Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoB
Topikgazda
Igen, Arch alapon KDE. Ha fent van:
- hivatalos repóból: qtcurve
- system settings -> application appearance -> style tab -> wigdet style: qtcurve
- le kell tölteni ezt: blocky
Ez qtcurve-hoz téma.
- előző beállításnál qtcurve jobb szélén: configure, itt be kell importálni a letöltött blocky fájlt, majd kiválasztani.- system settings -> application appearance -> colors tab -> plumbub tomes (le lehet tölteni a beépített funkcióval, jobb szélen van a get new themes)
- AUR-ból: faenzaflattr_darkdecoration-icon-theme
- system settings -> application appearance -> icon tab -> faenza kiválaszt- system settings -> workspace appearance -> cursor theme -> oxygen yellow (gyárilag benne van)
- system settings -> workspace appearance -> desktop theme -> Produkt (ez is letölthető a beépített letöltővel)
- launcher: AUR-ból: kdeplasma-applets-homerun , ezt ki lehet tenni a gyári helyett.
joecontra: köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Alienware 17r4 olvass
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB