Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nrg_52
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Ha oda kuldod ahova gondolom, az lehet pont homo dolog is.

-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Na menj a
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Fekapopó volt a neve
Zedmester már twitteren se tevékenykedik, igazából már én se.
Látod látod csak te hiányoztál innen. Én akkor megyek is, nem nagyon szeretnék itt résztvenni semmi homó dologban
-
-
akooos
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Erre nem is emlékszem
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Basszus, és tényleg
És tényleg. -
-
akooos
veterán
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Hiába nem voltál itt 1 éve, a szerelem nem múlhat el. Már csak Márk hiányzik.
A nickjére nem emlékszem, csak a valódi nevére
-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Jaj, hát egyem a szíved, hogy csak miattam visszaváltottad
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Thank you darlin
-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nekem örökre kakas maradsz
-
akooos
veterán
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Legközelebb 2 hetet kapsz, hátha veszel egy házat.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Már papagáj vagyok 🤣
A 3 napos eltíltás alatt vettem egy ps vita-t lol -
w333
félisten
válasz
Quqesz
üzenetére
Szerintem a Xiaomi elveszi tőlük a trónt !

És ha vissza is térnek valaha normális Androidos telefonnan akkor is nagyon sok idő kell (több év) majd ahoz hogy visszanyerjék az emberek bizalmát !

Akkuteszt ... [link] a 12 Mini tényleg jól bírja ezt én is tapasztalom, 6 óra SOT !
-
mentic18
aktív tag
válasz
Quqesz
üzenetére
Nem ment vissza. Mindig is abban maradt. Aztán vagy keres vele, vagy nem.
A vicc amúgy az elmúlt napokban, hogy nagyon visszaesett a Pékség forgalma, konkrétan a háromnegyedére. És van pénze a csávónak kifizetni a nagyobb díjakat. Embereket vesz fel. Mi meg több jattot gyűjtünk mint a fizetésünk fele. Úgyhogy ennyit a vezetőről, meg a munkavállalók felé nyújtott hozzáállásról. A konkurensnél a dupláját fizetik. -
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Akkor kezdhetsz pakolni...
lesz itt még nemulassNade tényleg grat a diplomához! Meg az új kéróhoz! Használd egíszsígel!
egyedül nem olyan vészes költözni, mint mikor viszed a pereputtyot.VJ ha jól olvastam vállalkozik megint. Kicsit belengettem én is neki, hogy a szakmája most sokat fizet(kertész), lehet abba ment vissza? Mi is megkérdeztünk pár kertészt, de nem volt hirtelen 5 misink rá....
így maradt a csináld magad módszer.W333
Lesz visszaesés, ez törvényszerű volt, de a friss hírek(snapi chipek) adnak nekik biztatást. Bár trumpi lassan kiköltözik, de biliden sem csípi a pekingi kacsát.....szóval még nem lefutott mecs. -
-
akooos
veterán
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Pedig jó az a szenzor benne, a te tehetséged pedig biztos kihozná a maximumot belőle

-
-
akooos
veterán
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Máshol van a fókusz, ezért kicsit csalóka, de a színkezelése a gcamnak sokkal jobb. Emlékszem, sokan használták a Pocon és nagyon durva képeket lehet vele csinálni.
-
-
akooos
veterán
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Annyira jó a Poco, hogy SEMMI KÜLÖNBSÉG nincs
(Ugyanaz a link öreg
) -
válasz
akooos
üzenetére
Persze, kell a megfelelő távolság, még a családon belül is.
Amíg jozsi csak az emlékezetünkben él, más:
Próbálgattam a gcam-ot, brutális tényleg a különbség.
Poco gyári kamera
Gcam verzióA tartalom nem szép, de pont a különbség látványossága miatt raktam ide...
-
akooos
veterán
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Trollkodás miatt, bár én csak 1 kommentről tudok, de asszem 5 lett törölve

Mondjuk az igaz, hogy pont olyan flame volt a kommentje, mint mástól szoktuk meg más topikban, de a reakciókat nem láttam
Köszi amúgy az előző bíztatást, de pórul jártam, mert túl közel engedtem valakit a magánéletemhez, úgyhogy nem követem el többet ezt a hibát. Személyes kapcsolatokról, pénzügyről, tervekről soha többet senkinek

-
-
w333
félisten
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Durva visszaesések vannak Huawei -nél ... kérdés túl élik vagy mennek a levesbe ?
-
-
vodrosjozsival mi lett ? Beütött neki a kávé ?
-
-
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Bocsánat nem fogalmaztam érthetően , szóval egyszer régen írtad ,hogy rokonokhoz elmész Japánba csak a repülő drága .
Én alapból azt gondoltam amúgy ,hogy itt hagytál mindent és már ott élsz
Szóval a kérdésem arra irányul , hogy voltál vagy mész , ha esetleg helyre áll a rend a világban , vagy már nem szeretnél?
-
-
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Doki szívből gratulálok a diplomához
és az álláshoz is
Japánban tervezel még menni ? -
-
válasz
winery
üzenetére
Genshin impact-tal én is játszottam, de LV35 után meguntam...
Elég rossz lehet most ebben az időszakban bármilyen beteg lenni!
Jobbulást!
A karanténnak tényleg vannak előnyei, ki kell használni
Quqesz:
Képzeld, én is most fogok költözni egy tök jó lakásba, de nekem nem lesz ennyire népvándorlás szagú a dolog
Az iskolák körül tényleg nagy a káosz, a tankerületek viszonylag jól kezelik a helyzetet a fejetlen szabályok és rendeletek ellenére is...akooos:
Köszönöm
Azért ha bármi van, szerint nyugodtan ereszd ki magadból, ne tartsd vissza. -
akooos
veterán
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Na gratulálok! Ez elég jól hangzik
Nekem romokban az életem, de megfogadtam, hogy nem beszélek sehol senkinek a magánéletemről többet. Így is többet tettem, mint kellene
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Nálunk az egész nyár a költözésről szólt. Volt pár bútor(kb 100 doboznyit összeszerelni) , pár szerelés(12nm faház összerakás, kutyakenel), pár pakolás(a cuccaink dobozolása, áthordása, be majd kipakolása), pár hurcolás(9m3 termőföld, 2m3 kulékavics, 5m3 porosmúrva), kicsi kertészkedés(kb 40 növény elültetése, 600nm gyomírtás+füvesítés, előkert építése), szal elvan a gyerek ha játszik.
Most kezd lecsengeni ez, de itt az új: a suli. Mármint ahova én járok+lassan lehet a 2 lányom is itthon lesz, ha bezárják a sulikat.... 
Amúgy mostanában tényleg csendesebb a topik, de dobj be egy huawei témát és láss csodát!
-
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Telefonon Genshin impact-al játszom, mikor a gyerekek engednek. Amúgy beteg vagyok már egy hete,valami felső légúti betegség, vagy tüdőgyulladás, ki tudja .
Orvos nem látott csak mailben kommunikálunk. Tegnap már írt fel antibiotikumot is eddig kb csak azt írta ,hogy maradjak otthon és jobbulást
Amúgy héten jön csomag IKEA-ból gyerekeknek apróságok, majd Alzától xiaomi night light 2, erre nagyon kíváncsi leszek . Medimarkt beszerzés alatt státuszban van a tévé amit rendeltem Sony 55Xh9096, ha szerencsém van az Euronics küld egy Playstation5 őt. Izgalmas hét furcsa módon a tévét várom a legjobban, meg persze ,hogy meggyógyulni is jó lenne
Egyedül ami jó abban, hogy otthon vagyok az az ,hogy a kisfiammal nagyon jó lett kapcsolatom .
-
válasz
akooos
üzenetére
Hát, igazából a diplomakoncertemre készültem hónapokon keresztül, ami áprilisban lett volna, de halasztva lett szeptemberre, ezért még egy további fél évre el kellett felejtenem emberként élni...
Szóval igen, már diplomás csellóművész vagyok, párhuzamosan egy zeneiskolai állással is
És veled mi a helyzet?
-
akooos
veterán
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Hol jártál az elmúlt sok hónapban, remeteként éltél?
Nyomod még a csellót? -
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Munka van

