hasonló sebességű, mint az eredeti első (nem tartalmazza a lenti updateDistance részt)//----------------------------------------------------------------// LOOP - updateDistance//----------------------------------------------------------------// Pings the sonar, figures out what color zone the program should be invoid updateDistance(){// unsigned long now = millis();// unsigned int fullDist = (sonar.ping_median() / US_ROUNDTRIP_CM);Serial.print("Actual Distance: ");Serial.print(fullDist);Serial.print(" Panic distance: ");Serial.print(Panic_Distance);if(fullDist <= MAX_DISTANCE && fullDist > MIN_DISTANCE){Serial.println(" --> Distance OK ");}else if (fullDist <= Panic_Distance && fullDist > 0){Serial.println(" --> Distance not OK = within Panic zone ");}}
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MAG 271QPX QD-OLED Gamer Monitor!27"/2k/360hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- Macbook Air 2017. (1,8ghz 8gb 128gb)
- Intel Core I7 11700K BOX
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold