Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: 2025, zárás
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanki
addikt
A
Serial.printbefolyásolhat bármit is az arduino/kód futásnának a sebességében?Elkezdtem a korábban ide linkelt 2 garázs parkoló kódját összerakni (egyik volt az alap, másikból pedig hoztam a nyomógombos feltanításos részt).
Az eredeti kód szerint nagyon folyamatos a ledek felvillanása a távolság változásával, viszont ahogy beépítettem a nyomógombos részt belassult az egész, lomha lett a ledek reagálása.
Kis hibakeresés után (letiltottam az újonnan jött funkciókat egyesével), az alábbi rész miatt lassul be, ha ezt letiltom hasonlóan folyamatos lesz a villogás.
Videókkal szemléltetve (Google Drive link - nagy méretűek):
- Eredeti kód, amit másoltam és kicsit módosítottam.
- Eredeti kód + nyomógomb, ami lassú (tartalmazza a lenti updateDistance részt)
- Eredeti kód + nyomógomb, ami hasonló sebességű, mint az eredeti első (nem tartalmazza a lenti updateDistance részt)//----------------------------------------------------------------// LOOP - updateDistance//----------------------------------------------------------------// Pings the sonar, figures out what color zone the program should be invoid updateDistance(){// unsigned long now = millis();// unsigned int fullDist = (sonar.ping_median() / US_ROUNDTRIP_CM);Serial.print("Actual Distance: ");Serial.print(fullDist);Serial.print(" Panic distance: ");Serial.print(Panic_Distance);if(fullDist <= MAX_DISTANCE && fullDist > MIN_DISTANCE){Serial.println(" --> Distance OK ");}else if (fullDist <= Panic_Distance && fullDist > 0){Serial.println(" --> Distance not OK = within Panic zone ");}}
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Hyundai, Kia topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Arc Raiders
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold