- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
Sasi001 #1975 üzenetére
Szia!
Ígértem, hogy jelzek amikor megérkezik az ESR Armorite kijelzővédő. Negyedikén kora délután rendeltem és ma 11 óra körül hozta az Express One, Amazononos csomagként ([kép]). Reggel kaptam egy sms-t az Express One-tól, de csomagszám nem volt benne, csak időablak, a futár telefonszáma, illetve módosítási lehetőség és ott is Amazonos csomagként írta, pedig az ESR oldalán rendeltem (gondolom Amazon raktárból szolgálnak ki és osztrák postán keresztül jött).
Elég vastag az üveg, de a gyári szilikontok tényleg magasabb, jól láthatóan.
Elég sok üveget felraktak, volt hogy munkahelyen (munkaszerűen), de ennyire "hülyebiztos" (=pormentes) megoldással még nem találkoztam, mind a kijelzővédő, mind a számtalan tartozék is rendkívül minőségi. Gyönyörűen felfekszik mindenhol a kijelzőre, nincs fekete keret, a kijelzőn túllóg, de a tok nem tudja bántani/felszedni. Ajánlom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Megkímélt állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - szürke
- Nagyon szép állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - fekete
- iPhone 13 - 128 GB - 83% akku - Vodafone-os (One)
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest