Új hozzászólás Aktív témák

• Blum1866_2

tag

Hali!

Ujrahuztam az Arch-ot de valami nem stimmel. Legutobb minden olyan siman ment,hogy nem akartam elhinni mostmeg van 2 nagy problemam.

1. Hasznalom en ezt az Infinality-bundle csomagot,hogy legyenek szep betumin. Mindent ugyanugy csinaltam mint legutobb de nem akarja az igazsagot es 1-2 weboldal cefet sz.rul nez ki. Hol lehet a hiba?

2. Felraktam a SLIM-et,hogy legyen bejelentkezesi kepernyom es ne konzolbol kelljen szarakodnom. Beirom a felhasznalo + jelszo kombot,kiirja hogy nem sikerult betolteni a DE-t. Konzolbol inditom az xfce4-et akkor tokeletesen megy. Egy ideig szorakoztam vele,meguntam es felraktam a GDM-et (az mindig mukodott) erre az meg nem indul el valamilyen GLX hibara hivatkozva.

Tud valaki megoldast ezekre ?

Szerk.: Tegnap adtam egy eselyt az ArchBang-nek mert CrunchBang alatt egesz jol megkivantam az OpenBox-ot. Ekkora egy halom fos,hulladek bugos szemetet mint az ArchBang meg nem hasznaltam. Akarmennyire is utalom, ezerszer hasznalnek inkabb Ubuntut Unityvel mint azt a hulladekot. Oke,hogy RC meg satobbi na de igy kiadni valamit...meeeh.

Új hozzászólás Aktív témák