Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
-
Skizz
addikt
Na, felraktam mégegysze', de most a bordák felhelyezése után ráraktam mindegyikre valami nehezéket, aztán úgy hagytam majdnem 1 napig. Aztán felment az S1, s most már sehol sem szemetel... 12 centis GT venti van rajta, leszabályozva. Rivával néztem, krájszisz alatt max. 40 fokig ment fel a GPU.
-
Skizz
addikt
Rendesen beszívtam ezzel a hűtővel... felraktam HD3850-re. Gyári sünik mentek a memókra, vrm-ekre pedig kis Zalman bordák kerültek (többször is leellenőriztem, a helyükön voltak végig). Játékok alatt szemetelt a kártya, pedig a GPU hőm max. 47 fok volt, vrm-ek hőmje meg ugyebár nem mérhető... memók túlmelegedésére tippeltem. Pedig volt egy GT SB2 venti rajta, 12V-on. Nem is értem az egészet... X1950PRO-n anno nem voltak sünik a vrm-eken, viszont minden ugyanígy volt és több órás terhelés után se szemetelt a kép, semmi baj nem volt. Most erre visszaraktam a gyárit, s most már normális a kép, sehol sem szemetel.

-
Skizz
addikt
Sikerült már valakinek rev. 1-es S1-et HD3870-re szerelni?
Mert úgy látom, hogy ez nem nagyon fog összejönni nekem... -
Skizz
addikt
válasz
dzsóbácsi
üzenetére
Passzív üzemmódban, és zárt, esetleg szellőzetlen házban hamar el fog durrani az a VGA, nincs ami hűtse a VRM-eket, RAM-okat, egyéb finomságokat, a GPU pedig csak szimplán felforr 3D-ben... Így erősen ajánlott némi házszellőzés kialakítása, de legfőképp egy 12cm-es ventilátor beizzítása a bordára, akár leszabályozva.

-
Skizz
addikt
-
Skizz
addikt
válasz
Armando_19
üzenetére
AC honlapján nincs megelítve, tehát valszeg nem.
-
Skizz
addikt
Hogy mire jó egy nem használt venti... Levágtam a jó hosszú kábeleit aztán azzal felkötöztem egy 8-as ventit a bordára, a hípájpokra.
Így most szép kék, a vrm-ek miatt se aggódom, és a gpu környezet is tittára lehűlt. 
-
Skizz
addikt
Végre!!
stock cooler : idle@50°C - load@72°C
Accelero S1: idle@32°C - load@43°C & X1950PROA bordára egy kis 6-7 centis nyomja a levegőt 5V-on...

-
Skizz
addikt
Nah lassan, de biztosan megerkezik az s1-em, rarakok egy 8-as ventit befottes dumival aztan dobok fel par szkrinsotot temp-rol, ha erdekel valakit.

-
Skizz
addikt
S1-hez milyen bordákat adnak? memekre gondolom, fesszabályzóra, egyebekre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

S1