- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Nem netinstall volt pedig, hanem még a 2011.08 lemezről indultam és utána frissítettem. Megy amúgy minden rendben, csak megjegyeztem, hogy fura mód nekem nem jött létre az a fájl most.
A többit amit az imént ollóztam be azokat időközben összefésültem, nem volt azokban sem változás, azaz az rc.confban igen, már a hwclock démon nincs az újban és a network-ot is kivettem mert azt írták a networkmanager elég helyette ha az fent van, de nekem mégsem indult úgy. Aztán betettem a networkmanagert a sor végére, és úgy már elindult network nélkül is.Én igyekszem majd 1-2 naponta lefuttani a Syu -t, mert abba belevesznék ha rengeteg csomag lenne egyszerre. Pár darab közül meg csak van esténként 20-30 percem hogy kibogarásszam ha van valami teendő.
Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy a gyorsaságán kívül még a szuper dokumentáció az ami megfogott az Archban. Szinte mindenre találok választ benne. Csak olyannal jövök amire nem - vagy mikor már órákat olvasgattam és kicsit elfogy a türelem
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest