- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsolti_20 #11538 üzenetére
"És az a megoldás esetleg, hogy RFID-val azonosítják magukat, majd gombot nyomnak?"
Ez volt az eredeti ötlet, szerintem ez így jó, én biztos így csinálnám. A konfirm szerintem felesleges macera. Van pár ötletem: esetleg a biztonság kedvéért lehetne egy bizonyos (rövid) időn belül egy javítási lehetőség, olyan módon, hogy kártyát mégegyszer lehúz, és újra szavaz. Mondjuk egy percen belül. Vagy gomb nyomva tartása közben húzza le a kártyát (ez tuti kizárja a véletlent, de kissé erőltetett). Vagy újabb kártyalehúzással nyugtázza a szavazást, de ez újabb hiba lehetőséget rejt, tudniillik a második lehúzást el fogják felejteni.
Esetleg hosszabb gombnyomásra reagálni, mondjuk fél mp-ig nyomva kell tartani a gombot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest