Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igy van. Azt viszont nem tudom, hogy mennyi mindent felejt el, mert a folyekony nitrogen legalisan nem beszerezheto, igy cold boot attack-ra nem volt lehetosegem. Viccet felreteve, tanulasi fazis alatt nem lattam jonak, ha egy telepitett rendszert kezdek el hasznalni. Illetve mar hasznaltam, csak hogy a problema az volt, hogy ha valamit egyszer alkalmazok azt beallitom, 99.999% hogy nem romlik el, de ha honapokkal kesobb emlekezni kellene, nem biztos, hogy meg tudom ujra megcsinalni segitseg nelkul vagy rovid idon belul. Ugy erzem igy tobb rutint szerzek. Egy SSD-t ujratelepiteni "sok" ido, mig egy live session-t ujrainditani 5 perc main iso-bol. SD-rol bootolok es pendrive-on tevekenykedek. Nos ezert kerdeztem, hogy mennyire jo otlet root jogu felhasznaloval csinalni mindent, ha mindent csinalok.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Bluetooth hangszóró FM rádióval
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB