- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Apollyon #1404 üzenetére
Igaz, a Sony Vaio VGN-FW21Z-t használom. Nagyon jó vas, nem is tudom egyenlőre lecserélni, mert nincs semmi ami hasonló lenne. A Windows Vista 5 évig futott nálam rendszerszintű fagyás nélkül. Ha valami program megakadt, azt pillanatok alatt ki lehetett lőni és ment minden tovább. Egyetlen egyszer nem csináltam defragmentálást és amikor eszembe jutott pár év után, nem is volt rá szükség. Pedig volt, hogy ment fel játék meg jött le és mégis.
Megpróbálkozom a Fedorával... hátha szerencsém lesz. Hallottam olyant, hogy valakinek az első pillanat óta a mai napig megy a 16-os verzió reinstall nélkül, hátha nekem is szerencsém lesz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óvodások homokozója
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest