Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- potyautas: Vizsga
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyszerű, köszi! Időközben láttam, hogy ez a arch.hu elég régi leírásokat dob, az archwikit meg nem értettem pontosan, mit ír az rc- ről, de így már tiszta, azt hittem ennyire hiányosra sikerült az Evo- s telepítés.
AUR az tiszta volt, csak említettem, hogy az nincs fenn, később akartam rá sort keríteni. Mint repo nincs, úgy értem!Kmix- et próbáltam telepíteni pacmannal, de nem találta.

Most már újra kell telepítenem, mert szomorúságomban lepucoltam az összes HDD- n lévő oprendszert.

Azért nem hozzáértő kezdőként, aki csak Debian vonalat használt eddig, nem tűnik olyan egyszerűnek az Arch telepítés/konfigurálás még az Evolutionnal telepítve sem!
Kedves fórumtársunk
szavaivalgondolataival élve, mi a szart akarnak ezek a Mintesek Archozni itten!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest