Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Fél hónap...
    Ennyit bírtam várni, hogy lecsillapodjanak a kedélyek, amik az utóbbi időben, hogy egy idétlen metaforával éljek, a "legmagasabb torony legfelsőbb szobájáig" torkollott... Vagy ez hogy is van? Te jó ég 100 éve néztem meg a Shreket, pedig nagy favoritom *** :D(L) Iszonyat volt ez a pár hét. És ha igazából engem kérdeztek, még nem zajlott le teljesen. De valahogy úgy fogom fel, hogy nem érdekel. Annyi negatívum vesz körül, hogy nem bírom már magam körül, és nem veszek tudomást róla. Persze, ez nem azt jelenti, hogy nem beszélek róla, muszáj kiadnom a "magos" dolgot majd a napokban, mert mindenképp megakarom őrizni itt (is).

Amúgy a pár hét alatt rengeteg minden történt.
    Huhh... hol kezdjem? Suli? Család? Barátok? Egészség? Ez utóbbi nagyon nagy akadályokat gördít elém, mondhatom, hogy mindennap volt valami ami miatt rosszul éreztem magam, és kihatott az állapotomra. Persze még ott van az a dolog, ami azzal a hallal hozható kapcsolatba, ami tudjátok feltudja fújni magát, ami a némóban is van.
    Suli pedig ide köthető. Közeledik az év vége. És én már érzem, hogy megint kezdjük elölről, amit tavaly év végén abbahagytunk. Mindenki olyan szinten ideges volt és ingerült, hogy mindenki a másikon töltötte le dühének java-részét. "a történelem megismétli önmagát". Illetve a közelmúlt :P XD
    Családban is nagy változások vannak. Nővérem elég hamar "felépült", mondjuk megse viselte Imi távozását, de pár hét, nap alatt jött az "új". Ő Dávid. Ha engem kérdeztek, éles ellentéte Iminek. Fúúú de mindenben. Nem sokat voltak itthon, de amennyit beszélgettünk, nekem ez jött le. Én szerettem az első jelöltet is, de benne az tetszik, hogy iszonyat sokoldalú. 2x volt a dominónapban, ami nekem az egyik vágyam, hogy majd egyszer valamikor kijuthassak, vagy akár, hogy nagyon mondjak építők között lehessek. De ezen kívül gitározik, énekel, meg amúgy sok minden mást csinál. Olyan sok infóhoz nem jutottam még az idő szűkében, de szép lassan ki-ki derül, ha nemis minden, de majd puhatolózok. Egyenlőre még furcsa Nővérem mellett "mást" látni, de kívánok nekik minden jót :D <3

Este folytatom, de most nézek egy új sorozatot, és 5perc múlva kezdődik, és nem akarok elkésni róla ;) Ezel (majd írok erről is :) )

Aktív témák

Hirdetés