Hirdetés
- No Voice in the Galaxy
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tomb Raider Remastered I-III
- Az emberek furák lettek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Thunderzolee #11199 üzenetére
Közben lejárt a mod. idő..
Ez is Maydayes:
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
Halee!
Ide beillesztettem ezt, kíváncsi voltam hogy nézne ki.
Ez lett belőle:Kipróbáltam egy monokrómmal is:
Viszont úgy nézem, ha körbe is vágnánk, nem lesz jó, mert túl apró, ill. részletgazdag, nem?
Elkezdtem ezt olvasni:
logout.hu/bejegyzes/hasek/ph_kompatibilis_arckepszerkeszto_sorozat/friss.html
De nem nagyon értek hozzá, persze azért megpróbálom, van ismerősöm akinek van Photoshopja. Én képekhez az ACDSee 8-at használom, abban nincs lehetőség körbevágásra, illetve a Paintban sem láttam ilyet.Ez amúgy a Thunderdome logoja lenne/lett volna.
Esetleg még ilyesmire gondoltam:
De ez meg Mayday, nem Thunderdome.
Engem meg nem véletlenül hívnak sokan Thunderzolee-nak.Szívesen fogadnék valamilyen tippet, tanácsot..
[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Hasek
Közösségépítő
-
MODERÁTOR
válasz philoxenia #11189 üzenetére
jaja, megnéztem én is
így jobb? -> pár pixelt nyírtam a hajából
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
válasz RoyalFlush #11186 üzenetére
sztem nem nagy, persze ti döntötök
az 1.hsz-ben van 4-5 olyan avatar ami lényegesen nagyobb mint 40x50px
-
RpPRO
őstag
válasz RoyalFlush #11186 üzenetére
Valoszinuleg ez lenne a legmagasabb avatar, 40 x 56 pixeles. Cserebe nem szeles.
Peldaul a tied 55x50-es, de van olyan foldim is, akinek 55x55-os.Mondjatok, h mi legyen vele, lassan jovok egy sorrel koxx kolleganak, annyit ugraltatom a "gyermeke" miatt.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
MODERÁTOR
->
-
RpPRO
őstag
Kedves grafikusmuvesz Urak!
Kerlek, csinaljatok nekem pici avatart is hozza:
Koszonom.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
MODERÁTOR
-
RpPRO
őstag
Halkan kerdem, az en keresem problemas? Ndruu megoldasa tetszik , csak annyi lenne vele szemben a 'kritikam', hogy nem a klasszikus arcat vagja, mig koxx kepe arcra jobb, ennek meg csupan a hajat kellene picit narancsosabbra venni + egy kis kontraszt kellene.
-
MaSzKa
senior tag
erre szemeket rakni
és maradjon ilyen szép színes
[link]vagy esetleg ez:
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz MaSzKa #11161 üzenetére
Egyiknek sincs arca. Ha rajzolunk rá szemet és szájat, attól még nem lesz jó.
Egy-egy karakter a filmekből, rajzfilmekből nem számítanak logónak.A képeket linkként szúrjátok be, legyetek szívesek. Így is van elég kép a topikban, amiket be kell töltenie a böngészőnek (1 vagy 2 megás nettel beletelik egy kis időbe).
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
MaSzKa
senior tag
Ezek közül jó lenne 1 az 1-ben 1 logo nekem
-
Hasek
Közösségépítő
-
RoyalFlush
őstag
válasz MaSzKa #11128 üzenetére
Csak néhány dolog, ami miatt ebből nem lehet egyéni arcképet készíteni: a legfontosabb, hogy nincs arca, a másik hogy arányait tekintve sem megfelelő a kép harmadsorban túl kis méretű ahhoz hogy ezzel bármit is lehessen kezdeni.
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
MaSzKa
senior tag
Értem, de láttam itt másoknak ilyen logot:
South Park
Half-Life
Verdák
Sonic
Fűrész
A Karib Tenger Kalózai
Túl a sövényen
Hangyaboy
Matrix
Magnum
Assasin Creed
Szezám utca
The Flinstones
Jazz Jackrabbit
Gumimacik
Shrek
ET
Duke Nukem
BioshockLogot is ami mind bejegyzett védjegy. R Trademarks és TM
[ Szerkesztve ]
-
RpPRO
őstag
A tegnapi Beavis otletembol talan legkonnyebben megvalosithatonak koxx verzioja tunik.
Kedves koxx! Tudnal segiteni a szinvilag kipofozasaban?Ha nem alkalmas, akkor szeretnem kerni a kedves grafikus urakat, h a fenti linken lathato bal oldali figurat (o Beavis ) szinvilagilag picit igazitsak meg + egy kis kontur, ha szukseges. Inkabb narancssarga a haja.
Koszonom.
-
Ptech
addikt
Na és ez? [link]
Mondjuk csak a fej/sisak vagy ahogy megoldható.. -
Hasek
Közösségépítő
-
Mariann294
őstag
Üdv!
Szeretnék ebből avatart készittetni.Lehetséges? -
Hasek
Közösségépítő
válasz RoyalFlush #11136 üzenetére
Kimaradt az életemből
Lorenzo: Zombiból ezt sikerült alkotnom:
;
[ Szerkesztve ]
Üdv. H
-
Ptech
addikt
válasz RoyalFlush #11136 üzenetére
Fenébe, gondoltam, hogy ez lesz a probléma, na kutatok akkor más képek után.
-
RoyalFlush
őstag
Csak fej, max. úgy tudnám elképzelni, mert mint ahogyan Hasek is mondta az itt elfogadott avatar méretben teljesen kivehetetlen lenne.
(#11135) Hasek: Starcrafttal nem játszottál?
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
MODERÁTOR
válasz CptMisi #11131 üzenetére
Paint-tel. Ne, ne próbáld meg. Mi készítjük el a kicsi képet is, csak az úgymond "kevésbé fontos", így ezt a végére hagyjuk.
[link] [link]
Elvileg a 3-as a cigerettás, a 4-es az anélküli verzió.Gergő_: [link] - "...most tudtam meg hogy legalább fél év az a határozatlan idő, ami említve volt." @ 2010-01-30
Harrrr!!!!
-
CptMisi
őstag
ezt hogyan tudom lekicsinyíteni? csak mert az arckép request topikban mindenki beszúrja normális és kis méretben is
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Gergő_
őstag
kérelmezhetnék avatart?
(legutoljára határozatlan időre megtagadtátok, nem tudom mi az a határozatlan idő, remélem túl vagyunk, bővebben az adatlapomon láthatjátok a bűneimet) -
MODERÁTOR
Egy kis javításra szorul még az avatar, kicsit sötétebb haj kell ill kontúrok.
Maszka: "Nem lehet fénykép vagy lógó-jellegű nonfiguratív ábra, céges ill. védjeggyel ellátott lógó tilos! Legyen ''arcuk'' az arcképeknek" 1.hsz
[ Szerkesztve ]
-
MaSzKa
senior tag
Sziasztok!
Egyéni avatart szeretnék. Most, hogy már jogosult vagyok, meg szeretném kérni az egyik Arcképgyárost, hogy próbáljon nekem összedobni egy képet.
pl ez tökéletes lenne
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
sziasztok!ebből a képből lehetne valamit kihozni?a lényeg a "zombis" összhatás lenne,és a jobb szemén a célkereszt,mivel FPS játékokban játszom sokat...
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
MODERÁTOR
-
RpPRO
őstag
válasz RoyalFlush #11115 üzenetére
Ebbe a topikba foldi halandokent nehezen jutok be.
Megneztem az osszes avatart es eddig nem talalkoztam vele.Igen, hosszukas a feje nagyon, esetleg ha a kezet is hozzavesszuk, akkor nem annyira hosszukas. Ime egy masik kep.
Ndruu: koszonom az elso probat (latom, masik kepet hasznaltal), talan nem lenne baj, ha keskenyebb volna a kep, ugye? Tehat ha nem lapitanad el annyira. A masik keresem pedig az lenne, h tukrozd legy szives. Beavis mindig a jobb oldalon ul a kanapen.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz RoyalFlush #11115 üzenetére
Rossz topikot linkeltél. Én megpróbáltam, de nem tudom mennyire fog tetszeni. Muszáj összenyomni kicsit, mert különben az arcából semmi sem vehető ki.
Harrrr!!!!
-
RoyalFlush
őstag
Ha nem készült belőle korábban egyéni arckép meg lehet nézni hogyan festene, bár eléggé hosszúkás feje van a fazonnak.
[ Szerkesztve ]
-
RpPRO
őstag
Sziasztok!
Gyermekkori kedvencemet szeretnem, ha pozitiv elbiralasban reszesul. A kep.
-
CptMisi
őstag
-
Kidus
őstag
Ez a post csak azert, mert olyan szep szam, nem lehet kihagyni
[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
CptMisi
őstag
nem rossz...mondjuk kicsit nehezebben felismerhető, de tetszik!
a másikat is meg tudná valaki csinálni?You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
CptMisi
őstag
rendben, holnap megpróbálok keresni egyet és ha mondjuk nem lesz jó, akkor gondolom nem mondhatom azt, hogy mégsem kell, hanem inkább egy másik
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Path of Exile 2
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- DUNE médialejátszók topicja
- Monitor hiba topik
- Ukrajnai háború
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 512GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Billentyűzet hibás Dell Latitude 7480 Touch laptop (14FHDTouch/i7-G6/8GB/256SSD/Excellent)
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% Áfás Számla, 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest