Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#14800) MC Pite válasza AssAssynn (#14797) üzenetére


MC Pite
veterán

A mosódió nálunk negyedévet kibír(kevesebb kell belőle mint a gélből), szerintem nem drága: [link]. Amúgy többször akciózzák ( a drogériákban, naturboltokba). De havonta 2000 se lenne olyan drága.
Milyen mosószert vesztek és meddig elég; hogy ez drága? Nyilván a környezeti hatással csináljunk úgy, hogy 'kit érdekel', csak forintosítást nézzük.

101% hogy a Dunában megy. Szerinted hova menne? :F
Dolgoztam szennyvíz telepeken (biocos rendszer beüzemelése), az országban van kb 6-7 olyan tisztító van, ami biológiailag is (kb) okés, a többi csak mechanikai szűrés, ülepítés és hipózás. Fantáziádra bízom hogy vegyi, hormonális és egyéb dolgok hogy vannak semlegesítve.
Tőlünk egy-két km-re az egyik csőből viszont tisztítatlanul megy be a Dunában a cucc. Habos, barna olajos, k..a büdös. Tippem szerint az a esővíz csatorna lenne, de páran belekötöttek. Tudja e az önkormányzat és a vizesek? Ha én látom 30(!) éve, akkor szerintem igen. Tesznek ellene valamit?...

Igric: 3 hónaposan nem lóghat ki a lába, valami nem oké. Nálunk Bogi 9 hónaposan kinőtte, kilógott a lába (9-10kg volt, de magas), így váltottunk Phoenixfix3-ra.

<ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.