- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A terv az, hogy csinálok hozzá saját androidos távirányítót is. Egyrészt, hogy fejlődjek kicsit, meg érdekel is. Ki kéne próbálni tcp-vel is... van még ebbe sok lehetőség. C-ét sose tanultam, anno még Pascal volt meg Delphi, utána php... meg egy kis JS. Kicsit nem árt beletanulni a C-be is. Átolvasom az udp, tcp, konvertálások referenciáit.
Ki akarom vinni szabadba is a járgányt, jó lenne 20-40m hatótáv.Van egy bluetoothos uno alapú 3 kerekű járművem is, de még nem próbáltam szabadban. Valamikor írtam arról is szerintem, meg kértem segítséget. Mindig szétesik bent is
Tudom, össze kéne forrasztani mindent, meg le kéne ragasztani, de akkor meg nem lehet szétszedni.
Ettől a Lego technic kamiontól is tartok, hogy nem lesz elég stabil. Jó kis összetett feladat... A servo motort még nem tudom hova tegyem... már így is totál át kellett építeni, a hátsó motorhoz is. Lehet jobban jártam volna ha eleve a motorokhoz építem a kasznit. DC motorral gondolom nem szoktak kormányt vezérelni. Problémás megoldani, hogy pont csak ~1,7 fordulatot menjen jobbra is meg balra is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest