Hirdetés
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
CR-nek szoktuk itthon mondani, vagy forrasztóvíz (azt hittem, hogy ez a hivatalos neve, de utánanéztem, nem
), rozsdamaró, ilyeneknek, de inkább CR-nek. A doboza ilyen, gondolom ez is van benne, apám szokta venni, sose kérdeztem, hogy eredeti doboza-e. 10-12 éve tudok forrasztani (Weller pákám nincs, csak pisztoly, 75W-os), azóta használok/használunk itthon ilyet hozzá, lemarja a koszt, egy pötty, és nagyon szépen megfogja mindig, amit kell a forrasztás. Enélkül van, hogy 5x kell megforrasztanom valamit, mert elengedi, úgyhogy enélkül nem is szoktam próbálkozni a forrasztásokkal.
Szép kis pöttyök lettek, nem hatalmas ormótlan buckók, úgyhogy tudok forrasztani szépen pisztollyal is.
Képet már nem tudok mutatni, mert mivel nem jutottam semmire, szétszedtem az egészet, mármint az Arduino részét, kipróbálom a Nano-val. Próbapanellal összedugdosva jól működik, szerintem a Pro mini-m adta meg magát.
(Lehet, hogy ezért is produkálta mostanában a kékhalált a windows is, ha csatlakoztattam a géphez.)
Ha ráforrasztottam mindent a Nano-ra, arról küldök képet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gumi és felni topik
- Gitáros topic
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciókamerák
- Automobilista 2
- World of Warships
- További aktív témák...
- Samsung UE50AU7022KXXH 50 Crystal UHD 4K Smart TV, kifogástalan állapot
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 8/256 FHD
- LG UltraGear 27GX704A-B - Kicsomagolt monitor (2025 dec)
- LG UltraGear 32GQ950-B - Használt Monitor (2024)
- Eladó Laptop üzletből+GARANCIA 10 magos nagyon erős laptop olcsón azonnal vihető
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), rozsdamaró, ilyeneknek, de inkább CR-nek. A doboza ilyen, gondolom ez is van benne, apám szokta venni, sose kérdeztem, hogy eredeti doboza-e. 10-12 éve tudok forrasztani (Weller pákám nincs, csak pisztoly, 75W-os), azóta használok/használunk itthon ilyet hozzá, lemarja a koszt, egy pötty, és nagyon szépen megfogja mindig, amit kell a forrasztás. Enélkül van, hogy 5x kell megforrasztanom valamit, mert elengedi, úgyhogy enélkül nem is szoktam próbálkozni a forrasztásokkal.
Képet már nem tudok mutatni, mert mivel nem jutottam semmire, szétszedtem az egészet, mármint az Arduino részét, kipróbálom a Nano-val. Próbapanellal összedugdosva jól működik, szerintem a Pro mini-m adta meg magát.
(Lehet, hogy ezért is produkálta mostanában a kékhalált a windows is, ha csatlakoztattam a géphez.)
ekkold