Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
vilma27
tag
Anyával megbeszéltem, hogy nyáron elvégezhetek egy műkörmös gyors tanfolyamot. Nagyon tetszik az ötlet.
És majd egyetem mellett a későbbiekben egy mellékes keresetnek is jól fog jönni. Ha csak az albérletem tudom kifizetni akkor már azt mondom, hogy megérte. Heti 3-4ember alapból szerintem elég. Kézügyességem és tehetségem is megvan hozzá. Így anyuék válláról letudok venni 1 gondot. Nem értem, hogy a nővérem miért nem keres valamit. Igazán csinálhatna valamit, amivel besegít...
Mamának megígértem, hogy minden nap 1x segítek anyának elmosogatni. Nem vagyok a mosogatás mestere. Nem szeretek, nem tartozik a kedvenc időtöltéseim közé. Fogalmam sincs, hogy miért
De mivel megígértem neki, így megpróbálom megtartani. Mondta, ha majd megyek hosszabb időre hozzá akkor ő főz én mosogatok. Mondtam hogy oké. Nagyon számít rám, jahhjj csak lenne már nyár 
Tessy beteg lett. Nem tudjuk mi baja. Ha nem javul semmit elvisszük majd állatorvoshoz, mert ami most van nem állapot. Szegény iszonyúan kivan. Testileg kész roncs, remeg a kis lába, lázas és meg is van rendesen fázva. Csak nehogy rosszabb legyen. Nem akarom, és nem is lesz. Tuti megfog gyógyulni
Muszáj lesz neki. Nem is tudom, mi lenne velem akis alvótársam nélkül 
Tesin 2x5öst kaptam röpire. Mi mást
Nagyon is szeretek röpizni
A másik matek témazárót és a töri témazárót megírtuk. Olyan büszke voltam magamra, mert "mindig minden körülmények között" mindent (
) ismétlem, mindent tudtam mindenből. Annyira jó érzés volt. Igazság szerint a matekkal 20perc alatt kész voltam. Kíváncsi leszek hogy mi sül ki belőle. A 7végén semmit nem gyakoroltam rá, de úgy voltam vele, hogy tudom én, mit tanuljak... XD Tegnap este át akartam nézni még a törit még1x, de valahogy se kedv, se hangulat, se semmi nem volt hozzá, így az ágyam mellé téve lefeküdtem 9kor csicsulni
igen csicsulni XD Másnap azaz ma, a töri órán kikaptuk az üres lapokat. Valahogy úgy éreztem, hogy nekem nem kell átnéznem a törit. És igazam is lett. Mindent tudtam abból is. Pedig nem nagyon erőltettem meg magamat. 1x akartam puskázni, mert nem voltam biztos, hogy a kis-esszéhez mindent leírtam, de azután úgy döntöttem, hogy szépen vissza csúsztatom a füzetem vissza a padba és nem néztem meg. És végül kiderült, hogy mindent leírtam, amit le kellett
Annyira jó, hogy mindent szinte a kisujjamból húztam ki. Büszke vagyok mostanában magamra. Nemcsak a mai napot. Hanem úgy egészéében. Majdnem a vágányomon van a vonatom. Még egy kicsi és minden tökéletes lesz. Igazából az a kicsi tényleg kicsi, mert elég jelentéktelennek tulajdonítom.
A lényeg, hogy, megy minden mint a karikacsapás.
Mára ennyi, mert megyek német de előtte, még egy jegeskávé

Nem bírom ki wáááááá

: most kell most most most
Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És majd egyetem mellett a későbbiekben egy mellékes keresetnek is jól fog jönni. Ha csak az albérletem tudom kifizetni akkor már azt mondom, hogy megérte. Heti 3-4ember alapból szerintem elég. Kézügyességem és tehetségem is megvan hozzá. Így anyuék válláról letudok venni 1 gondot. Nem értem, hogy a nővérem miért nem keres valamit. Igazán csinálhatna valamit, amivel besegít...
Mamának megígértem, hogy minden nap 1x segítek anyának elmosogatni. Nem vagyok a mosogatás mestere. Nem szeretek, nem tartozik a kedvenc időtöltéseim közé. Fogalmam sincs, hogy miért
De mivel megígértem neki, így megpróbálom megtartani. Mondta, ha majd megyek hosszabb időre hozzá akkor ő főz én mosogatok. Mondtam hogy oké. Nagyon számít rám, jahhjj csak lenne már nyár
Muszáj lesz neki. Nem is tudom, mi lenne velem akis alvótársam nélkül
Nagyon is szeretek röpizni
A másik matek témazárót és a töri témazárót megírtuk. Olyan büszke voltam magamra, mert "mindig minden körülmények között" mindent (
) ismétlem, mindent tudtam mindenből. Annyira jó érzés volt. Igazság szerint a matekkal 20perc alatt kész voltam. Kíváncsi leszek hogy mi sül ki belőle. A 7végén semmit nem gyakoroltam rá, de úgy voltam vele, hogy tudom én, mit tanuljak... XD Tegnap este át akartam nézni még a törit még1x, de valahogy se kedv, se hangulat, se semmi nem volt hozzá, így az ágyam mellé téve lefeküdtem 9kor csicsulni
Annyira jó, hogy mindent szinte a kisujjamból húztam ki. Büszke vagyok mostanában magamra. Nemcsak a mai napot. Hanem úgy egészéében. Majdnem a vágányomon van a vonatom. Még egy kicsi és minden tökéletes lesz. Igazából az a kicsi tényleg kicsi, mert elég jelentéktelennek tulajdonítom.