- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Lehet lemezképet klónozni, de akár tar-ral is át lehet vinni az új rendszert. Vagy rsynccel. Vagy CloneZillával. Sokféle módja van. Én legutóbb tar-ral csináltam:
cd /
tar -cvpzf --one-file-system /cel/backup.tar.gzKicsomagolni ezzel csomagoltam ki, ha jól emlékszek:
tar -xf backup.tar.gz -C /Ha Tar-ral vagy rsync-kel csinálod, akkor viszont partíció UUID-t módosítani kell a bootmanagerben, /etc/fstab-ban.
EUFI boot elvileg lehetséges EFI partíció nélkül is, de nem tudom hogyan. Kék luficet kolléga (colomb2) szokta propagálni, de nem értettem hogy működik, mert én elvi szinten sem tartom lehetségesnek. Valahogy ő mégis használ ilyen megoldást Gentoo alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB