- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
Hali!
Ujrahuztam az Arch-ot de valami nem stimmel. Legutobb minden olyan siman ment,hogy nem akartam elhinni mostmeg van 2 nagy problemam.
1. Hasznalom en ezt az Infinality-bundle csomagot,hogy legyenek szep betumin. Mindent ugyanugy csinaltam mint legutobb de nem akarja az igazsagot es 1-2 weboldal cefet sz.rul nez ki. Hol lehet a hiba?
2. Felraktam a SLIM-et,hogy legyen bejelentkezesi kepernyom es ne konzolbol kelljen szarakodnom. Beirom a felhasznalo + jelszo kombot,kiirja hogy nem sikerult betolteni a DE-t. Konzolbol inditom az xfce4-et akkor tokeletesen megy. Egy ideig szorakoztam vele,meguntam es felraktam a GDM-et (az mindig mukodott) erre az meg nem indul el valamilyen GLX hibara hivatkozva.
Tud valaki megoldast ezekre ?
Szerk.: Tegnap adtam egy eselyt az ArchBang-nek mert CrunchBang alatt egesz jol megkivantam az OpenBox-ot. Ekkora egy halom fos,hulladek bugos szemetet mint az ArchBang meg nem hasznaltam. Akarmennyire is utalom, ezerszer hasznalnek inkabb Ubuntut Unityvel mint azt a hulladekot. Oke,hogy RC meg satobbi na de igy kiadni valamit...meeeh.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest