- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
triklin
tag
Nos, szétszedtem teljesen, összeraktam újra, úgynézki jó, idle 32-4 fok között ingadozik (24 fokos szobában) full load css/nfshp2/3dmark 06 alatt 58-60 fok. furmark extreme burning mód 78fok. 2db pwm-es 12cm-es venti van rajta, és azt a szintet hozza, mint a gyári hűtő 60% on. (csak persze sokkal halkabb, sőt nem is hallom a többi ventitől)
Nemtudom ezek jó értékek-e, de szerintem nagyon nem kóser.Elég sok vga coolert szereltem már fel, szóval nemhinném hogy ettől jobban összelehetne már rakni. Hát mindegy, nagyot csalódtam benne
. Talán még egy újrapasztázást kipróbálok.
Valami ötlet esetleg? vagy valaki aki 3850 en próbálta, mondhatna hőfokokat, mert abból ki tudnám deríteni, hogy mégiscsak összerakási hiba.
Nah mindegy, egyenlőre tuninggal nem is próbálkozok, nagyot csalódtam (remélem csak a saját balfszságom miatt)
(bocsi a dupla hszért, de a szerkesztési időm már lejárt )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3210, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest