Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen, hát mondjuk ez a trimmelés téma Arch Linuxon nem is annyira triviális. Mivel a filozófia meg hagyja a user-nek a döntés szabaságát, hogy mit használ. Meg milyen szolgáltatásokat állít be a rendszerén.
Erre volt ma egy jó példám.
Cimbimnek anno egy kis fos AMD C-70-es notikára tettem egy Arch rendszert, mert azzal viszonylag jól megy. Ennek két éve már. Tegnap csörög, hogy nyomtatni szeretne. Mondom semmi gond, Xfce>Nyomtató beállítások és minden fasza lesz, meg szkenneléshez Skanlite vagy Szkennelés progi.
Majd negyed óra mulva csaptam a fejemhez, hogy állj ne csinálj semmit. Mert szinte biztos, hogy nyomtató csoporthoz kell adni a user-t. Be kell lőni a CUPS service-t és egyéb nyalánkságok.
Másik öreg notiján egy Deb alapú Neptune van. Na azon nyomhatod nyugodtan, amit a GUI ad nyomtatókra és szkennerekre. Azzal elboldogulsz, biztos.
A lényeg, hogy a cimbi abszolute nem érdekelt, a dolgok hátterének megértésében. Csak működjön.
Na ezzel csak azt szertettem volna sugalni, minden disztrón kicsit más minden is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Fitbit Versa 4 okos óra
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
BoB