Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Real Racing 3 - Freemium csoda
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
Igazából ezt máshol is meg lehet csinálni csak nem az az alap. Debianban az nem tetszik hogy sok csomagnál patchelnek plusz felesleges dolgokat raknak mellé (Openbox-hoz alapból raknak egy Debian menüt ami talán pipe is, awesome esetén szintén így kapok plusz felesleges csomagokat), apt-t nagyon nem szeretem (de lehet csak használni nem tudom normálisan, pacman-t megszerettem). Egyébként azt raknám fel olyan helyre ahova többet nem akarok menni, ha én telepítem mindegy mit mondanak hogy haladóknak ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8G I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB