Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Real_Necro

    veterán

    Múlt héten első alkalommal látogattuk meg gyerkőccel "távoli" rokonságomat. Főleg a dédit, aki 85. születésnapját ünnepelte és gyerkőcünk már a 3. dédunokája.

    Eddig azért nem tettük, mert 267km-re laknak és a bébihordozóval túl strapás lett volna (mindig betartottuk, hogy 30-40 percnél tovább ne legyen benne), ellenben mióta ül a gyerkőc és már aludt is párszor az új Römer King II ülésében, így bevállaltuk.
    Az odaútnál 30 perc után már kezdett nyűgös lenni, így megálltunk az M7-es tárnoki lehajtójánál és a fák árnyékában egy pokrócot leterítve pihentünk 20-25 percet. Közben egy moldáv kislány haverkodott Dáviddal, mi meg beszélgettünk a szüleivel. Kapott tápot, majd elindultunk és be is aludt. 1 órával később ébredt és egész jól el volt, de közeledett az ebédidő, így fél órával a cél elérése előtt újra megálltunk majd 20 perc múlva tovább...a végére már azért kezdett megint nyűgös lenni.
    A visszaút már gördülékenyebb volt, a pályára való felhajtás előtt, 1 óra kocsikázás után megálltunk egy pihenőben, ahol az erős szél miatt inkább a kocsiban maradtunk, legalább feltérképezte a belsejét... kaja után az út további részét majdnem teljesen átaludta, az utolsó 10 percben ébredt csak fel, szóval nagyon gyorsan sikerült hazaérni. Bevallom sokkal rosszabbra számítottam, hogy majd 4-5 alkalommal meg kell állnunk, de gyerkőcöm nagyon jól bírta. Persze bekészítettünk egy táska játékot, hogy út közben szórakoztassuk, meg gondoskodtunk arról, hogy ne legyen szomjas, meg egy kiflit is rágcsálhasson, ha úgy adódik...

    A labdát nagyon szerette kocsiban is. Persze kicsit a fülünk bánta az önfeledt sikongatást, de örültünk, hogy jó kedve van. :B :)

    „Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés