Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Gurulunk, WAZE?!
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
Milyen nyuszis egyéni avatarok vannak már PH!n ? - gondolom nem olyan sok. &kiknek ?
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
RoyalFlush
őstag
válasz Winner_hun #1709 üzenetére
Nagyon jó lett ez a kiskacsa
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
RoyalFlush
őstag
válasz Laraxior #1747 üzenetére
Szerintem se siesd el Őszintén: azért mert ezt dobta a Google még nem kell sz*r golyót választanod .. véleményem szerint hamar rá is unnál, és utána kakukkfű, mert másikat nem választhatsz.
Winner_hun: Szerinted ebből ki lehetne hozni valamit ? - társadalmi célú kérdés, akinek kell alapon, ha lehet belőle avatart faragni ..
fele méretben:
(#1756) Winner_hun: nagy a füle
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
Segítőkészen se perc alatt tükröztem (semmi több) a srác által beillesztett félbevágott képet, lássa hogyan is néz ki az, amit szeretne .. példa lett a hozzászólásból +4 hsz.
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
válasz unclefucka #1833 üzenetére
Ezt a kört előtted már megfutották. A válaszok.
-
RoyalFlush
őstag
válasz Laraxior #2109 üzenetére
És ha ebből próbálnál avatart faragni (egész alakosba nem hiszem, hogy látszana belőle valami, de a feje/arca szerintem jobb mint az általad beillesztettnek)
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
válasz Winner_hun #2224 üzenetére
-
-
-
RoyalFlush
őstag
Szeretném, ha erről az elképzelésemről véleményt mondanátok (akár itt, akár a másik topicban) Előre is köszi
-
RoyalFlush
őstag
No, inkább ide is beillesztem a képeket ..
Belőle szeretnék majd magamnak egyedi avatart:Egészalakosba szerintem nem sok látszana belőle, ezért próbálkozásként elkészítettem csak a fejét (eredeti méret):
Ki mit tudna belőle kihozni? Lehetne belőle megfelelő és elfogadható avatart varázsolni? Sajnos nekem a lekicsinyítést követően teljesen elmosódik a kép ..
Thx előre is mindenféle segítséget
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
Sok alternatívával találkozok, keresem az igazit Ennél a képnél a feketéből (fej, arccal fórum felé):
Bár az előző kicsit jobban tetszik .. és talán könnyebb is volna belőle avatart faragni. Szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
-
RoyalFlush
őstag
válasz FehérHolló #2658 üzenetére
Sonic kék, de Shadow fekete - [ VIDEO ] (nézzétek meg) No még nem döntöttem el ... Majd amelyikből jobb avatart lehet kihozni és jobban tetszik ..
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
válasz RoyalFlush #2667 üzenetére
Ezek közül az elsőből vagy a másodikból lehetne avatart faragni (csak fejére gondolok)?
-
RoyalFlush
őstag
Megpróbáltam avatart "faragni" a #2667-ben lévő képeken látható Shadowról, de nem lett jobb, és nem is tetszett annyira, mint a Jag által készített változatból készített verzió.
Szerintem maradjunk annál .. Tudna valaki rajta simítani, és elkészítené a végleges változatot? Még 1x belinkelem a nagy és kis képet, valamint a Jag által készített avatart:
Nagyon köszönöm!
-
RoyalFlush
őstag
válasz RoyalFlush #2674 üzenetére
Amin szerintem még lehetne javítani:
- mellkasánál lévő fehér pamacs (így olyan mint egy kis gomolyfelhő);
- az orra alatt szerintem van egy pici fekete kiálló rész;
- tüskéi körvonalánál mintha lenne néhány felesleges pixel
...Agostino, Motkány, ... majd ha lesz egy kis időd szöszmötölnél vele egy kicsit?
Előre is köszi mindenkinek!mod: kicsibe hogy nézne ki?
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
válasz didyman #2680 üzenetére
Ha már breki, Crazy Frog nem tetszene?
-
RoyalFlush
őstag
Gyorsan lekicsinyítettem neked (ezen volna még mit csiszolni, csak hogy lásd):
50x39
55x43[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
válasz Agostino #2676 üzenetére
Piciben hogyan festene? Függőlegesen nyújtottál rajta valamennyit? Nekem egyébként nagyon tetszik Én biztosan nem tudtam volna ilyen szintre hozni, profi munka
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
válasz ladybug #2691 üzenetére
Lehet, hogy egy picit sötét, de az ilyesmit én nem nagyon tudom megállapítani Sőt azt sem mindíg veszem észre, hogy hol vannak felesleges pixelek .. vak vagyok már én az ilyesmihez Ezért is kértem meg Agostinot és a többieket, hogy ha tudnak segítsenek Akik pedig erre járnak, véleményezzék.
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
válasz Agostino #2676 üzenetére
Megtennéd (ha időd engedi), hogy egy picit világosítassz rajta (kíváncsi vagyok, úgy hogyan néz ki) És a recéket ha vannak - bár én nem nagyon látom - kisimítod a "hajánál" ? Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
válasz didyman #2680 üzenetére
Ettől kisebbe nem sikerült (nekem) valami jól (ez sem az igazi), de valami ilyesmi lenne a másik:
48x55
Ha tetszik (alapvetően) valamelyik a kettő közül, valaki megcsinálja majd profi mód korrektül.
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
válasz didyman #2702 üzenetére
Csinálhatunk neki piros szemeket, lehet szinezgetni, ha tetszik az alap firuga .. Lehet úgy is, hogy csücsül a levélen, de nincs a fején korona .. Sok variáció van ..
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
válasz didyman #2702 üzenetére
Az eredeti nem az igazi Elég neccesen és sok melóval lehetne szerintem belőle valamit kihozni (ha egyáltalán kilehetne). Azok közül amiket ladybug linkelt, tetszik valamelyik? Nekem a levélen csücsülős nagyon bejön (másoknak is), kis alakítgatással talán lehetne belőle olyan avatart faragni ami neked is tetszene. Pirosas szem, sárgás has, korona nélkül ..
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
válasz Agostino #2734 üzenetére
Aha, így szerintem jobb lett. Egymás mellé teszem a kettőt
(a bal oldali a korábbi, a jobb oldali az újabb):Agostino: Köszi!
Valakinek van valamilyen észrevétele? Ladybug, szerinted?
yetike: Igen, abban viszont igazad van, hogy az orra valóban kevésbé látszik
Az elsőnél viszont nem túl erős az arc színe?[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
válasz Winner_hun #2736 üzenetére
Winner_hun: szerinted? Neked mi a véleményed, és észrevételed vele kapcsolatban?
yetike: és ha a fekete rész világosabb lenne (mint a jobb oldalinál), de a többi megmaradna ugyanúgy?
mod: vagy csak kontúrosabbra kellene csinálni a jobb oldalit..? Nem tudom ..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Eladó használt Canon Powershot G3 X kompakt ultrazoomos 1 colos érzékelőjű fényképező-videó gép.
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
- AMD Gamer Config: Ryzen 9 7950X3D, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
- Eladó BASSZUSRA REZGŐS gamer füles!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest