- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoB
Topikgazda
Igen, Arch alapon KDE. Ha fent van:
- hivatalos repóból: qtcurve
- system settings -> application appearance -> style tab -> wigdet style: qtcurve
- le kell tölteni ezt: blocky
Ez qtcurve-hoz téma.
- előző beállításnál qtcurve jobb szélén: configure, itt be kell importálni a letöltött blocky fájlt, majd kiválasztani.- system settings -> application appearance -> colors tab -> plumbub tomes (le lehet tölteni a beépített funkcióval, jobb szélen van a get new themes)
- AUR-ból: faenzaflattr_darkdecoration-icon-theme
- system settings -> application appearance -> icon tab -> faenza kiválaszt- system settings -> workspace appearance -> cursor theme -> oxygen yellow (gyárilag benne van)
- system settings -> workspace appearance -> desktop theme -> Produkt (ez is letölthető a beépített letöltővel)
- launcher: AUR-ból: kdeplasma-applets-homerun , ezt ki lehet tenni a gyári helyett.
joecontra: köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bioshock 2 Special Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB