Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Recon666
Közösségépítő
Üdv.
Ezekből lehet akkor valamit csinálni? [link] ,ha nem, akkor keresek másikat.[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Köszönöm szépen, te kis darabolós gyilkos Nekem teljesen bejövős. Ha kapok rá engedélyt, akkor raknám a request-be
ködzi
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Alg
veterán
Köszönöm
Nem rossz, bár kicsit filigrán lett szegény
A váll-vértezetből nincs esély belevenni valamit, hogy csöppet erőteljesebb benyomást keltsen? (mégiscsak arkangyal ) Ez a fajta egyszerűsített szárny is esélytelen?[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
föccer
nagyúr
No, mivel nem akadt bátor jelentkező a további variációk elkészítéséhez, ezért szeretnék megkérdezni egy illetékest, hogy ezek a képek mehetnek-e a kérőbe?
[link] [link]Előre is kösz.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
heihachi
addikt
válasz heihachi #12429 üzenetére
Most látom csak, hogy már nem él a link, ezért dobok be másikat, hátha valaki rákattan
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Mercutio_
félisten
válasz föccer #12474 üzenetére
Én is csak érdeklődöm, hogy a #12441ben linkelt 3 jelölt közül valamelyik megvalósítása reális-e?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Alg
veterán
Nah ezeket találtam, lehet velük valamit kezdeni? (Akár csak a fejükkel)
Ha nem, akkor lemondok róluk és kitalálok valami egyszerűbbet...
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
Értem, majd estére próbálok még nézelődni...
Igazából ez a csuklyás, arc nélküli alak ami tetszik, ha az arc nélküliség nem gond, akár szárnyak nélkül is mehetne."I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
JetiRulez
őstag
Sziasztok!
Megkaptam a tanácstú a zengedélyt Kidus részirű.
Roman fejéből ki tudnátok hozni valamit? A mutatóujja van útban."Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Kidus
őstag
Tyrael sajnos eleg eselytelen, az arc hianya meg talan nem lenne gond, de a szarnyak miatt biztosan nem lehet belole normalis avatart, nezegettem par kepet, de nem talalok egyet sem, ami hasznalhato lenne.
Hydralisk meg a fej-nyak felepitese miatt gond, talan egesz alakosbol lehetne, de ott is felo, hogy elvesznek a reszletek. Bar meg mindig az az eselyesebb a ketto kozul.
Assuming Control
-
Alg
veterán
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, ha valaki szánna rám egy kicsit az idejéből
Két kiszemelt lenne, ha az első valamiért nem PH-kompatibilis...
#1:Tyrael - ha még nem foglalt
#2:Hydralisk
Jah, és a szükséges engedély is beszerezve.
-
föccer
nagyúr
Üdv!
Nem akarok türelmetlennek hatni, de eléggé kihalt a topik. (esetleg már a mindenki az ajándékokat csomagolja? )
Szeretnék további segítséget kérni a leelndő avatárommal kapcsolatban.
Előzmények:
#12454-12462, valamint #12467
Előre is köccenet érte
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz AlyArkhon #12472 üzenetére
Olyan határozott vagy ma
Szerintem simán belefér a ph arculatba a koponya, de ennek a megítéslését szerintem hadjuk kidusra, vagy az egyik, ezzel a feladattal megbízott moderátorra.
üdv, föccer
mod: off
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
AlyArkhon
őstag
Jobban belegondolva talán mégsem illettek annyira a PH arculatába az előbbi linkemben szereplő képek, bár egy hozzá értő kéz mindent meg bír oldani .
Találtam egy ide illő képet amit szeretnék is csak át kellene méretezni [kép]. Ebben szeretném valamelyik képszerkesztő segítségét kérni.
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
Kanczy
veterán
Sziasztok!
Kidus engedélye után szeretnék segítséget kérni az arcképemmel. Abszolúte nem értek hozzá, úgyhogy nagyon hálás lennék, ha segítenétek
A kép alanya ő lenne. Találtam két képet, remélem legalább az egyik megfelelő.
Első.
Második.
A másodikból a kivágott fej.Még egyszer nagyon köszi,
kanczyYou don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
föccer
nagyúr
PErsze persze. Csak ha eleve halálra van ítélve, akkor felesleges vele foglakozni
Én teljesen kuka vagyok a képszerkezéshez, így várom a további segítséget
Az jó ötlet, hogy a vágottnál egy picit nagyobbra lehetne venni a feját. ilyen kicsiben sajnos túl sok részlet veszik el
Üdv, föccer
-
Recon666
Közösségépítő
Üdv.
Csináltam egy ilyet .
Első próbálkozásom, nem röhögni: -
Kidus
őstag
válasz föccer #12460 üzenetére
Nem rossz de varjunk meg masik verziot esetleg mastol is, lehetne egesz alakossal is jatszani, kisebb gyuru lent, nagyobb fej, vagy ha vagott verzio, akkor fentebb vagni es kicsit nagyobb fejjel, ilyesmik.
Szerintem lehet ez meg jobb is, nagyon kifejezo a feje, kene hogy jobban ervenyesuljon.
SzerintemAssuming Control
-
h-yle
addikt
Ezek jók?
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
AlyArkhon
őstag
Nekem valami ilyesmit sikerült készítenem, de mivel csak sima paintet használtam ehez értek csak így néz ki . [próba]
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
AlyArkhon
őstag
Sziasztok .
Miután Kidus [engedélyezte], szeretném valaki hozzáértő segítségét kérni az avatárom megformázásában . Ezekről lenne szó : [elso] [masodik] [harmadik]
A 3 kép valamelyikéből lehet kezdeni valamit ?
Előre is köszönöm .
Ennél a képnél [elso] az is elég lenne ha maga a koponya esetleg még a két db mellette lévő fog szerűség lenne csak a képen és ez PH s stílusban szinekkel.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Gondoltam, hogy valami ilyen van a dolog mögött.
Szerintem csak akkor fura, ha láttad előtte a nyelves képet. Úgy igazándiból kígyót kerestem eredetileg, és ez lett belőle. És igaz, hogy a képen keleti sárkány szerű lény van, aminek hosszú villás nyelve van, valahogy mégis idegennek hatott a képen (számomra). Így, nyelv nélkül nekem jobban bejön. + fogak szerintem nem kellenek.
Szerintem így, első nekifutásnak jó lesz ez, köszönöm szépen. Most megvárok egy illetékest, hogy véleményezze. Ha van a képnek jövője, akkor még agyalok rajta, hogy miket lehetne rajta finomítani. Ha nincs jövője, akkor meg inkább ne is kattogjon rajta az agyam, mert utánna jobban fog hiányozni
Szóval egy illetékest szeretnék megkérdezni, hogy az alábbi avatár elképzelés illik-e a PH! aculatába?
Köszi szépen.
üdv, föccer
mod: kox: egy kicsit is összedobnál nekem? gondolom abba már csak a fej férne bele. Szóval nyaktilót a keleti sárkánynak
Köszi
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Franyó.
Látom kirúzsoztad a nyelvét egy picit. Eredetiben nem volt elég kontrasztos? Azon gondolkodom, hogy hogy mutatna ha leoperálnánk a nyelvét. Megtennéd nekem, hogy feldobsz egy olyan verziót, amin le van nyisszantva a sziszegője?
köszi szépen.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Aham. És ha "derékban levágnánk? A testéből csak a nyak része maradna meg, akkor nagyobbra lehetne hagyni a fejét.
Köszi a segítséget
Üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
-
MODERÁTOR
Meg fogom a kicsiket is csinálni, várjátok meg. A requestben ki fogom őket cserélni, amint készen lesznek.
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
Kidus
őstag
-
pcguru1
őstag
válasz tariattila #12445 üzenetére
Köszönöm
Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!
-
föccer
nagyúr
Üdv!
Kidus engedélyét birtokolva, tisztelettel szeretném kérni egy hozzáértő segítségét. Miszerint lehet-é az alábbi képből valami használható, elfogadható arcképet kreálni.
Immáron többedszer futok neki a kérdésnek, csak eleddig még nem sikerült használható alapanyagot produkálnom Talán ez most jó lesz
A segítséget előre is köszönöm
üdv, föccer
-
pcguru1
őstag
Majdnem elfelejtetem a képet
[ Szerkesztve ]
Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!
-
Mercutio_
félisten
Az első egy MAGUS regény borítója, nem karakter, a készítőjére rákerestem, de nincs világosabb kép
Közben törtem a fejem, esetleg Sirius Black feje, vagy Captain Atom-é, vagy Jiraya békájáé jó kiindulási anyag lenne?
Találtam egy oldalt, ahol sok rajzfilm szereplő fent van .GIF-ben, átlátszó háttérrel, ha esetleg használható a későbbiekben...
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Khaal
őstag
Megkaptam az engedélyt, segítségeteket szeretném majd kérni az egyéni avatarom elkészítéséhez.
Spockot szeretném a Star Trekből, úgy néztem még senki se kérte magának.
Az itt található rajzolt képet gondoltam kiindulási alapnak: [link]Sajnos elég kicsi a felbontása, de azért painttel nagyjából összehoztam, hogy mire gondoltam:
Az eredeti fényképből is sajnos csak kis felbontásút találtam, de lehet abból szebbet ki lehetne hozni:
-
MODERÁTOR
válasz Mercutio_ #12438 üzenetére
Direkt választottam a második képet, mert az volt az egyetlen használható. Az első nekem túl sötét, nem tudom a bebukott részleteket visszahozni. A harmadik linken Mercutio képe túl kicsi, ebből nem tudok kiindulni, nagyobb felbontású kellene róla, de én nem fogom megvenni.
Ha az elsőről találsz jobb képet, vagy elárulod a karakter nevét, akkor keresek róla én képet és megpróbálok abból arcképet faragni.
A többieknek: egy kis türelmet kérek, nincs mindig időm/kedvem szerkesztgetni. Az arcképgyárosok is valószínűleg elfoglaltak, ezért áll most a szerkesztősdi...Harrrr!!!!
-
Mercutio_
félisten
Ndruu: Köszönöm a fáradozást, az első képből nem lehetett semmi jót kihozni? A második a csajjal együtt lett volna az igazi A harmadik színezve is felejtős?
[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
Sziasztok! Kértem és megkaptam az engedélyt, hogy ebben a topikban folytathassam a pályafutásomat az új arckép felé vezető úton.
Én ezt a képet néztem ki magamnak, a kis öreg királyul néz ki rajta Ehhez kérnék segítséget, amit előre is köszönök.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Kidus
őstag
-
DigitXT
nagyúr
Linkelnéd a próbálkozásokat? Lehet, hogy nem elég nagy az arca ()
a Prince-nek, de tele vannak az egyéni avatarok nagy hajú, csuklyás és
hasonló képekkel: nem az a lényeg, hogy pixelre megfeleljen az eredeti
képnek, pláne, ha csak concept art. A lényeg az, hogy nekem tetsszen,
számomra felismerhető legyen, s a feltételeknek feleljen meg: átmenjen.Szerk a szerkre: köszönöm, én is épp erre gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz DigitXT #12423 üzenetére
Hidd el kérlek, hogy megpróbáltam ezekből is kiindulni, de egyik sem lett kivehető, felismerhető. Nézd meg a rajzos képeket, amiket linkeltél, mennyi helyet elvesz a "turbán" és a haj az arcból. Nagyjából 1/4-nyi terület jut az arcnak (ez 52 pixel maximális oldalszélesség mellett 26x26 pixelnyi terület. Ennyi területen kell létrehoznom egy felismerhető arcot, ami amúgy sem túl jellegzetes.
Ha holnap megint lesz kedvem arcképet szerkeszteni, akkor megmutatom mire gondolok (ezekből a képekből).[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
DigitXT
nagyúr
Szerintem ez nem a legjobb alapanyag, olyan jellegtelen a kép.
Inkább ezekből kellene megpróbálni - a másodikat már korábban is
linkeltem, csak akkor egy kis képet találtam, és abból vágtam ki.
[link] [link] [link] Előre is köszönöm! Ill. esetleg nem elvetendő
a filmbeli szereplőről korábban linkelt kép sem... ([link])[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
pcguru1: Akkor ez ha jól látom nem Lusti (Lazy Smurf), hanem Törpincs (Slouchy Smurf). Ekkora képből egyébként normális PH arcképet nem lehet csinálni, de találtam róla hangyányit nagyobb képet, úgyhogy majd megpróbálom.
LEFTHORSE1: Hmm, ez könnyen kivitelezhető, de hogy el fogják-e fogadni, azt már nem tudom, ugyanis van egy pár hasonló. SLYM, Loha, gery03, Bigya
Megnézzük...Harrrr!!!!
-
LEFTHORSE1
őstag
Kidus jóváhagyta (egyszerre hármunknak), és ezt kérném ha technikailag lehetséges
Cseberből vederbe
-
Recon666
Közösségépítő
[ Szerkesztve ]
-
Ragadozó
Ármester
válasz tariattila #12408 üzenetére
Ebből ki lehet hozni valamit?
predator képitt van skiccben:
[link]Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
tariattila
veterán
válasz tariattila #12407 üzenetére
ezekkel a linkekkel mindig amatőrködök... bocsánat
persze, hogy nem Kidus képét akarom lenyúlni
szóval ERRE gondoltam
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
ÜDV!
Kidus jóváhagyásával jelentkezem itt...
egyenlőre elkezdtem egy képet szerkesztgetni de még az sem biztos ez lenne a végleges (és hogy "PH képes")
a photoshop 4.0.1-emmel nem igazán jutok tovább (átlátszóság stb...)
így érdeklődnék, hogy szabad kapacitással bíró arcképguru jár-e a közelben??erre gondoltam első körben
mindenki segítségét megköszönöm
-
Peace
nagyúr
Zöld utat kaptam, szóval segítségeteket szeretném kérni ehhez a képhez:
Köszi előre is!
-
MODERÁTOR
Össze kell gyűjtenem, mert amúgy elvesztem a fonalat és talán a többi arcképgyáros is jobban átlátja így. Szóval akik arcképet szeretnének most:
(#12350) Az-X: X-Men, Wolverine
(#12378) DigitXT: Prince Of Persia
(#12391) dying_star: saját kép
(#12396) Mercutio_: linkelt képekből
(#12398) Ragadozó: Predator, csereHarrrr!!!!
-
DigitXT
nagyúr
válasz DigitXT #12382 üzenetére
Van még egy hasonló kép, illetve egy tök más, csak ez is Prince of Persia.
-
MODERÁTOR
válasz Ragadozó #12398 üzenetére
Próbálgattam tegnap, de amin nincs rajta a maszk és nyitva van a szája, abból arckép méretben semmi nem látszik. Viszonylag nagy a búbja és a "haja" is sok helyet elvesz, a tényleges arca (szemek és száj) ehhez képest viszont kicsi, elvesznek a részletei.
Maszkosból lehetne esetleg, persze ha találnék normális képet... Eddig ez tűnik a leghasználhatóbbnak (első sor, második kép).Harrrr!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Path of Exile 2
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest