- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Apollyon
üzenetére
Igaz, a Sony Vaio VGN-FW21Z-t használom. Nagyon jó vas, nem is tudom egyenlőre lecserélni, mert nincs semmi ami hasonló lenne. A Windows Vista 5 évig futott nálam rendszerszintű fagyás nélkül. Ha valami program megakadt, azt pillanatok alatt ki lehetett lőni és ment minden tovább. Egyetlen egyszer nem csináltam defragmentálást és amikor eszembe jutott pár év után, nem is volt rá szükség. Pedig volt, hogy ment fel játék meg jött le és mégis.
Megpróbálkozom a Fedorával... hátha szerencsém lesz. Hallottam olyant, hogy valakinek az első pillanat óta a mai napig megy a 16-os verzió reinstall nélkül, hátha nekem is szerencsém lesz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black használt karcmentes 100% akku garancia 2026.10.26.-ig
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Eladó Honor Pad X8a 4/64GB / 12 hónap jótállás
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB