- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
Ez a
azt jelenti, hogy mehetek az [Arckép request] topikba, és töltsem le innen a képeket, majd fel a 2 képet az imageshack.us oldalra és linkeljem ott?
-
válasz
Winner_hun #13194 üzenetére
Wow, az tényleg nagy. Itt egy kisebb, ha esetleg kicserélnék...
-
Winner_hun
félisten
65x64-es kocka. Nem lett ez egy kicsit nagy?
-
ArchElf
addikt
Kedves Arképszerkesztők! Mivel én nem igazán vagyok egy aranykezű grafikus, ezért tőletek szeretnék kérni egy Cloud Striffe (FF7) verziót - tudom, hogy már van egy, de nekem a játékhoz hűbb változat amúgy is jobban bejön.
Ezekhez hasonló kellene: itt, itt.
Jóváhagyás az arcképre megszületett tegnap este Kidus jóvoltából; köszönet érteAE
-
Wyll
őstag
Remélhetőleg így jó. -
Nimrod
addikt
Dolgozik még esetleg ezen valaki?
-
premete
veterán
Ha nincs akadálya, akkor ezt a képet szeretném: [eredeti méret]
-
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, és a munkát, ha minden igaz nemsokára már Roger fog visszamosolyogni rám minden egyes oldalbetöltés után.
Thx Wyll!
-
betyarr
veterán
köszönöm mindenkinek a segtséget!
mehetek a requestbe,vagy még van teendő? -
Wyll
őstag
Nem értem én ezt... A tied is 58px széles, meg van még pár 58-as, ráadásul a kis Nemo széles karakterű kép, aminél - én legalábbis úgy hittem - bocsánatos bűn kicsit szélesebbnek lenni.
Persze ez most nem kötözködés, csak valamiről nem tudok, úgy érzem.
53x45-öst valamiért nem sikerült gyártani.. -
Nimrod
addikt
koxx-nak sikerült ebből egy variációt kihozni, de érdekelne, hogy más is tud-e valami használhatót faragni.
-
-
Kidus
őstag
Halacs nagyon jo lett, viszont kisebbet kell csinalni belole, mindig ossze kell nezni a mar letezokkel, hogy ne logjon ki nagyon egyik uj sem.
Sugdosva mondom, hogy igyekszem azert csalni es novelni a mereteken, mindig a nagyobbat engedem, ha nem nagyon nagy. De ez meg igy is tulmegyWall-E mehet, jo lett.
-
Wyll,
Akkor most melyek tartoznak párba? Már teljesen belezavarodtam...
Beillesztenéd még egyszer a nagyot és a kicsit is?Köszi
-
Wyll
őstag
Hát, nem tudom, nekem nagyon nem tetszik.
A szemén látom hogy sokat módosítottál, de az eredetihez képest nagyon gagyi lett szerintem. Ne haragudj hogy ilyet mondok, tudom én itt még nem sokat tettem le az asztalra, de ez az őszinte véleményem. A keze mondjuk egész jó, jól kivehető és kontrasztos, de a testéről is hiányzik a Wall felirat a piros E betűvel együtt. A lánctalpakat is meg lehetne még csinálni jobban/részletesebben..
Valahogy az egész nekem nem -
Wyll
őstag
A kis Némó hálás téma:
Végső Wall-E, részemről:
A "feje" (szemei) nagyobb, mérete maradt 38x52, ha ez túl nagy, akkor megeszem a kalapom.
Koxx, ugye ez csak vicc? Ez a wall-e nem méltó hozzád!
[ Módosította: Ndruu ]
-
Megpróbálkoztam én is wall-e-vel (remélem a méret tűrésbe még belefér)
-
zazahoho
őstag
Sziasztok!
Kidus jóváhagyásával vagyok itt,kérésem a következő nevemhez kapcsolódó képet szeretnék ,de abszolút nem értek az elkészítéséhez.
Ennek magvalósításában kérném a segítségeteket.sajnos a nagyhoho ,már foglalt. ezért gondoltam nemoból erre a képre,de ha van jobb ill. mást javasoltok azt is megköszönöm. -
Kidus
őstag
Ez a Wall-E akkor annak fenyeben, hogy csak probalkozasok voltak, mehet, amennyiben belefer a magassag a keretbe
Amennyiben nem, 1-2 pixelcsikot le kell majd csipni a nyakabol, vagy az aljarol.
Ez egyebkent amugy is jo otlet lenne, talan mindketto is, mert akkor lehetne kicsit novelni a fejet is vele, es jobban latszana a lenyeg.Es akkor ez a kifordult nyaku menjen, bar meg mindig nem a legjobb igy, de amugy sem.
Mehet a nagyobbik szerintem. -
-
Wyll
őstag
A vállainak az állásával próbáltam játszani, de az a baj, hogy a fény jobbról érkezik, márpedig ha szembe vannak fordulva a vállai a fénnyel, akkor miért van árnyékban a bal oldala?
Ha meg kivilágosítom a teste bal oldalát, a feje még mindig balra lesz önárnyékos, nem lesz meg az összhang, szétesik a kép.
(Mindkét esetben kognitív disszonancia keletkezik
Magyarul az ember érzi, hogy valami nem oké.)A fejének a bal oldalát is kivilágosítani meg szinte esélytelen, gyakorlatilag kézzel újra kéne rajzolni az egészet.
De ha netán a mesterurak érzik magukban az erőt, szívesen elküldöm ezt a pdf-et is, tőlem lehet még próbálkozni.
(Mondjuk ez a jobbra nézés egy csomó egyéni avatarnál nincs meg: 1 2 3 4 5
Sőt, még több gyárinál sincs:1 2 3 4 5 6)Wall-E tényleg mintha lett volna már, de én most hirtelen mégsem találtam.
-
Kidus
őstag
Meg tudod valahogy csinalni hogy tukrozod a vallad hogy az ne kifele nezzen?
Ha nagyon nem megy, igy is engedem, de jobb lenne ugy, ha a feje is es a valla is befele nezne.A smiley-s temaval egyetertek, nem illik az arculatba, logoszeru, es a 3d-s is eleg ritka ami belefer.
Wall-E nincs mar?
-
Wyll
őstag
Rózsával kapcsolatban ennyire jutottam:
aki érzi magában az erőt, folytathatja, itt a PSD (CS5), én nem tartom túl ígéretesnek ezt a képet. Valahogy nem az igazi.
Persze ha Kidusnak tetszik, nem ellenkezemde minimum némi utómunkálat kell még neki, pl a szélei miatt.
sobri a filenév, mi scuzi
-
Wyll
őstag
Optimizált Federer:
. . .
A válla remélem jó így már, meg a mérete is.
Megcsináltam Wall-E -t is:
Kicsit magas, tudom, de a vékonysága miatt kell.
Koxx és concret_hp, ez nem beszólás akar lenni, de szerintem ez a téma így úgy csúnya, ahogy van, és abszolúte nem illik az arculatba sem
Meg száj csillagokból?
Nem mondom, hogy melóval nem lehet kihozni valami jót belőle, de ez a 3D-s valami ez totál PH-idegen.. Arról nem is beszélve, hogy pont Parci-nak van smiley-szerűség.. Ha vállalod, akkor nagy respekt, mert én tuti skippelném!
-
válasz
concret_hp #13120 üzenetére
Ilyesmire gondoltál? (még béta állapotú)
-
concret_hp
addikt
-
betyarr
veterán
köszönöm a választ.elég sokáig próbáltam használni a google nyújtotta előnyöket,de sajnos a betyár-karikatúra választék meglehetősen csekély.nem baj marad Rózsa Sándor,ha sikerül valami jót kihozni belőle.
tehát szeretném ismételten igénybe venni a szerkesztők segítségét,hogy Rózsa Sándorból kreáljanak egy jóféle avatart.köszönöm előre is a segítséget!
Winne: hehe,maradnék Rózsa Sándornál
-
Kidus
őstag
válasz
betyarr #13110 üzenetére
Amiket bio linkelt azokbol lehetseges, hogy lesz jo avatar, valamelyikbol, es ujra elmondom, hogy amit meg te kertel, es most ujra belinkeltel, abbol meg szerintem nem.
Ezen belul az altala linkelt kepek kozt szabadon valaszthatsz egyet, kettot, harmat, vagy amennyi hasonlot csak talalsz, es miutan ezt megtetted, beillesztheted szerkesztesre a kepet, aminek utana pedig majd a szerkesztok el fogjak neked mondani, mit tudnak vele kezdeni, mindezeknek utana is pediglen az is kiderul majd, mennyire sikerul, es mit javasolnak, ha nem lesz jo.
Amennyiben mindezen tortenesek folyomanyakent sikerul olyan kepet alkotni, ami neked megfelel, kersz egy biralatot, es meg fogod kapni a valaszt, hogy jo-e, avagy nem. Es ha nem, miert nem. Es ha igen, bekerheted a request topicban.Meg ezen kivul tudom figyelmedbe ajanlani a google tovabbi elonyeit, biztos vagyok benne, hogy ha eleg sokaig keresel, talalsz izlesednek megfelelo betyar avagy ahhoz hasonlatos kepet, tan olyat is, ami se nem logo, se nem fenykep, se nem festmeny.
Sok szerencset kivanok!
-
betyarr
veterán
kedves Kidus!
szeretném megkérdezni,hogy mit szól az előzőekben részletezett betyáros avatar dolgokról.nem szeretnék tiszteletlennek tűnni,mitöbb még csak türelmetlennek sem,de már többször is előfordult hogy egyáltalán nem,vagy nem is nekem válaszolt mindezzel kapcsolatban.
üdv,
betyár -
BioNiCMaN
addikt
válasz
premete #13099 üzenetére
Van már hasonlatos, de majd Kidus megmondja a frankót.
(#13100) Kvazár
Higalom, majd valamelyik arcképgyáros csinál neked egy frankót. Türelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari