- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
_Dumber_ #2484 üzenetére
Nagyon jól összefoglaltad a lényeget! Home usernek, aki azért szeretné rendszeresen frissíteni a rendszerét, annak a Debian/Ubuntu vonal.
Azt az említett szoftverközpontot abszolút feleslegesen csinálták, nem is nagyon használja senki. Synapticot Octopival összehasonlítani meg elég elvakultságra valló dolog, de végül is ez Arch topic. Volt már Chakra és Manjaro is, amit én marha, csak úgy frissítettem, mert nem tudtam, hogy előtte komolyabb tanulmányozásokba kell fogni.
Elég csak megnézni, mi áll a Chakra mostani frissítéséről a hírekben!
A gáz viszont az, hogy a Chakrát és a Manjarót pont azért fejlesztették, hogy felhasználóbarát Arch alapú disztró legyen olyanoknak, akik nem képesek az Arch telepítésére! Rolling/halfrolling frissítéssel ez így nem jött össze sajna!
A lesajnált MINT frissítésénél nem kell magam mellé tenni az iso- t tartalmazó pendrive- ot!Ez is valami azért!
Fedora valamiért el se indult a gépemen, pedig kipróbáltam volna még az elején, mikor még mindegy volt, akkkoriban openSUSE- n indultam kezdőként, de kinyírtam disztrófrissítéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Nők, nőügyek (18+)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest