- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
Hirdetés
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
attilav2 #3512 üzenetére
sudoers közvetlen szerkesztése helyett: sudo visudo
Így a fájl mentése előtt a rendszer ellenőrzi, hogy megfelelő-e formátum/szintaxis és csak utána írja ki a változásokat. Ellenkező esetben ha valami hiba van a közvetlen szerkesztés/mentés után, akkor szívás lehet belőle.
-
Istju
senior tag
válasz
attilav2 #3470 üzenetére
Egy ötlet:
# udevadm test /etc/udev/rules.d/30-radeon-pm.rulesItt a parancs helpje:
$ udevadm --help
udevadm [--help] [--version] [--debug] COMMAND [COMMAND OPTIONS]Send control commands or test the device manager.
Commands:
info Query sysfs or the udev database
trigger Request events from the kernel
settle Wait for pending udev events
control Control the udev daemon
monitor Listen to kernel and udev events
test Test an event run
test-builtin Test a built-in commandA kernel line -ban van valami opció írva? Illetve a radeon fel van véve a a korai rendszerindító környezet betöltési listájába?
-
korobi
aktív tag
válasz
attilav2 #3458 üzenetére
váltásra nincs lehetőség, nem megy olyan jól a szekér. illetve ha váltanék akkor már csak egy szimpla intelesre.... bár azt sem írtem ha lekapcsolom az ati kártyát akkor is ugyanúgy csíkozza a filmeket, ez egy agybaj...
igen azt a hybrid megoldást néztem, nekem nem sikerült működésre bírnom.
-
korobi
aktív tag
válasz
attilav2 #3454 üzenetére
köszi a segítséget, de nálam ez már ott elbukik mikor felteszem az ato csomagokat nincs többé x felületem. feltételezem a a hibrid megoldás miatt (intel + ati)
egyenlőre C vágányra raktam a dolgot, már így is sok időt elpocsékoltam vele s semmi előrelépés nem volt ...remélem egyszer azért sikerül megoldaniuk ezt kicsit egyszerűbben...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest