Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Anyával megbeszéltem, hogy nyáron elvégezhetek egy műkörmös gyors tanfolyamot. Nagyon tetszik az ötlet. :C És majd egyetem mellett a későbbiekben egy mellékes keresetnek is jól fog jönni. Ha csak az albérletem tudom kifizetni akkor már azt mondom, hogy megérte. Heti 3-4ember alapból szerintem elég. Kézügyességem és tehetségem is megvan hozzá. Így anyuék válláról letudok venni 1 gondot. Nem értem, hogy a nővérem miért nem keres valamit. Igazán csinálhatna valamit, amivel besegít...

:O Mamának megígértem, hogy minden nap 1x segítek anyának elmosogatni. Nem vagyok a mosogatás mestere. Nem szeretek, nem tartozik a kedvenc időtöltéseim közé. Fogalmam sincs, hogy miért :F De mivel megígértem neki, így megpróbálom megtartani. Mondta, ha majd megyek hosszabb időre hozzá akkor ő főz én mosogatok. Mondtam hogy oké. Nagyon számít rám, jahhjj csak lenne már nyár :O

Tessy beteg lett. Nem tudjuk mi baja. Ha nem javul semmit elvisszük majd állatorvoshoz, mert ami most van nem állapot. Szegény iszonyúan kivan. Testileg kész roncs, remeg a kis lába, lázas és meg is van rendesen fázva. Csak nehogy rosszabb legyen. Nem akarom, és nem is lesz. Tuti megfog gyógyulni :B Muszáj lesz neki. Nem is tudom, mi lenne velem akis alvótársam nélkül :O

Tesin 2x5öst kaptam röpire. Mi mást ;) Nagyon is szeretek röpizni :K A másik matek témazárót és a töri témazárót megírtuk. Olyan büszke voltam magamra, mert "mindig minden körülmények között" mindent (:P) ismétlem, mindent tudtam mindenből. Annyira jó érzés volt. Igazság szerint a matekkal 20perc alatt kész voltam. Kíváncsi leszek hogy mi sül ki belőle. A 7végén semmit nem gyakoroltam rá, de úgy voltam vele, hogy tudom én, mit tanuljak... XD Tegnap este át akartam nézni még a törit még1x, de valahogy se kedv, se hangulat, se semmi nem volt hozzá, így az ágyam mellé téve lefeküdtem 9kor csicsulni :B igen csicsulni XD Másnap azaz ma, a töri órán kikaptuk az üres lapokat. Valahogy úgy éreztem, hogy nekem nem kell átnéznem a törit. És igazam is lett. Mindent tudtam abból is. Pedig nem nagyon erőltettem meg magamat. 1x akartam puskázni, mert nem voltam biztos, hogy a kis-esszéhez mindent leírtam, de azután úgy döntöttem, hogy szépen vissza csúsztatom a füzetem vissza a padba és nem néztem meg. És végül kiderült, hogy mindent leírtam, amit le kellett :U Annyira jó, hogy mindent szinte a kisujjamból húztam ki. Büszke vagyok mostanában magamra. Nemcsak a mai napot. Hanem úgy egészéében. Majdnem a vágányomon van a vonatom. Még egy kicsi és minden tökéletes lesz. Igazából az a kicsi tényleg kicsi, mert elég jelentéktelennek tulajdonítom.
    A lényeg, hogy, megy minden mint a karikacsapás. ;)
    Mára ennyi, mert megyek német de előtte, még egy jegeskávé ;);)

Nem bírom ki wáááááá :O:O: most kell most most most

Karib4 előzetes

Aktív témák