- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzőkeKapitán: Katasztrófa túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
HarryPotter #128363 üzenetére
Magasan a Safari
-
titi12
aktív tag
válasz
HarryPotter #128304 üzenetére
Írják, hogy a (viszonylag gyorsan) növekvő érték esetén kell aggódni (kidobni).
Elképzelhető, hogy mentés utáni teljes lenullázás változtat az állapotán. -
válasz
HarryPotter #128308 üzenetére
izgulni azért nem érdemes rajta, mert vagy tönkremegy, vagy nem. mentés meg úgyis van róla, ha fontos az adat.
-
Raymond
titán
válasz
HarryPotter #128306 üzenetére
Nezd meg az osszes SMART adatot es aszerint donthetsz. Ott jobban latod az allapotat. Az egyik kerdes hogy 70 sector vagy a szamlalo all 70%-on. Mert nem mindegy, lehet a 70 sector nem jelent sokat, sot valoszinu hogy nem.
-
Raymond
titán
válasz
HarryPotter #128304 üzenetére
Milyen SSD-n talalta ezt?
-
markknight
veterán
válasz
HarryPotter #128214 üzenetére
A time machine backupot feltöltöd icloudra manuálisan. Amúgy ideje lenne akár megkötésekkel is, de integrálni valahogy a felhőbe. Vagy, ha veszel airport routert, akkor azzal megy wireless, de az sem cloud.
-
Friczy
senior tag
válasz
HarryPotter #128100 üzenetére
Az megoldható egy trükkel, hogy a jobb Cmd gomb Optként viselkedjen, a bal meg maradjon meg Cmd-nek, ha az Altgr+Q-t mindig jobb gombbal használod, akkor erre ez jó megoldás, legalábbis nálam bevált.
-
markknight
veterán
válasz
Lehet én kb soha nem ütöm mellé, de valamiért a jobb optiont használom erre a célra. Egyébként is, aki a magyar layoutot összerakta, azt addig ütném amíg mozog. Egyik legproblémásabb dolog a rendszerben. A ~, *, | szimbólumok fel sincsenek festve és még a chatgpt sem tudja rá a választ, hogy miként kéne előcsalni. Botrány
-
burgatshow
veterán
válasz
Ez barhol mashol is “problema” ha innen nezzuk.
-
válasz
HarryPotter #128083 üzenetére
Majdnem mindegy, talán böngészőben.
-
titi12
aktív tag
válasz
HarryPotter #128070 üzenetére
Települ? Inkább nem fut, mert nincs tanúsítványa, de engedélyezni lehet a Security-ben.
(Én régebbi rendszert használok.) -
blakey
titán
válasz
HarryPotter #127971 üzenetére
Tuxera NTFS-hez nélkülözhetetlen, ha írni is akarsz, tökéletesen megbízható, hosszú ideje használom, teszi a dolgát.
-
válasz
HarryPotter #127969 üzenetére
Coconut tudja. Gyárilag nem megy, csak a %.
-
peugeotmate
őstag
válasz
HarryPotter #127964 üzenetére
Anyumnak 2011-es MBAir van (szintén 4gb ram), nem tudom nekiálljak-e majd OpenCore-ozni rajta, ha már nem fut majd semmi a High Sierrán
-
HarryPotter
őstag
válasz
HarryPotter #127961 üzenetére
tárgytalan - simán beszereltem, és működik. BTW: egy 2012-es MBAir-en (4g RAM!) Sonoma úgy fut, mintha erre tervezték volna. akit érdekel hogy rakjunk régi gépre új osx-et, írjon szívesen segítek, megéri
-
domerator
veterán
válasz
HarryPotter #88493 üzenetére
Nem lógtam rajta szerencsére egészségtelenül sokat, de pár dologra hasznos a facebook. Viszont nem hiszem el, hogy máshol nem csinál ilyet, mindjárt rákeresek, hogy a világban van-e felhörrenés...
(Az Airt nem fogom lecserélni emiatt, max. telefonról fészezek, azt még nem bántotta a "mindentmegújítokésezzelelbaszok" vírus) -
brickm
őstag
válasz
HarryPotter #88378 üzenetére
Ez az alap. Arra van app, hogy ne tegye
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
HarryPotter #88378 üzenetére
Annak mi értelme?
-
Friczy
senior tag
válasz
HarryPotter #88230 üzenetére
Igen, kell. De csak akkor, ha a Parallelsben Windowst akarsz futtatni
-
Smiley
addikt
válasz
Persze. Ha teljesen legális akarsz lenni akkor ráadásul dobozos pro license kell mert az MS politikája szerint csak az futtatható legálisan virtuális környezetben.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Alap
-
brickm
őstag
válasz
HarryPotter #88125 üzenetére
Persze. Adobe cuccok tele szokták f ani. Én rendszeresen törlöm
-
brickm
őstag
válasz
HarryPotter #88114 üzenetére
Hát töröld a downloads meg a cache mappa tartalmát, sokat segít
-
Syl
nagyúr
válasz
HarryPotter #88121 üzenetére
Viszont ha használod a TimeMachine-t NAS-ra vagy állandóan a gépre kötött USB HDD-re, akkor nem szaporodik fel ez a "egyéb" kategóriába sorolt temérdek helyet elfoglaló fájl. A TM óránként kiírja amit akar és nincs gond.
Régebben úgy használtam a TM-et, hogy csak alkalmanként a gépre dugott HDD-re mentettem. De ez nem volt nyerő, mert 20-40-60 gigát felemésztett a tárhelyből.
Amióta állandóan a gépen lóg a vinyó, azóta nincs gond a tárhelyjel. -
consono
nagyúr
válasz
HarryPotter #88118 üzenetére
Próbáld meg kezdetnek a timemmachine helyi filejait törölni, nemrég valaki leírta hogyan kell. Nálam az sok gigát visszahozott...
-
Syl
nagyúr
válasz
HarryPotter #88118 üzenetére
Bebootolsz recoverybe és lemezkezelővel törlöd az egész ssd-t.
-
Lall
veterán
válasz
DiskWave-el nézd meg mi foglal nagy helyet és inkább onnan gyalulj, de csak óvatosan a rendszerfilekhoz ne piszkálj.
-
Alex91
félisten
válasz
Nem program kell, hanem nagyobb ssd
!
-
törölt tag
válasz
HarryPotter #88035 üzenetére
Pénzkidobás szerintem.
-
Syl
nagyúr
válasz
HarryPotter #88035 üzenetére
Bitdefender és Malwarebytes - mindkettő free, alkalmanként végigfuttatom őket a gépen.
-
consono
nagyúr
válasz
HarryPotter #87705 üzenetére
Lehet, hogy az, de működni működik. Már nem is emlékszem mikor tettem fel...
-
Lall
veterán
válasz
HarryPotter #81245 üzenetére
Ami szerintem ebben a legjobb az a PhotoScape X.
-
SharpSA
veterán
válasz
Collage szóval keress az áruházban...
-
tm5
tag
válasz
hehe, ezzel szívtam nemrég, én MS Powerpointban csináltam vagy 30 db-ot
Meglepően gyorsan tudtam benne dolgozni. 10*15-ös képeket nyomtattunk belőle. abban a méretben nem volt gond a minőséggel. -
Head88
addikt
válasz
HarryPotter #79801 üzenetére
A file system függ attól, hogy milyen gépeken használod. Ha mac és win vegyesen akkor az ex-fat a nyerő. Ha csak mac akkor teljesen jó az apfs vagy hfs+
A formázást a lemezkezelőben tudod megcsinálni.
Első kérdésedre nem tudok válaszolni.
-
Syl
nagyúr
válasz
HarryPotter #79791 üzenetére
-
lmno
őstag
válasz
HarryPotter #79789 üzenetére
A natív felbontás 2560x1600, ezt skálázza a rendszer amikor állítod. A legélesebb képet akkor kapod, ha 1280x800-ra, vagy 2560x1600-ra rakod, persze ez utóbbinál használhatatlanul kicsi lesz minden, ráadásul külső app kell hozzá, pl a SwitchResX (ezzel még nem retina felbontásokat is be lehet állítani).
-
Syl
nagyúr
válasz
HarryPotter #79789 üzenetére
Natív, nem retina felbontásokat például EasyRes programmal lehet beállítani. Én ezzel használom a Mini-n a 32-es 4K monitort natív 2560x1440 felbontásban.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
HarryPotter #79776 üzenetére
Tökmindegy mire állítod, a felbontásod 2560x1600 lesz. Ha átállítod 1680x1050-re, akkor annak a 4x-esét számolja a rendszer (tehát 3360x2100) és azt skálázza vissza 2560x1600-ra. Nem fog jobb képet adni (sőt), csak nagyobb asztalfelületed lesz.
Amúgy az alap beállítás nem 1280x800? A natív négyszerezés úgy jön ki a panelre.
-
R a y
senior tag
válasz
Én az 1280x800ast használom a 13colos 2017es pron
-
hemaka
nagyúr
válasz
Az már retina ugye? Nekem az 1440x900 van beállítva, de ha az is kicsi, akkor próbáld ki az egyel előtte lévőt az valami 1280x800 talán.
-
Head88
addikt
válasz
HarryPotter #75583 üzenetére
Az option = alt
A régebbi gépeken még rá volt írva az "alt" a billentyűre.Azt a négy billentyűs képernyő zárolást előbb be kell állítani.
Beállítások / billentyűzet / billentyűparancsok fülön.
Alkalmazások, katt a + jelre és itt a menü nevéhez írd be: Képernyő zárolása és a billentyűparancsnál nyomd le a 4db gombot egyszerre. Leokézod és már működik is. -
tboldi
nagyúr
válasz
HarryPotter #75581 üzenetére
⌥ Option
-
válasz
HarryPotter #75542 üzenetére
Új billentyűparancs a következővel (minden program alá):
Képernyő zárolása
CTRL+ALT+CMD+L (vagy amit akarsz, nekem ez bevált)Sleep
ALT+CMD+EJECT/POWERTisztáshoz KeyboardCleanTool, vagy KeyboardLocker
-
brickm
őstag
válasz
HarryPotter #75546 üzenetére
System settings, security and privacy general fül.
marsu.
Neked keychain preference-ben van olyan checkbox hogy megjelenítés a tálcán? nekem nincs... -
marsu.
senior tag
válasz
HarryPotter #75546 üzenetére
Ez egyből lockolja is és utána kéri a jelszót a feloldáshoz. Bár altatni nem altatja be egyből...
-
marsu.
senior tag
válasz
HarryPotter #75542 üzenetére
-
Peetey91
senior tag
válasz
HarryPotter #73393 üzenetére
Ez működik, köszönöm!
-
nord_
veterán
válasz
HarryPotter #73033 üzenetére
Nekem gyári Apple adapterem van, másfél éve hibátlanul üzemel. Sajna tényleg röhej, hogy 2e Ft csak a különbség és a Nonda nem képes jól megcsinálni.
-
nord_
veterán
válasz
HarryPotter #73031 üzenetére
Normális átalakítót köll használni.
-
TBMC
addikt
válasz
HarryPotter #71488 üzenetére
köszi!
én is spamre gondoltam, de akkor hogyan jelenhet meg a jelszó? azt hogy küldik vissza? sima szöveges karakterként kiírva a tárgyba. ráaádsúl úgy, hogy ehhez a mail címhez nem is az a jelszó amit küldtek. -
Head88
addikt
válasz
HarryPotter #71288 üzenetére
Ezekkel az értékekkel még ne törődj. Raksz bele 1-2 ciklust és vissza fog állni 100ra. Nem ugyanaz a kategória mint egy akku amit évekig használnak és ez miatt csökken a kapacitása.
