- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBear
senior tag
válasz
Ferdzsoo #846 üzenetére
Elviszi. [ECS 9600GT Accelero]
-
BigBear
senior tag
VRM problémát nem tartom valószínűnek. 3850-en nekem is S1 volt, s a VRM-ekre kis Zalman ramsüniket tettem szintén. Aggódtam miattuk, de nem kellett volna. Kértem is kölcsön egy hőmérőt, 30-40 foknál nem voltak melegebbek a VRM-ek, így kétlem, hogy nálad ez lenne a probléma. Bár mindenesetre fura.
Ja közben látom megoldódott. Igen, mondjuk én is jól rányomkodtam mindent és hagytam vagy egy napig száradni.
-
BigBear
senior tag
Kíváncsiságból: S1 tulajok közül valaki találkozott már olyannal, hogy a hűtő felülről ránézve (éle felől) nem párhuzamos a kártyával? Nálam az egész egy kicsit elfelé áll, azaz a kártya hátlap felőli részén közelebb, a másik felén távolabb a kártyától. Maga a lefogató jó, felfekszik a kártyára, csak éppen a magra menő rész és a bordák (s így a kártya) nem párhuzamosak.
Így aztán a kis műanyag távtartóknak sincs értelme, mert az egyikre nem fekszik fel a hűtő. -
BigBear
senior tag
válasz
WonderCSabo #466 üzenetére
A rev2 több kártyával kompatibilis, más lett a lefogatása. Maga a hűtő ugyanaz.
-
BigBear
senior tag
Ezt kuksi aki érdekel: egy új teszt, ezúttal a silentpcreview.com jóvoltából. [link]
Nem semmi eredmény.
AC Accelero S1 -
(Jó a szöveg is, vicces népség: kiemelik ők is, hogy sajna a membordák tapadóképessége erősen nulla, de így: "Upon flipping the card upside down however, several of them decided they no longer belonged on the card and fell off like lemmings into the sea."
Meg mindjárt az elején: "6 Years Warranty Six is such an odd number — must be a European thing." )
Új hozzászólás Aktív témák
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest