- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
CR-nek szoktuk itthon mondani, vagy forrasztóvíz (azt hittem, hogy ez a hivatalos neve, de utánanéztem, nem
), rozsdamaró, ilyeneknek, de inkább CR-nek. A doboza ilyen, gondolom ez is van benne, apám szokta venni, sose kérdeztem, hogy eredeti doboza-e. 10-12 éve tudok forrasztani (Weller pákám nincs, csak pisztoly, 75W-os), azóta használok/használunk itthon ilyet hozzá, lemarja a koszt, egy pötty, és nagyon szépen megfogja mindig, amit kell a forrasztás. Enélkül van, hogy 5x kell megforrasztanom valamit, mert elengedi, úgyhogy enélkül nem is szoktam próbálkozni a forrasztásokkal.
Szép kis pöttyök lettek, nem hatalmas ormótlan buckók, úgyhogy tudok forrasztani szépen pisztollyal is.Képet már nem tudok mutatni, mert mivel nem jutottam semmire, szétszedtem az egészet, mármint az Arduino részét, kipróbálom a Nano-val. Próbapanellal összedugdosva jól működik, szerintem a Pro mini-m adta meg magát.
(Lehet, hogy ezért is produkálta mostanában a kékhalált a windows is, ha csatlakoztattam a géphez.)
Ha ráforrasztottam mindent a Nano-ra, arról küldök képet.
Új hozzászólás Aktív témák
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hobby elektronika
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 14 Pro 256GB Kártya-független,Fekete Színben,88% Gyári Akku,Újszerű állapot
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest