- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Előjött ma egy újabb KDE-hiba. Helyesebben nem ma jött elő, de előtte nem figyeltem fel rá. Szóval olyan programoknál, amik lerakják magukat a tálca jobb szélére (paneltálca), az óra mellé, ha egyet kattintunk rájuk, egy kattintással elő kellene jönniük. Igen ám, de sokszor egy kattintásra nem jelennek meg, ha meg duplán kattint az ember, akkor megjelennek, majd újra leteszik magukat a paneltálcára. Úgy kell még egyszer egyet kattintani, hogy megjelenjenek végre. Szóval 3-4-et kell kattintani néha egy helyett.
Eleinte a Deluge játszotta el ezt régen. Akkor azt hittem, hogy az a szar. Csinálta a qBittorrent is, de még ekkor sem gyanakodtam. Ma már a DeaDBeeF is csinálta és a Spotify is, szóval ez egy általános bug. Valószínűleg az a hiba oka, hogy mikor egyet kattintunk a paneltálcára, akkor az csak a fókuszt veszi fel, de azt nem hajtja végre, amihez a kattintás szólt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest