- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Speedy007 #1900 üzenetére
Így van, a színezés mentes(acél, titán stb) jobban bírja a kiképzést. Igaz ez mindenre, pl. anno a Garmin Fenix 5 acél lünettája a Niva alatt is volt, mégsem volt gond, kicsit megdörzsöltem és nem látszott semmi. Utána vettem DLC bevonatos titán(sötét szürke) fenixet, na az az első odacsapásnál örökre megjegyezte a fal sarkát. Anno egy s8-am volt szürkébe, natúr(acél) kerettel, 5 év után a kijelzőn egy 1cm-es karc ami csak kikapcsolt kijelzőnél volt felfedezhető, hátlapon semmi, kereten 1 sarkon benyomódás de karcok sehol. Most, 5 évvel későb ismét naturálba vettem az irányt(16proNaturtitán). Bízom benne a natúr továbbra is a "legmegbízhatóbb" hosszútávon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Egyedi ékszerdobozka
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest