Hirdetés
- Szólánc.
- No Voice in the Galaxy
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tomb Raider Remastered I-III
- Az emberek furák lettek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quan-Chi
őstag
igazad van, de szerintem nagyon jó, de kerestem több képet íme :
ezek közül van használható ? ragaszkodnék az MK4-es skinhez, az új nem tetszik annyira amennyiben nem jók ezek se, nekem megfelelne az előző
5-6 kép szerintem jó
[ Szerkesztve ]
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Kidus
őstag
válasz Quan-Chi #11496 üzenetére
Az a baj, hogy nem tul jo minosegu az eredeti kep, kicsi a fej is, a kep tobbi resze elnyomja az arcot, ami amugy is nehezen kiveheto.
Igy aztan tul egyszeru lesz a vegeredmeny, hasonlitsd ossze pl. azokkal, amiket Ndruu csinalt. Tudom, azok a verziok kevesbe jonnek be, viszont minosegre sokkal jobbak.
Valahogy kene talalni a regibol jobb minoseget, amit normalisan meg lehet csinalni.Linkeltem en is parat, nem tudom, nezted-e.
Assuming Control
-
Diego!
senior tag
Akkor mégegyszer: [link]?
-
MODERÁTOR
Quan-Chi: Sajnos borzalmas minőségűek a képek, amiket linkelsz. Ezekből mondhatni fölösleges próbálkozni, sz@rból várat esete. Bátorkodtam más képet keresni, ami szerintem megfelelő minőségű és amiből talán el lehet indulni.
Ebből a többiek is megpróbálhatják: [link] (majd én is megpróbálom)
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
Quan-Chi
őstag
üdv
szeretném megkérni valamelyik mélyen tisztelt kolegát hogy készítsen nekem egy Quan-Chi - tkajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Wictor
őstag
Üdv mindekinek!
Nekem is lenne egy olyan kérdésem, hogy immáron kaphatnék-e én is egyéni avatart? Én nem gondoltam semmi extrára, csak a jelenlegi avarom szeretném átszíneztetni/átalakíttatni, ha megoldható.
[ Szerkesztve ]
-
Diego!
senior tag
<-- erre rá lehetne rakni ennek --> a nyakláncát?
-
Hasek
Közösségépítő
válasz Diego! #11468 üzenetére
Miért ne lenne jó a pici? Annál nem számít, hogy kivehető-e a nyaklánc, vagy sem. vicces lenne, ha azért a fél pixelért nyaggatnának...
De elkészítem, azon nem múlik. Viszont sajnos ilyen kis méretben, ezt csak így tudtam kivitelezni úgy, hogy annak értelme is legyen:
Másiknak a vállán, egy kicsit faragtam:
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
Lejárt a mod idő...
Tehát elbírálásra vár az: 11454, és az 11435, de ezen még változtatni szeretne az igénylő.
illetve a vámpíroson faragtam egy kicsit:
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
Hasek
Közösségépítő
Mondjuk így?
->
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
RoyalFlush
őstag
Az a baj, hogy számomra meglehetősen kivehetetlen.
(#11448) Hasek: pffff, sorry az alapanyagot nem láttam, amiből készült. Nem elég hangsúlyos az arc, az a legnagyobb probléma talán vele.
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Hasek
Közösségépítő
válasz vergilx #11447 üzenetére
Mégpedig?
Royalflush: Ebből dolgoztam, tehát mondhatom, hogy mindent megtettem.
A száján talán még tudok igazítani, meg egy kicsit kontúrosíthatom a szemeit. Megcsináljam?
Meg talán növelhetném a méreteit. Tehát akkorára mondjuk, mint a Te avatarod. Az még belefér?
11450: Az a 3 viccből készült. A váll nélküli is, egy karóba húzott fej, szóval nem kell komolyan venni...
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
mephi666
nagyúr
hm... tetszik nagyon köszönöm!
Kidus véleményét várom, remélem neki is tetszeni fog... (rég láttam már itt a topikban)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
vergilx
őstag
-
mephi666
nagyúr
esetleg fel tudnád dobni Ndruu munkáját picit? nekem nagyon tetszik így is, de Kidus szerint túl egyszerű és átlagos a többi avatarhoz képest (én meg nagyon szeretném, ha részben megmaradhatna a mostani avatar-om, csak egy argentín mezben)
#11442: hehe... rád bízom... előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
MPowerPH
félisten
Erre esetleg valaki?
Don't Tread On Me
-
mephi666
nagyúr
ezek közül az avatarok közül jóvá lehetne hagyni valamelyiket? vagy mondjak le az "álmomról", hogy argentín mezbe öltözik a vámpírom? ...ebben az esetben keresek más alapanyagot, de tényleg szerettem volna részben megtartani a régi avatart...
-
föccer
nagyúr
válasz föccer #11432 üzenetére
No, ha mégsem lenne használható az "anyag", akkor előástam még 1-2 képet.
SC1-es kerrigan. Szerintem nagyon sötét, de nem értek hozzá
Másik fotó a kerrigan szoborról. Ennek a poziciója nem lesz jó, meg talán kicsi is lesz...
Teljes kép, de itt már nagyon kics az arca.. (pedig nagy kedvencem)
Az az igazság, hogy jobb képet nem találtam, mint amit előzöleg linkeltem. Ha nem jön össze, akkor várok még, hatha lesz valami jobb is
Üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Hát igen, mondtam, hogy láma vagyok a photoshophoz. Annak örültem, hogy méretre tudtam vágni/kicsinyíteni, meg hogy egy picit világosabbra vettem az arcát.
Köszönöm, nagyon szépet alkottál, pont ilyenre gondoltam.
Ha egy jogosult fórumtárs jóváhagyja, akkor kaphatok belőle egy béta változatot? (bár nekem ez a verzió is nagyon tetszik )
Üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
MPowerPH
félisten
Sziasztok!
Megpróbálnám még egyszer Frankenstein -t a DR-ből. Előzőleg gond volt a kép minőségével. Találtam jobb felbontást az előző képről, de szerintem ezt most se fogják elfogadni. Ez az. Gondolom ha akkor se volt jó, akkor most se lesz az.
Viszont van más irányból egy használható kép, két minőségben. 1,2
Ha ezek valamelyikéből tükrözéssel meg tudnátok nekem csinálni egy variánst, élénkebb színekkel, nagyon megköszönném.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MODERÁTOR
(#11419) föccer: Sajnos attól tartok, nem lesz túl jó alapanyag ez a nő. Ekkora méretben elég nehéz megállapítani, kit is ábrázol valóban az arckép. Túl nagy területet foglal el a haja, abból pedig nem vághatok le olyan durván, mint ahogy te.
Egy gyors próbaverziót mutatok csak belőle, itt látszik, hogy kevés hely jut az arcnak. Pedig már az arc/haj arányon is változtattam. [link](#11420) Korcsi: Volt már próbálkozás Baluval. Bár, ezek is erősen alfa állapotúak.
(#11424) vergilx: Ebből konkrétan hogy? Esélytelen sajnos...
Harrrr!!!!
-
-
föccer
nagyúr
válasz Korcsii #11420 üzenetére
Az első hsz-ben benne van az összes, eddig kiadott egyéni avatár.
Mint ahogy a cím is írja, go to #1
No, én meg jól letöltöttem időközben a fotóboltnak az aktuális próbaverzióját, és elkezdtem ismerkedni vele. Az eredmény ez lett:
Biztosan nagyon szörnyű, de arra jó, hogy kommunikáljam vele az elképzelésemet
Egyébként van rá reális esély, hogy elfogadható avatár készüljön a képből?
Köszi,
Üdv, Föccer
-
Korcsii
őstag
Üdv mélyen tisztelt topiklakók!
Valahogy én is elvesztettem a segnior tagságomat, úgyhogy elkezdtem gondolkodni egyéni arcképen... első ötlet Balu kapitány volt, de mintha az már lett volna... viszont Winner_hun hozzászólásában (Próba topik) nem találkoztam vele (vagy csak átsiklott felette a szemem, mert van egy jópár)... Tudtok erről valamit? Itt a topikban már felmerült, de végül másik kép lett a befutó... remélem még szabad, ha nem, akkor törhetem az agyam tovább...
-
föccer
nagyúr
Üdv!
No, asszem engemet is elkapott aegy egyéni avatár láz. Sajnos grafikához az ms paint szintjén értek, így segítséget szeretnék kérni az avatár elkészítéséhez.
Amit kiszemeltem az Sarah Kerrigen néni lenne.
Valami ilyen beállításra gondolotam: [link]
Amit kérni szeretnék, hogy a keze és a háttérben lévő "szarny" ne legyen rajta a képen. Csak az arc, és a haja.
Segítségeteket előre is hálásan köszönöm.
Üdv, Föccer
-
mephi666
nagyúr
nekem tetszik minden variációban remélem Kidus-nak is fog... szerintem annyira nem sablonos, mert eléggé át lett alakítva: pl. mez, bőrszín, fogak... de azért felismerhető az eredeti avatar is, amihez már hozzászoktam... (van pár egyéni avatar, ami szintén választhatóból készült és kisebb átalakuláson esett át) nagyon örülnék bármelyik változatnak... ebből a "trióból" a 2. tetszik leginkább... mindenesetre köszönöm a fáradozást, akármi is lesz a sorsa
-
plus44
veterán
válasz RoyalFlush #11410 üzenetére
[link] - Kuka, vagy hátha átmegy a rostán, esetleg, kezdjünk közösen valamit a méreteivel (nem hszem/tudom, hogy egyáltalán lehet-e, ez egy TV)?
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
mephi666
nagyúr
hát akkor ez is totál esélytelen? még ha a bőre kicsit fakóbb lenne és a haja is át lenne kicsit színezve valami őszesre, akkor is az lenne? szerettem volna megtartani részben ezt az avatart, de akkor nekiállok keresgélni, hátha találok valami jót... az a baj, hogy 1-2 elképzelésem van, csak normális alapanyagot nem igazán találni hozzá...
-
plus44
veterán
Kidus avatarjához mérve, pl. még kisebb is (oldalról természetesen), egyedül a magassága az, ami a többihez képest kisebb.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Sicilian
addikt
Kezei nem maradhatnának, mert így olyan jó hangsúlyos az arckifejezése..
nothing is true everything is permitted..
-
RoyalFlush
őstag
Meglehetősen kilógna a többi közül. A kép arányaival sem vagyok igazán kibékülve. Ha mi tovább is engednénk, sanszos hogy az elbírálás időszaka alatt vétózva lenne.
(#11407) Ndruu: ránézésre nekem az új változatok nagynak tűnnek, talán a srác szétálló haja vagy a rögbi labda formájú feje miatt. Kidus neked mi a véleményed?
(#11404) Ndruu: requestben meg kell keresni kavicssli kalózmacskáját és összehasonlítani, annak nem volt teste de jó alap.
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
vergilx
őstag
sziasztok
nekem is az lenne a kérdésem,hogy lehetne-e egyéni avatarom?
-
Próba...
Meg szeretném tudni, hogy kaphatnék e. THX!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Undoroid
őstag
Szia Kidus!
Ezek szerint jó helyen jártam csak a kiválasztott "szépség" nem illett bele a PH!-Fórumba?!Sebaj,keresek másikat,ha lehet!
* * *
koxx!
Igen,de a nickemhez illett volna!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
mephi666
nagyúr
hm, nagyon köszönöm... remélem Kidus-éknak is tetszeni fog és "áldásukat adják" rá
-
MODERÁTOR
[link] [link]
Mivel megtaláltam az eredeti képet (a többi is megvan, ha sok időm lesz, talán megcsinálom azokat is...), ennél jobbra nem tudnám faragni.(#11393) Sicilian: Olyan állapotban van, amilyenben legutóbb, mivel eddig nem volt időm foglalkozni vele. Majd most...
Harrrr!!!!
-
mephi666
nagyúr
válasz philoxenia #11400 üzenetére
nekem azért tetszik a bal válla tényleg picit recés, de ennek ellenére tetszik... a régi avatar-ok nagy része közelről tényleg kicsit recés, de annyira szerintem nem zavaró...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Politika
- ZIDOO médialejátszók
- Crypto Trade
- Windows 11
- Azonnali fotós kérdések órája
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 512GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Billentyűzet hibás Dell Latitude 7480 Touch laptop (14FHDTouch/i7-G6/8GB/256SSD/Excellent)
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% Áfás Számla, 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest