Hirdetés
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
Úgy látom véglegesen sztem kinyirta mindenkinel a figyelem érzékelő funkciót. Ismerősömnek 26 előtt még működött most már neki sem.
-
g4mer
senior tag
Mai szösszenet:
whatsappon írnék egy üzenetet, erre teljes feketeség, újraindult a telefon.
-
fehercica
csendes tag
Sziasztok!
iPhone 14-ről(sima) váltanék iPhone 15 Pro-ra vagy 16 Pro-ra. Melyik érné meg jobban? Mik az eddigi tapasztalatotok? mik a szerviztapasztalatok? Vagy váltsak inkább iPhone 17-re? Azt sokan dícsérik. Mondjuk szeretnék egy jó kamerával rendelkező iPhone-tKöszi szépen a válaszaitokat!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Végre sikerült szereznem egy kék 2TB készüléket, kb olyan volt ez, amióta megjelent, mintha aranyat kerestem volna. Röhej...(még nem bontottam ki)

-
g4mer
senior tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
18 alatt nem nagyon érzékeltem semmilyen bugot, ami idegesített ( de le lettem szólva itt, hogy márpedig az normális ), hogy brutál szinten melegedett a telefon. Most hemzseg a hibáktól, gyorsabban merül, és melegszik - de ez most tűrhető, mert 10 fokok vannak kint.
Tényleg kezdem én is azt hinni, hogy nem sikerült olyan jól ez a széria.
Voltak régen is bugok az iOS-ben, de javították viszonylag hamar. Hetek óta kompromisszumosan kell használjunk egy nagyon drága telefont.
Ha 26.1-ben nem javítják ki, szerintem elbúcsúzok a telótól.
-
Kókuszdió
nagyúr
iPhone Air vagy sima 11-et hurcibálok magamnál.
Egy hónap után megint bekapcsoltam a 16 pro-t ,de nem tudok vele sok mindent kezdeni.
Ajándékba kaptam ezért nem illő eladnom sem ,Március óta csak 120 ciklus.
Míg nem volt nálam az Air ,sima 11-el jobb és kellemesebb képet készítettem mint a 16 pro -al - pedig még mindig IOS 18.5 van rajta.Vastag/kényelmetlen és hiába ,sem az akkumulátor sem a kamera rendszer nem kiemelkedő.
-
BogyóBP
addikt
Már az is alapból érdekes hogy HEIC be fotozol. Az almás gépen kivül semmi se támogatja szerintem nem is olyan jó mint ahogy beharangozzák. Ráadásul át kell konvertálni áttöltéskor vagy ha megakarom nézni a pc-n kell egy HEIC bővitmény az áruházból. Viszont a JPG algoritmusa meg furán tömörít, ez van de még mindig jobb mint a heic.
-
g4mer
senior tag
Mai iOS26 bug pillanatok, amik megkeserítik az ember életét.
Fotóznék, erre alapból min 2x-es zoom van ránézésre, holott nem állítottam rajta, nem reagált a zoomolásra, be kellett zárni a kamera appot, hogy újra jó legyen.
Erre rávághatná az átlag Almás hívő, hogy hová ez a sietség, nem olyan sok idő ez a procedúra. Csak épp elhajtott egy olyan autó, amit leakartam fotózni. De lehetett volna akármilyen fontos pillanat.
Ilyenkor egy jót nosztalgiázok, mintha egy 15 évvel ezelőtti, belépőszintű androidos telefont használnék.
Remélem a 26.1 változást fog hozni, mert ez egy gyász így, visszasírom a 11-emet.
Kíváncsi lennék, hogy a többi iphone-t hogy érintette ez a frissítés.
valós 1x:
-
MikeWazowski
veterán
válasz
GordonSamway
üzenetére
Én megvárom a véglegest. Lehet ez még nem az.
Amúgy RCS nálunk lesz valaha?
-
GordonSamway
aktív tag
-
Speedy007
addikt
-
g4mer
senior tag
Ha már akku téma... Áttetszőség csökkentése bekapcsolva, 26.0-nál sokat segített a merülésben, de az új frissítés óta így brutál módon merül, 3 óra kijelzőidővel (60-70%-ban wifi hálózaton eltöltve) 30%-kal teszem este a töltőre.
Ez iOS 18 alatt 50%-kal volt.
Ja, és most nincsenek 25-30 fokos melegek, amiket nagyon szeret ez a telefon
-
paolinho
őstag
Sziasztok!
Bocs előre is, ha bénát kérdezek, de abszolút járatlan vagyok a témában!
Tudnék az USÁ-ból behozatni egy 16 Pro Max-ot (nekem árban ez férne bele, és méretben ez tetszik), amivel kapcsolatban azt szeretném kérdezni, hogy ezt rendben gond nélkül tudnám használni a haza hálózatokon? Illetve néha szükségem lenne, hogy két számot lehessen vele működtetni. Az amerikai változat mintha eleve eSim-es lenne. Tudnak ezek olyat, hogy egyszerre két eSim-mel lehessen használni?
Előre is köszi a választ! -
SonyNex7
senior tag
Sziasztok
Cserélném iphone 13 promat 16 pro maxra vagy 17 pro maxra,nyilván az ár miatt dilemmázok,használtan már 400eFt körül vannak 16 pro maxok.Nem tudom tud-e annyival többet a gyakorlatban 17 max?!Hallani még karcolodásról,elszíneződésről is,úgyhogy nem annyira egyértelmű számomra.
A fekete verzió nagyon kopik,ha igen akkor natur titaniumot venném?
A másik mostanában egyre többször érzem azt hogy kicsi a telefon,illetve a felhasználói szokás is megváltozott sokkal többet használom mint régebben,ezért nézem a nagyobb max típusokat.Volt aki nagyobbat vette és megbánta?Ha igen miért?
Mit gondoltok? -
Zozzer888
addikt
Érdemes körülnézni, milyen típusok milyen töltési sebességet tudnak. Egy újabb, nagyobb e-autó már simán felvesz 300km-nyi áramot 15-20 perc alatt.
Nekünk egy városi használatra szánt, lassú töltési sebességet tudó típus van (50kW max), kis akksival, de ha hatótávon kívűl megyünk sokszor ez is teljesen élhető, mikor először töltöttük nyilvános töltőn meglepődtem, hogy ez ilyen gyors.(Pedig ez a lassú…)
Nyilván nem gyerekkel- kutyával- gyakori 750km-es utakon, de az újabb átlag villanyos autók 2szer ekkora akkuval vannak, 4-5ször gyorsabb töltési sebességgel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Arc Raiders
- Ingatlanos topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Automata kávégépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4528
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy a 16 Pro kisebb mint a 11.

amúgy 310, írtam is már neked korábban.