Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
Nem tudja valaki , hoyg hol lehetne iylen szrezni 8800Gt-re ,mert szerintem ez tökéletes lenne az s1 alá a memók és a vrm hűtésére.
szerk: link lemeradt [link]
-
Kommy
veterán
hát nem tudom , nekem elég szépen megégette a kezem az a borda ami leesett róla, szóval elég meleg lehetett ha fél percre rá még égette a kezem. Nem tudnál ajánlani a vrm-ekre valami normális bordát , mert ezek amit adnak az S1-hez nem nagyon ragadnak és lepotyognak. Meg azért mégis nyogottabb vagyok ha legalább egy kis szellőt kap uygis 30 fok körül lesz a hőmérséklet a szobában
-
Kommy
veterán
Szerintetek az jó ötlet , hogy a 8800GT-ra Accelero S1-et rakok és nem a hűtőre fog kerülni a 12 cm-es venti hanem a ház aljába vágok neki lukat és friss levegő fog a kártyára jutni, sajnos kényszerű megoldásból keéne így csinálnom mert nem férne rá a venti au S1-re a Thermalright HR-05 SLI chipsethűtőtől és így arról is lefújná a meleget.
Előre is köszönöm. -
Kommy
veterán
Sziasztok!
Rászántam magam újból a szerelésre, rátettem az Accelero S2-t a 8800GT-mre, 10 perce megy folyamatosan az atitool és 65°C -ra beállt, max 69°C volt, úgy hogy a kártyán nincs semmilyen ventillátor, sztem ez nem rossz. A gyárival ennyi idő után már 72°C-nál járt. -
Kommy
veterán
Ebbe tévedsz mivel ma volt rajta csak elfelejtettem bedugni a monitort és azt hittem, hogy tönkretettem a karit, és így vissazraktam az eredeti hűtést, és utánna már nem volt kedvem megint kivenni azt a sok csavart. Aúgy azért kérdeztem mert S2-m van a 7600Gt-ről és így nem kéne vennem hűtöt.
-
Kommy
veterán
Sziasztok!
Szerintetek egy Artic-cooling Accelero S2 le tud hűteni egy Nvidia 8800GT-t? -
Kommy
veterán
Sziasztok!
Ma jutottam hozzá tts jóvoltából egy S2-eshez ami egy Asus 7600Gt-n van rajta. Terhelés nélkül a hőmérséklet 45, terhelve 3-szor egymás után futtatva 3d mark 06-ot 58 venti nélkül.
Azt szeretném kérdezni aki rakott má fel hogy neki is meghajlik a kártya ha meghúzza a csavarokat, én nem mertem meghúzva hagyni hanem kilazítottam annyira, hogy egyenes maradjon a kari.
Üdv. Kommy
Új hozzászólás Aktív témák
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- GARIS/GYÖNÖYRŰ/AKCIÓS - Lian Li Galahad AIO SL Edition 360
- Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD Reverse Blade WHITE 120mm ARGB PWM 3 120mm szett vezérlővel
- Noctua NH-D15 G2 LBC - ÚJ 5 év iPon garancia
- ÚJ! Fractal Meshify 2 Compact RGB PC ATX Ház
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest