- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
válasz
vargalex #1516 üzenetére
http://www.arctic-cooling.com/catalog/images/spec_sheet_acceleros_turbomodule.pdf
*cooled with Turbo Module
Az igazság mindig a csillag után, vagy az apró betűben van. Sajnos az Artic nem gyárt passzív hűtőt a 4xxx-es ATI szériákra. Valószínűleg a nyákon lévő magot kiszolgáló egységek alul méretezettek és így túlmelegszenek. Sztem.
-
Khelben
nagyúr
válasz
vargalex #1099 üzenetére
egyelőre megoldottam, volt, amelyik még fennmaradt (értsd mozgatásra, ütögetésre se esett le), a többi meg kapott pasztát. Viszont a hozzá adott 2 nagy bordát nem tudtam feltenni sehova, nem férnek el. Elég lesz a venti a többi hűtenivalóra? végülis a gyári hűtő is csak a gpu-hoz ért hozzá...
jó kis hűtő amúgy, msi x1950pro-ra tettem, 12 centis venti van rajta 5V-on, teljesen hangtalan és 10 fokot csökkent a kártya hőmérséklete üresjáratban meg terhelve is. (50/65 -> 40/55)
-
engusz
veterán
válasz
vargalex #939 üzenetére
Ma nem voltunk bent, erről próbáltam hírt tenni az oldalra, de a Joomla valamilyen hibára hivatkozva megtagadta, hogy postolhassak. Tegnap viszont bent voltunk, 1000%-osan, többen is jártak a boltban. A mai nap az én saram (néha előfordul, hogy olyan ügyeket kell intézzek, ami miatt nem tudok bent lenni), a kedden történtek előtt pedig értetlenül állok.
Holnap vagyok, 10-től 6-ig, bármikor jöhetsz. Ha ott vagy a házszám előtt, s mégsem találnál, akkor nyugodtan telefonálj, bent leszek, útbaigazítalak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Corsair / NZXT 120 - 140mm Ventilátorok.
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest