Új hozzászólás Aktív témák

• Victoryus

addikt

LOGOUT blog

válasz Aryes #11234 üzenetére

A terv az, hogy csinálok hozzá saját androidos távirányítót is. Egyrészt, hogy fejlődjek kicsit, meg érdekel is. Ki kéne próbálni tcp-vel is... van még ebbe sok lehetőség. C-ét sose tanultam, anno még Pascal volt meg Delphi, utána php... meg egy kis JS. Kicsit nem árt beletanulni a C-be is. Átolvasom az udp, tcp, konvertálások referenciáit.
    Ki akarom vinni szabadba is a járgányt, jó lenne 20-40m hatótáv.

Van egy bluetoothos uno alapú 3 kerekű járművem is, de még nem próbáltam szabadban. Valamikor írtam arról is szerintem, meg kértem segítséget. Mindig szétesik bent is :) Tudom, össze kéne forrasztani mindent, meg le kéne ragasztani, de akkor meg nem lehet szétszedni.
    Ettől a Lego technic kamiontól is tartok, hogy nem lesz elég stabil. Jó kis összetett feladat... A servo motort még nem tudom hova tegyem... már így is totál át kellett építeni, a hátsó motorhoz is. Lehet jobban jártam volna ha eleve a motorokhoz építem a kasznit. DC motorral gondolom nem szoktak kormányt vezérelni. Problémás megoldani, hogy pont csak ~1,7 fordulatot menjen jobbra is meg balra is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés