- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Valahogy felkerült oda az a pacman.conf. Na mindegy, ha jó, akkor jó.
Nem mindegy a daemon array-ben a sorrend. Vannak olyanok démonok, amiknek már fel kell állniuk, mire egy másik sorra kerül. Pl. dbus-t nem célszerű a végére rakni. Viszont a nem fontosakat meg háttérbe tudod szorítani, a @ jelet kell elé rakni, ilyen lehet pl. a networkmanager. A network démon ebbe az esetben nem is kell, vagy töröld, vagy rakj elé egy felkiáltójelet.
Nos, ha az 1-2 nap ellenében csak hetente 1x futtatsz frissítést, akkor jó eséllyel az esetlegesen felmerült bugok már ki vannak javítva, a hibás verziót meg sem kapod. Néha láttam, órák alatt megszületett a javítás.
Tényleg kiváló a wiki. Gondolkoztam azon, hogy beszállok a magyar fordításba, de nem tudom az adott szakmai kifejezések miként honosodtak meg a magyar nyelvben, már túl sok éve angolul használom az oprendszereket, szóval inkább nem kavarok.
Csak olyannal jövök amire nem - vagy mikor már órákat olvasgattam és kicsit elfogy a türelem
Na, én ennél a pontnál szoktam mindig pórul járni, mert az esetek többségében, amint elküldtem a hozzászólást, már rá is jövök a megoldásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest