Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- VHS digitalizálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
tvamos, gyapo11: mától van időm foglalkozni a korábbi dologgal (remélem még emlékeztek, a tükrös óra
), így kipróbáltam, hogy milyenek a led-ek. 330 ohmos ellenállással próbáltam ugye a leghosszabb sort a mátrixban, és a ledek nagyon gyengék, ezért vettem ma próbaképpen 15db 200 ohmosat, ezekkel valamivel erősebb, de még mindig lehetne jobb egy kicsivel. Ennyire le kell menni vele, vagy valami más gond van? Megmérjem valahol a fesz-t, vagy ilyesmi, hogy lehessen számolni (mondjuk másfélszeres fényerővel)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), így kipróbáltam, hogy milyenek a led-ek. 330 ohmos ellenállással próbáltam ugye a leghosszabb sort a mátrixban, és a ledek nagyon gyengék, ezért vettem ma próbaképpen 15db 200 ohmosat, ezekkel valamivel erősebb, de még mindig lehetne jobb egy kicsivel. Ennyire le kell menni vele, vagy valami más gond van? Megmérjem valahol a fesz-t, vagy ilyesmi, hogy lehessen számolni (mondjuk másfélszeres fényerővel)?
ekkold