Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
Hali!
Ujrahuztam az Arch-ot de valami nem stimmel. Legutobb minden olyan siman ment,hogy nem akartam elhinni mostmeg van 2 nagy problemam.
1. Hasznalom en ezt az Infinality-bundle csomagot,hogy legyenek szep betumin. Mindent ugyanugy csinaltam mint legutobb de nem akarja az igazsagot es 1-2 weboldal cefet sz.rul nez ki. Hol lehet a hiba?
2. Felraktam a SLIM-et,hogy legyen bejelentkezesi kepernyom es ne konzolbol kelljen szarakodnom. Beirom a felhasznalo + jelszo kombot,kiirja hogy nem sikerult betolteni a DE-t. Konzolbol inditom az xfce4-et akkor tokeletesen megy. Egy ideig szorakoztam vele,meguntam es felraktam a GDM-et (az mindig mukodott) erre az meg nem indul el valamilyen GLX hibara hivatkozva.
Tud valaki megoldast ezekre ?
Szerk.: Tegnap adtam egy eselyt az ArchBang-nek mert CrunchBang alatt egesz jol megkivantam az OpenBox-ot. Ekkora egy halom fos,hulladek bugos szemetet mint az ArchBang meg nem hasznaltam. Akarmennyire is utalom, ezerszer hasznalnek inkabb Ubuntut Unityvel mint azt a hulladekot. Oke,hogy RC meg satobbi na de igy kiadni valamit...meeeh.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB