- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsolti_20 #11538 üzenetére
"És az a megoldás esetleg, hogy RFID-val azonosítják magukat, majd gombot nyomnak?"
Ez volt az eredeti ötlet, szerintem ez így jó, én biztos így csinálnám. A konfirm szerintem felesleges macera. Van pár ötletem: esetleg a biztonság kedvéért lehetne egy bizonyos (rövid) időn belül egy javítási lehetőség, olyan módon, hogy kártyát mégegyszer lehúz, és újra szavaz. Mondjuk egy percen belül. Vagy gomb nyomva tartása közben húzza le a kártyát (ez tuti kizárja a véletlent, de kissé erőltetett). Vagy újabb kártyalehúzással nyugtázza a szavazást, de ez újabb hiba lehetőséget rejt, tudniillik a második lehúzást el fogják felejteni.
Esetleg hosszabb gombnyomásra reagálni, mondjuk fél mp-ig nyomva kell tartani a gombot...
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- GIGABYTE AORUS P750W Gold Moduláris Tápegység
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest