Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBear
senior tag
VRM problémát nem tartom valószínűnek. 3850-en nekem is S1 volt, s a VRM-ekre kis Zalman ramsüniket tettem szintén. Aggódtam miattuk, de nem kellett volna. Kértem is kölcsön egy hőmérőt, 30-40 foknál nem voltak melegebbek a VRM-ek, így kétlem, hogy nálad ez lenne a probléma. Bár mindenesetre fura.

Ja közben látom megoldódott. Igen, mondjuk én is jól rányomkodtam mindent és hagytam vagy egy napig száradni.
-
Skizz
addikt
Na, felraktam mégegysze', de most a bordák felhelyezése után ráraktam mindegyikre valami nehezéket, aztán úgy hagytam majdnem 1 napig. Aztán felment az S1, s most már sehol sem szemetel... 12 centis GT venti van rajta, leszabályozva. Rivával néztem, krájszisz alatt max. 40 fokig ment fel a GPU.
-
Gorneck
legenda
Nekem rev 1 van és simán jó a 3850-re...nyák uaz a két karinál...Ezek a képek már fent voltak a rev 1nél is...
Hogy megéri e...?! Azt majd meghallod...
-
dzsóbácsi
aktív tag
Köszi!
VRM-ekre is tettem bordákat, ugyanis VMOD-ra készülök
A házam CM-690..igaz az oldalsó venti nincs fenn, de az alsó azért fúj be némi friss levegőt..remélem..
Akkor nincs mese, hamarosan jön a vent
..a paszta, ami egyébként nem gyári, hanem STG-1 mennyi idő után "áll be"?..Lehet, hogy ott sem érintkeznek rendesen a felületek??

-
Speed®
titán
Tudomásom szerint a Rev.2es S1es felszerelhető a HD2900esekre.
De van ám új hűtés is ACéknél , az Extreme 2900. Brutálisan hűt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 DB Be quiet! Shadow Wings 2 PWM 120mm eladó!
- Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD Reverse Blade WHITE 120mm ARGB PWM 3 120mm szett vezérlővel
- Keresek! Noctua NF-A12x25 PWM chromax
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Razer gamer szék
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Majd küldök képeket! 
Szükségem van a helyre, nem fér el