Mar nem porog antopik ugy mint regen
-
Nagy a csend, mi van veletek...
Eltűntetek a Black Friday akciók között?
-
-
mentic18
aktív tag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Hát ha covidos vagy és súlyos akkor úgyis a kórházba raknak. Szörnyű állapotok vannak amúgy. Én is próbálkoznék bezárkózni de rohadtul a vendéglátásban dolgozom. Mielőtt mondanátok h bezár, sajnos nem. Pékség.
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Ez jó. Sokan megvették a szűrőbetétest(elöl/oldalt kerek műanyag szellőző betét), ami nem jó. Mert befele szűr, de kifele nem, ergó ha beteg vagy kifújod a vírust a maszkból.
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Gratula az eredményekhez

-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Szűrős maszkod van, vagy teljesen zárt?
-
válasz
mentic18
üzenetére
Hát, néha muszáj életjelet adnom
És jó látni, hogy még megvagytok.Igazából nem nehéz a covidot elkerülni, mert egy asztmások számára kitalált sportmaszkkal + orvosi védőszemüveggel nyomatok

(Nem vagyok asztmás, és nem vagyok szemüveges)
Meg amúgy is, szeretek otthon lenni, szóval amikor csak lehet, bezárkózom... -
mentic18
aktív tag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Üdvözletem, téged is látni errefele?
Hogy bírta a szervezeted elkerülni a covidot?
Nem mintha menőzni akarok vele, de nekem samsung s10+ van kéznél. Augusztus óta. Sztem ez a legjobb samu az s7 óta. És szerencsére eddig semmi baja nem volt.
Remélem minket elkerül a karácsonyi dömping.
Olyan jó hogy kakassal egy háztartásban élek, én is tudom használni az új kvfőzőt. :D mi lett kakassal amúgy ? Csak kávézni meg aludni járok haza. -
válasz
Quqesz
üzenetére
Basszus, látványos a különbség...
Sokkal élethűbb és tisztább lett a kép, köszönöm :)Aryon:
Jól van na, el voltam foglalva az egyetem legvégső szakaszával, meg közben zeneiskolai tanár is lettem, emellett szokás szerint itt-ott zenélek is szabadúszóként, szóval elég zsúfolt életem volt
Javítva: valamiért kakast láttam, pedig most úgy látom, neki nyírták le a tollazatát...
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
A csak egy kicsit

-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Próbáld ki, megéri. Ma löttem pár képet vele és sokkal részletesebb, élesebb képet fogsz kapni.
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
-
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Anyós most vett egy fekete poco f1-et, asszonynak meg 2 éves lesz lassan. Semmi baja nem volt eddig. Viszont ma felraktam nekik a gcam appot(eddig nem izgatott) és fényévekkel jobbak a képek, amit legyárt.
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Igen, durvan osszeraktak azt + a kamerat hibait is szepen kijavizottak benne.
w333: sajnos. 1 honap munkanelkuliseg augusztusban de jo is volt...
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Na ez tényleg jó gép. Köszi a tippet, jövőre esedékes úgyis, de legalább képben vagyok mi mennyiért.
Hah a jó kis Pocophone. Tavaly volt nekem is
Azóta még átment pár teló a kezemen 
S9+, kis ideig U11 és M10Pro, majd P30pro és Mi8, most P40Pro
-
w333
félisten
válasz
trebrona
üzenetére
Jaj tényleg ... bocsi Airplay -re gondoltam !

Hát sajnos ez ilyen, tudom azt hogy drága az iPhone (de már ez sem feltéten igaz) de 4-5 évig kiszolgálja az embert, míg monduk egy Androidos csúcs 2év jobb esetben 3év

i12 Mini 280k volt szerintem nem vészes, Androidos csúcsok már sok esetben drágábbak !
Egyik barátom egy Mi10T Prot vett ami kicsit olcsóbb , de az egy péklapát és a kijelzője hát nem a jobbik fajta IPS -hez tartozik, autómata fényerő nem működik jól (ezt Mi8 -nál ién is tapasztaltam így manuálisan használtam) és nagyon-nagyon gyenge a fényereje !
Nem tudom mihez hasonlítani szerintem RN8T -nek is sokkal jobb a fényerő !
-
tesz-vesz123
senior tag
Samunál meg azt vettem észre hogy addig jó egy csúcstelefon amíg ki nem jön az újabb modell, majd ők utána gondoskodnak róla hogy rosszabb legyen a kamera, gyengébb az akksi és akadósabb a rendszer
Én ezt Huaweinél is tapasztaltam.
P20 Pro a delikvens. A 2. Android rendszerfrissítés szokás szerint itt is mindent hazavágott (akadozik, belassult, Chrome állandóan kifagy). Én 2 hete vagyok iOS használó, valahogy ennél a rendszernél minden jobban működik. Még mindig elég sok mindent nem ismerek, teljesen más az egész felépítés, de az appok fényévekkel minőségibbek (főleg a gyári Apple appok). Hosszú "kapcsolatra" számítok.
-
w333
félisten
válasz
tesz-vesz123
üzenetére
Hát igen elég régóta talán az első egy iPH 6 volt ... de nagyon sok Androidos telom is volt szinte az összes Nexus, LG, Samu, Xiaomi stb. aztán mindig is hiányzott az atomstabil működés ezért tértem vissza az iPhone -hoz !

Android -nál vaami kompromisszum mindig volt, nem azt mondom hogy rossz csak volt ami nem működött úgy ahogyan én szerettem volna, tudom az iPhone kevesebbet tud de azt viszont tökéletesen tudja, míg az Android mindent túd aztán vagy működik vagy nem

Illetve szerintem Android 7 után már nem jött semmi változás csak maga a stock android rendszer felület elment egy olyan irányba ami kimondottan ronda és csúnya !

Samunál meg azt vettem észre hogy addig jó egy csúcstelefon amíg ki nem jön az újabb modell, majd ők utána gondoskodnak róla hogy rosszabb legyen a kamera, gyengébb az akksi és akadósabb a rendszer (vedd meg az újabb modellt), sajnos ezt S6, S7E és S8 -nál is megtapasztaltam, még ha sokan azt gondolják hogy ez összeesküvés elmélete !

Azóta volt sok iPhone telefonom, 5S és iPhone X és most is van egy SE és ilyen gondokkal nem találkoztam, sőt inkább ellenkezőlebb, egyre jobb lett minden !

Illetve olyan TV -m is van (Samu Qled) ami tudja az AirDrop -t szóval az is jó dolog

-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Kétszer is.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Te akkó a jövőbű gyüttél?
-
w333
félisten
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Samu nálam már rég nem játszik ... Exynos (kenjék a hajukra)
-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Mindjárt rávésem a hátlapra, hogy Számszung Esötven, és jó lesz egy ideig!
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Hogy lehet ilyeneket használni Samsung helyett? Kész fertő ami itt van már more
-
-
w333
félisten
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Én is most frissítettem
-
Közben frissítettem az aláírásom, hogy villogjak a piros jószágommal, amit már másfél éve nyúzom gond nélkül
-
válasz
Aryon87
üzenetére
Közben nézegettem az ajánlatokat, figyi, tudok sokkal jobb ajánlatot hasonló árban (én is lecsapok erre):
[link] laptop
[link] ugyanaz a laptop 2x-es RAM-mal, picit többért
[link] + Win10 majdnem ingyen, Black Friday miatt.
A lehető legerősebb alsó-középkategóriás grafikus kártya Ryzen procival kombinálva. -
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Én kb 1 hete lestem rá a laptop kínálatra, ha akarnék venni mi lenne, mert a konyhában lévő gépem nem fest túl jó látványt az asztalnál

Persze már nincs forgalomban amit kinéztem, de kb 1 év múlva esedékes, addigra ennek az ára már csökkenni fog: [link]
Ennek a kistesóját néztem ki, az egy Ryzen 5-ös volt 240k árért.
Úgy tudom hogy a Ryzen procik igen erősek, így Intelről arra váltanék át. -
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Az energiaitalt már 2 éve nem iszom.
Az beindított egy folyamatot, kórházban is voltam 3 napig, de más volt végül a bajom, amit a dokik se tudtak megmondani, az urológus mondta, hogy izomgörcs a probléma, menjek gyógymasszörhöz.. Jó volt. Na azóta semmi energiaital.
2x próbáltam inni, 2 kortynál nem jutottam tovább. Viszont átváltottam a tejes, kakaós kávéra 
-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Így kell bizniszelni :P
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Én 2 napja adtam el a laptopot
-
nrg_52
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Maximum egy centi.

-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Gyó doki.
Milyen lapost akarsz venni?
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali játékos kérdések órája
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azt ne mondd, hogy igen

így maradt a csináld magad módszer.