Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
slett27
addikt
Hétvégén felszereltem az S1-et a ZOTAC 8800GT-re, hát mit ne mondja azokkal VRM hűtésekkel eléggé meggyűlt a bajom, de mondhatnám úgyis, hogy dolgozni kellett vele.
A hűtőre egy Noctua 12cm-esre esett a választás, nagyon csendes, hatékony.Akkor lépésekben a képek :
Biztonság képpen ragasztottam is a FET-ek hűtését, mert eléggé "instabilak" voltak, kicsit hozzáért az egyikhez az újam, már le is jött. TESCO-ban épp akciós volt a ragasztópisztoly
, mondom ez kell nekem.
Érezhető a javulás :
Gyári hűtő idle : 56C
Gyári hűtő load : 67-70C (5 perc ATITool után)AC S1 idle: 40-42C
AS S1 load : 54C (5 perc ATITool után)Tuning majd ezután következik. Remélem meglesz a 800/2000
!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- 4x be quiet! Light Wings 140mm PWM High-speed Látványos, brutális légáram!
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- BeQuiet PURE LOOP 2 360mm
Üzleti előfizetők hirdetései
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest