Hirdetés
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
CR-nek szoktuk itthon mondani, vagy forrasztóvíz (azt hittem, hogy ez a hivatalos neve, de utánanéztem, nem
), rozsdamaró, ilyeneknek, de inkább CR-nek. A doboza ilyen, gondolom ez is van benne, apám szokta venni, sose kérdeztem, hogy eredeti doboza-e. 10-12 éve tudok forrasztani (Weller pákám nincs, csak pisztoly, 75W-os), azóta használok/használunk itthon ilyet hozzá, lemarja a koszt, egy pötty, és nagyon szépen megfogja mindig, amit kell a forrasztás. Enélkül van, hogy 5x kell megforrasztanom valamit, mert elengedi, úgyhogy enélkül nem is szoktam próbálkozni a forrasztásokkal.
Szép kis pöttyök lettek, nem hatalmas ormótlan buckók, úgyhogy tudok forrasztani szépen pisztollyal is.
Képet már nem tudok mutatni, mert mivel nem jutottam semmire, szétszedtem az egészet, mármint az Arduino részét, kipróbálom a Nano-val. Próbapanellal összedugdosva jól működik, szerintem a Pro mini-m adta meg magát.
(Lehet, hogy ezért is produkálta mostanában a kékhalált a windows is, ha csatlakoztattam a géphez.)
Ha ráforrasztottam mindent a Nano-ra, arról küldök képet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Venu 3 fehér (homokkő)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), rozsdamaró, ilyeneknek, de inkább CR-nek. A doboza ilyen, gondolom ez is van benne, apám szokta venni, sose kérdeztem, hogy eredeti doboza-e. 10-12 éve tudok forrasztani (Weller pákám nincs, csak pisztoly, 75W-os), azóta használok/használunk itthon ilyet hozzá, lemarja a koszt, egy pötty, és nagyon szépen megfogja mindig, amit kell a forrasztás. Enélkül van, hogy 5x kell megforrasztanom valamit, mert elengedi, úgyhogy enélkül nem is szoktam próbálkozni a forrasztásokkal.
Képet már nem tudok mutatni, mert mivel nem jutottam semmire, szétszedtem az egészet, mármint az Arduino részét, kipróbálom a Nano-val. Próbapanellal összedugdosva jól működik, szerintem a Pro mini-m adta meg magát.
(Lehet, hogy ezért is produkálta mostanában a kékhalált a windows is, ha csatlakoztattam a géphez.)
ekkold