(#71292) hszilard666
Nem fogja megoldani. Újrahúzod, (törlődik a bejegyzés a riasztásról) és 2 ciklus múlva újra vinnyogni fog. 80% állapot alatt riaszt az os. (ha jól tudom) -
tboldi
nagyúr
válasz
Nálam az Air 93 és 97 % között ugrált egy-két hetes korától kezdve, egy évesen adtam el, ~160 ciklussal volt akkor éppen 95 körül. Most a 2017-es 15” Pro sokáig 100-on volt, kb. egy hónapja kezdett el esni, most 95-96 között mozog. Egy hónap múlva lesz egy éves és ~150 ciklus van benne.
-
Bagan
aktív tag
válasz
-
Syl
nagyúr
válasz
HarryPotter #71189 üzenetére
Jaa, hogy ha nálad látja, akkor az nem általános hiba. Értem.
Egyébként is nem azt írtam, hogy hiba, hanem hogy valószínűleg a feliratfájl kódolása nem tetszik neki.
-
válasz
HarryPotter #71190 üzenetére
Nincs...
-
r4z
nagyúr
válasz
HarryPotter #70889 üzenetére
Amig nem akarod az alap 1080p retina (azaz pont 2160p) skalazastol elteroen hasznalni, siman vinni fogja a vas. Mas esetben a skalaz miatt mar akadnak gondok, foleg ha folyamatosan valtozik a tartalom.
-
Lazika
senior tag
válasz
HarryPotter #70877 üzenetére
Persze, hogy menne én is olyannal hajtom meg a 49"-os 4k tvt. Anker 4k 60hz-es átalakítóval.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
HarryPotter #70647 üzenetére
Igen, uBlock Origin-t használok. Mondjuk már máshol is észleltem hibát, ami a kikapcsolásával megszűnt. Esetleg van helyette valami másik ajánlott reklám blokkoló?
-
hszilard666
veterán
válasz
HarryPotter #70684 üzenetére
Van egy 2016 os CTO és egy 2018 as 15" es CTO is nálam az a kettő nem csinálja sehogy csak a szívem csücske 12 es
Matada2.3:
Gratu, jó kis masina, de én a 4 magos tb osat vettem volna a QC miatt valamint a +2db tb3 miatt. Hosszú távon jóljöhet a plusz kakaó.
-
tboldi
nagyúr
válasz
HarryPotter #70378 üzenetére
Részemről Moshi USB-C Media Adapter.
-
Dhampir
félisten
válasz
HarryPotter #69862 üzenetére
Ezt csak Sybill Trelawney jóslástan tanárnő tudná megmondani.
-
vasi89
őstag
válasz
a pro széria most frissült. az szerintem idén már nem fog. Az air, macmini,macbook vonal sem biztos h most frissül. Sőt szerintem ma azokról biztos h nem lesz szó.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Csak találgatások vannak, úgyhogy vedd, ha venni akarsz.
-
r4z
nagyúr
válasz
HarryPotter #67401 üzenetére
Az Intel reszerol biztosan nem lesz erezhetoen dragabb, egyszeru generaciovaltasrol van szo.
-
buvartacsko
addikt
válasz
HarryPotter #67401 üzenetére
igen, elég. viszont ha bejönnek az újak akkor a mostani gépek kifutó kategóriába kerülnek és olcsóbbak lesznek. ha meg ugyanolyan áron lesznek kaphatóak akkor is jól jársz.
-
válasz
HarryPotter #67393 üzenetére
Én várnék a helyedben. Hátha valamilyen csoda folytán lesz 4-magos 13-as gép.
-
Jorus
nagyúr
válasz
HarryPotter #64171 üzenetére
A két HW verzió között nincs akkora különbség teljesítményben, hogy ekkora felárat indokoljon szerintem, szal a TB fancy-faktora számít inkább. Mondjuk számoma a TB-nél feleslegesebb újítást nehéz lett volna piacra dobni.
-
Jorus
nagyúr
válasz
HarryPotter #64163 üzenetére
A TB-os verziók azért hardveresen is eltérnek, nem csak a TB a különbség. Egyébként én épp a héten vettem ilyen TB nélküli verziót 256-os SSD-vel külső munkákra. Egyelőre meg vagyok vele elégedve, bár én korábban az MBA-immal is meg voltam elégedve, ha eltekintek a forrófejűségüktől... csak ez most jobban tetszett.
-
r4z
nagyúr
válasz
HarryPotter #58545 üzenetére
Ha konkretan OWCSSDA2A6G120 van benne, akkor bekapcsolhatod a TRIM-et trimforce-szal.
-
wm2
őstag
válasz
HarryPotter #58227 üzenetére
A VLC-ben picit több beállítást találsz és a H.264 4K azért szaggat, mert a hardveres dekódolás nincs engedélyezve. Mivel a legtöbb ember lusta disznó ha már kettőnél többet kell kattintani, ezért sokan elégedetlenebbek a VLC-vel, mivel a géped erősségéhez és tudásához neked kell belőni a beállításokban. Vannak további terhelést csökkentő opciók is, amit a google segítségével könnyen megtalálsz. Ilyen szempontból a VLC még mindig a legjobb lejátszó, de az IINA szépen igazodik a macOS-hez. Ez a lejátszó egyébként full MPV based és én is inkább ezt használom, mert H.265 és VP9 ide, vagy oda, a "kölcsönzött" filmjeim 80%-a H.264 720p/1080p. A VLC régi C2D gépekre viszont jobb megoldás. Én régi PPC gépeken be tudtam úgy lőni, hogy lejátsza a 720p/1080p tartalmakat.
-
HarryPotter
őstag
válasz
HarryPotter #58230 üzenetére
meg is válaszolom magamnak: https://clipgrab.org/donate
-
bmwk1200s
őstag
válasz
HarryPotter #58227 üzenetére
Szintén IINA appal?
-
válasz
HarryPotter #52143 üzenetére
A Kontaktok alkalmazás elég jó, az nem elég?
-
válasz
HarryPotter #50379 üzenetére
Ezt ugye nem nekem címezted...
-
Ragnar95
félisten
válasz
HarryPotter #49809 üzenetére
Támogatja az x264-et. Valószínűbb, hogy maga a hang kódolás nem támogatott, azt kéne átkonvertálni.
-
Ragnar95
félisten
válasz
HarryPotter #49798 üzenetére
Nem tudom, hol akarod lejátszani a filmeket, de hacsak nem valami őskövület lejátszón, felejtsd el az avi-t, nagyon elavult már.
x264-be konvertáld, ha minél több eszközön szeretnéd tudni lejátszani, de a legjobban az x265-el jársz, az olyan tömörítési eljárást használ, hogy sírni fogsz a gyönyörtől ha meglátod a fájlok méretétCserébe nem minden támogatja még az x265-öt, de az x264-et már gyakorlatilag minden lejátssza, ami kb 5 évesnél fiatalabb.
-
bmwk1200s
őstag
válasz
HarryPotter #49798 üzenetére
Ingyenesek közül ezt szokták ajánlani: Handbrake
-
válasz
HarryPotter #49735 üzenetére
Okés, köszi. Végül is így is jó...
-
válasz
HarryPotter #49733 üzenetére
Miután beállítod, a menüben is arra hivatkozik, vagy marad a Show in Finder és egyszerűen csak a ForkLift jelenik meg?
-
válasz
HarryPotter #49714 üzenetére
Ha erre gondolsz, akkor az oldal alján megtalálod: ForkLift 3 User Manual
-
válasz
HarryPotter #49712 üzenetére
Így van. Vagy megvárod, amíg a Store-ban is megjelenik...
-
válasz
HarryPotter #49710 üzenetére
Csak akkor kapsz, ha weben vásároltad. App Stor vásárláskor nem, így azt nem tudod upgradelni webes verzióra.
-
madle
őstag
válasz
HarryPotter #35814 üzenetére
nekem 8.3 van fent még az 5s-en, de így sem akarja a jót. Inkább az El Captain-ra tippelek.
-
Ragnar95
félisten
válasz
HarryPotter #35813 üzenetére
Finderben kell alapból a nem AppStore-os appokat törölni vagy nagyritkán, ha telepítője van az appnak, akkor néha uninstaller kell a törléséhez is.
-
madle
őstag
válasz
HarryPotter #35799 üzenetére
az Airdrop sem jó nálam egyáltalán.
-
Ragnar95
félisten
válasz
HarryPotter #35449 üzenetére
És cserébe még ocsmány is
MPlayerX-et használom, mióta OSX-et használok, a legutóbbi frissítés óta valóban van vele 1-2 gond, de csak akkor szórakozik igazából, ha le van terhelve a külső HDD, amiről lejátszok vele. -
TBMC
addikt
válasz
HarryPotter #35308 üzenetére
de az, csak a storeban nem (az masik).
itt az ingyenes, link -
válasz
HarryPotter #35308 üzenetére
Ilyen néven van a Store-ban is, szerintem arra gondolt.
Összefoglalóban linkeltem az ingyenesen letölthetőt... -
HarryPotter
őstag
válasz
HarryPotter #35015 üzenetére
az ideiglenes megoldás: firefox
-
gboszi
senior tag
válasz
HarryPotter #34000 üzenetére
Persze. Szerintem nyugodtad vegyél e-bayen és csináld magad. Elvileg csak néhány csavar.
-
Kommy
veterán
válasz
HarryPotter #33982 üzenetére
Ehhez nem kell semmilyen program lehetésge ezt alapból megcsinálni.
Indítsd el az Image Capture programot, elvileg máris látod a telefonodat, és jelöld ki majd a törlés gombbal tudod törölni. -
Ragnar95
félisten
válasz
HarryPotter #31509 üzenetére
Nálam a Preview crashel, ha több PDF-et nyitok meg egy ablakban és elkezdek egy kifejezésre keresni, amiben több szó van
Lazika: ritkán használom a Skype-ot, mert FaceTime-on beszélek szinte mindenkivel, de nem tűnt fel egyszer sem Skype közben,h melegedne a gép -
bupemko
senior tag
válasz
HarryPotter #31509 üzenetére
Safari Yoesmite alatt nekem is gáz, kezdek átszokni Chrome-ra.
-
KMan
őstag
válasz
HarryPotter #30639 üzenetére
Koszi ez nekem is jol jott!
-
Syl
nagyúr
válasz
HarryPotter #30035 üzenetére
Első körben a Safarira felteszed a WoT bővítményt. Ez kugli kereséseknél szép zöld meg sárga, piros karikákkal jelzi a "rázósságot".
Utána, ha valamit letöltesz, szépen feltolod a virustotal-ra (vagy a metascan-online-ra) egy kiadós ellenőrzésre.
Esetleg tartasz a gépen egy offline keresőt (pl. Bitdefender virus scanner) amibe szépen beledobálsz minden letöltött appot.
És végül, de a legfontosabb: ésszel -
bmwk1200s
őstag
válasz
HarryPotter #30038 üzenetére
Tudtommal telepítéskor bekéri a rendszergazda jelszót... nem volt esetleg ekkora már gyanús, hogy te csak filmet keresel, ahhoz meg minek a gép admin jelszava?
Naponta legalább 10 olyan esetet diagnosztizálunk, aminek az oka ez a hányadék mackeeper. Nem lehetne végre egy csoportos keresettel feljelenteni a céget. Nem sokban különbözik egy kártékony szoftvertől... ja, hogy kártékony szoftver
-
randras
veterán
válasz
Honnan töltötted le?
-
TheMarci
addikt
válasz
Tipikus user error, azt szokták mondani, hogy a felhasználó ellen a legjobb vírusirtó sem véd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA