- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
-
LOGOUT
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó: 
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
üdv!
Itt megkaptam a rábólintást az egyénire.
A helyzet a következő: különböző médiumokon keresztül mindenki kifogásolta a cheshire cat-ot, így lemondok arról. az indok: macskás avatarhoz kötik a nickemet.
megoldható átdolgozásra az alap macska avatar, mint bacsis-nál a napszemüveges fiú?
ha igen, volna ötletem rá.
-
Kidus
őstag
válasz
Agostino
üzenetére
Meg igy is nagy, ossze kene kicsit nyomni, mert kilog a tobbseg kozul ahogy nezem.
De amugy jo lesz
rii:
Jo lesz de kene majd egy minta melyik kene, amit a requestben lattam azok nagyok, kiveve az elsot ami viszont kicsi (
), es nem eleg eles a kontur. Szinre ha neked megfelel menjen, de ha hajlanal ra, en a helyedben megprobalnam kontrasztosabbra kicsit. Vagy csak "melyebb" szinekkel. -
Wyll
őstag
A körvonalat én stroke effekttel szoktam állítani, a belsőket meg asszem inkább átrajzolnám kézzel, az automata kijelölés mindig lutri egy kicsit, nem tudom mennyire vagy jó PS-ben, továbbá azt sem, mekkora az eredeti forráskép, ezért pixelértéket sem tudok így mondani. Úgyhogy érzésre. Rajzolt meseszerűre

Megfelelő szürkére optimalizálni ne felejtsd!

-
rii
nagyúr
jogos, bocsesz.
a request topikban amit elkövettem, törlnéd kérlek? A modkerben is jeleztem a hibám.
(#13795) Wyll: holnap megpróbálom (-:
PS-ben jelöljem ki a fekete részt, majd Selection-ban növeljem 1 px-el a kijelölés méretét, és töltsem ki fekteével, vagy brush-oljam át?
-
Egy fontos lépést kihagytatok:
- A késznek vélt képet jelezd a topicban (azaz itt, az arcképszerkesztőben), először az egyik arcképfelelős moderátor (jelenleg: RoyalFlush, Kidus, Pompi) elbírálja: jóváhagyja vagy visszaküldi módosításra. Csak ez után kerülhet be a kérvényező topikba.
Ez eddig is így volt, nem változtattunk rajta. -
-
Findzs
addikt
sziasztok
jogosult vagyok arcképre és szeretném ha ebből a képből össze lehetne hozni valamit:
[link]előre is köszi
-
Egyelőre biztos nem. Ha majd az illetékes beírja ide a fórumra, onnantól indulhat újra. Addig az avatarokkal a képszerkesztő topikban foglalkozunk.
-
F34R
nagyúr
most mi helyzet ? vége a pihenőnek?
lehet újra próbálkozni

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Erre esetleg valaki?
-
-
zack
nagyúr
Sziasztok!
Végre találtam befelé nézős normális Tyson képet, ami ráadásul grafika!

[link]Ezt szeretném, de valahogy úgy hogy nyaktól felfelé, hogy látszódjon is belőle valami.
Előre is köszönöm.
-
Mr.Csizmás
titán
okézás -> másik topicban felvetettem már

megoldható?
-
-
Djuree
félisten
-
Findzs
addikt
ebből lehetne majd arckép ? (tudom, hogy a szabályrendszer átdolgozása után lehet majd csak)
mit lehetne kihozni belőle ?
köszi
-
Воланд
titán
válasz
Synthwave
üzenetére
Erre mondjuk azért kíváncsi leszek, mert ugye a régi szabályok szerint jöhetsz kérni képet, pontosabban akkor lett rábólintva, amikor még az a szabályrendszer érvényben volt. Most meg ugye átalakítás alatt van a dolog, szóval lehet, hogy nemet mondanak, amíg nincs kész az új szabályrendszer. Na majd kiderül.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Sziasztok.
Kidus az igénylésemre azt írta, hogy egyéni elbírálás alá kerül, de utána woland_y2k-kolléga felvilágosított róla, hogy ettől függetlenül ide írhatok avatar ügyben, s miután elkészült (ill. befejeződött a jelenlegi szabályrendszer módosítása), kerül csak a moderátorok/házigazdák asztalára a dolog.
Szóval remélem, nem kerültem képzavarba.

Belőle kellene arcképet kreálni, de sajnos én nem vagyok annyira penge ebben. Ezúton is kérném, ill. megköszönném Arcképgyáros fórumtársaink szíves közreműködését.

-
dunc
nagyúr
Ezt nem értem,most mi van ?
Néztem az egyes hozzáoszlásba a jogosultság elbírálása fórumot,és láttam,hogy nem aktív,ezért írtam ide. -
dunc
nagyúr
Sziasztok úgy gondolom ideje új avatart kérnem. Több mint egy éve volt ,kaptam egy bant,de olvastam,hogy egy év után "elévül" Tehát amennyiben zöld utat kapok szeretném megváltoztatni jelenlegi avatarom . Nincs semmi elképzelésem,csak annyi,hogy egy jóval kedvesebb,nyugisabb barátsásosabb avatart szeretnék.
-
Gergő_
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ha jól emlékszem volt olyan tag aki még előtte kérte ezt az androidos logot, de valahogy nem sikerült.
-
TazLeacher
nagyúr
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Igazából ez a hivatalos android logo [link], de nem ez lenne az egyetlen. Pl [link] Mr Clean
Egyébként nem teljesen értem miért van ez a szabály, nem jogdíjköteles hiszen más fórumon is használhatod pl az intel logoját avatarként.
Másik ötletem, hogy így lehet megkülönböztetni a fórumon lévő tényleges cégektől (upc, smartshop, genius stb.) -
TazLeacher
nagyúr
Nem tudom, hogy ez-e a legalkalmasabb hely erre, de Rusi hogy kaphatott ilyen avatárt? Értem én, hogy házgazda, ezért soron kívül jár neki, de az nem számít, hogy Logo a képe? Az Android zöld robotja. Több kérés el lett már utasítva e miatt, hogy céglogó nem lehet. Vagy ő Androidéknak/Googleéknak dolgozik?
-
-
-
Воланд
titán
Remélem nem gond, hogy ide írok, de szerintem ez így nem okés. Értem én, hogy céges reg, meg logó, de nagyon kilóg az összképből.
-
-
akom
őstag
-
Kleroo
veterán
-
Kleroo
veterán
Hali! ma csináltam egy jó kis avatart.
Remélem eléggé eltér rumos14 homérjától,mert nagyon szeretnék homér lenni
A 2. jelöltem dexter lenne,de abból meg arra következtetnének az engem nem ismerők,hogy orbitális kocka vagyok

-
-
-
hoffman_
nagyúr
Üdv,
Érdeklődni szeretnék egy fura kérdésben. Több itteni veteránt láttam a hetekben, akiknek már régóta az ismerős egyéni avatarja köszön vissza, viszont most megújult. Rémlik is valami ilyen, hogy egyszer lehet cserélni/módosítani az arcképet. Egyenlőre nem szeretnék élni vele túlzottan, csak szeretném tudni.
Előre is köszönöm

-
vagamo
őstag
ja, ok, ezt csak mintának gondoltam

itt az eredeti: http://www.imagebam.com/image/50dae7126515758 -
-
Peace
nagyúr
Még ha nincs is jelenleg elbírálás, akkor is kérdezném Drága Kidustól, hogy vele mehetnék-e majd felsőbb szintre?
Ndruu Mester készítette a nagyot és kicsit is:

-
vagamo
őstag
Ez a kép megfelelne?

Van arca a kígyónak
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Persze készítek majd kicsit, de én azért megvárnám, hogy milyen változások lépnek életbe a kérvényezéssel és a cserékkel kapcsolatban.
-
TazLeacher
nagyúr
Köszönöm. Tudom, hogy most nincs elbírálás, de azt nem tudom, hogy csere szabályai is módosulni fognak, vagy csak az új kérelmeké. Tehát ha jó a képem - és tudom magamról, hogy nem csináltam semmit, ami miatt ki lennék zárva a körből - akkor bekérhetem 10-edike után, vagy addig most senki nem kérhet?
koxx kérhetnék Kratos-ból egy kis képet is?

-
AMD_ok
őstag
-
Kidus
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Jo.
-
-
BioNiCMaN
addikt
-
F34R
nagyúr
Ebből sztem lehetne egyet készíteni mostmár
-
Xirtam
veterán
Sziasztok,
Tudna nekem valaki a Crysis-ból ismert NanoSuit fejéről egy arcképet készíteni?!

-
RexpecT
addikt
Nekem működik így is.De itt van az Imageshackos link.
OMG ugyanabban a másodpercben küldtük el
.
Ez csak döntetlen
. -
-
schawo
titán
Vagy esetleg Simon vagy egy másik fejhallgatós macskából?

![[link] [link]](http://us.123rf.com/168nwm/ultrapop/ultrapop1003/ultrapop100300020.jpg)
-
schawo
titán
Üdv!
A jogosultságrendszer átalakítása ellenére kérhetnék egy arckép javaslatot? Ezzel a leharcolt cicussal tudnátok valamit kezdeni?

Köszi!
-
TazLeacher
nagyúr
Pont ilyenre gondoltam...
Akkor megvárom, hogy visszaálljon a rend, meg leteljen még ez a pár nap (a 2 évig) és ha minőségben rábólintanak, akkor jövök vissza, kérek kis képet, és megyek a kérős topic-ba. Kíváncsi voltam, hogy meg lehet-e jól csinálni, és van-e értelme erre számítanom, de van, nagyon baba lett, hibátlan. 
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Egy ilyet tudtam kreálni a képből

-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
Tudom, hogy szünetel a "jogosultság, de révén banom/figylemeztetésem még nem volt, és most jár le a 2 év, gondoltam kérnék egy kis segítséget.
Ebből a képből szeretném csak a fejet. (Tehát nyak sem, és jól tudom, hogy Kratos nincsen, ugye?). Ha valaki megcsinálná, az megköszönném, ha jól látom mostanában úgyis pang kicsit a topic, hátha belefér valakinek.
-
F34R
nagyúr
Ebből lenne szükségem a középső karakterre (Matteo Pitossi )
ha meglehet csinálni

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!

● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Windows 11
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- OLED monitor topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:

), es nem eleg eles a kontur. Szinre ha neked megfelel menjen, de ha hajlanal ra, en a helyedben megprobalnam kontrasztosabbra kicsit. Vagy csak "melyebb" szinekkel.

; 

.

CactuS
-secret-
vond
Dr. 444Hertz
Czeky
River