- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
trebrona #73799 üzenetére
Nos tényleg jó, de ……... Jelenleg leginkább az android appjait használom. Amivel még nem vagyok kibékülve, az a billentyűzet, a face miért kb a felén van a kijelzőnek függőben, a messenger is új számomra, az ios térkép szerint az a ház nincsen még a telkünkön, amiben éppen ülök 3 éve, a tunein app-ban már mindent csináltam, csak hogy továbblépjen (nem tudom hogy sikerült 15 perc után), a chrome-ban miért nincsen home gomb…..párom kapott egy xiaomi pad 6-ot, azon észrevenni a 144Hz képfrissítést.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #73796 üzenetére
Az az… kaptam egy ipad-et (10)….most szokom a csutkát
-
Quqesz
nagyúr
Beiglizabálós Karácsonyt Mindenkinek!
-
mark!
őstag
na sikerült 95-ért fognom egy egész patika állapotút, kíváncsi vagyok, hogy egy hónap után rakom-e fel apróra
-
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi #73788 üzenetére
a wii u nekem ilyen szürke zóna, pont eleget tudok róla, hogy szidjam, de semmi többet
-
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi #73786 üzenetére
nem hinném, hogy ahogy kijön a következő konzoljuk, feledésbe merülne az előző generáció. mondjuk mégis csak a nintendo cégről beszélünk
nekem megérné, régi pokémon/mario játékok miatt, meg mindenképpen csipszeltet szeretnék, hogy azért ne kelljen milliárdokat költeni
80-110k között mozognak amúgy a chipeltek -
mark!
őstag
valahogy kezdek lemondani erről a switchről. csak ma 5 embernek írtam, kettőt hívtam, senki nem jelzett vissza, ez szerintem egy égi jel
-
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi #73778 üzenetére
semmi bajom nincs vele, de külsőre valahogy jobban tetszenek az újabb samsungok, mint a szifonok
-
mark!
őstag
nintendo switchre vadaszok vagy 2 hete, ahany embernek irtam eddig egyikuk sem valaszolt
akartam telefont is, s22/s23 ultra tovabbra is nagyon tetszik, de egy ok miatt nem szeretnek visszamenni androidra, az pedig a megvasarolt alkalmazasok. de nagyon erosen gondolkozok, mert csabito nagyon -
DrDobos
őstag
Mi a fene történhetett?? Feltettem hajnal fel2 korul tolteni, felebredtem egy fel ora mulva láttam szepen tolt. Legkozelebb fel6kof vettem eszre hogy csutkara lemerult, kikapcsolt, es ujra tolti a kulso akksi..Tudtok erre valami magyarazatot adni? Ha ügyeletben emiatt nem érnek el az marha nagy gáz...
kulso power bankrol toltottem a telefont [kép]
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #73772 üzenetére
Amúgy is ma van Ödön, de nem lesz tyúk a t.ködön.... -
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #73770 üzenetére
Mé? Párt keresel?
-
mentic18
aktív tag
Sziasztok srácok!
Nem tudom, hogy benne van e valaki a futárkörökben.
Külföldről kellene nekem behozatni egy csomagot, amit nekem kellene intéznem. Mármint nekem kéne visszaküldést kérnem de a külföldi cégen keresztül nem lehet csak úgy.
Én nem értem a működést.
Konkrétan egy romániai Gls ponton van a csomagom, de ő rajtuk keresztül nem küldethetem vissza a saját csomagomat, hanem elvileg egy belföldi ceget kell megkérnem hogy hozzák vissza hozzám.
Ti ilyet tapasztaltatok már? -
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi #73763 üzenetére
mert a jobbak váltanak iphonera
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Quqesz #73764 üzenetére
Még csak ájkíjá tredfáj van a gúgl hóm alatt, meg egy samsung robotporszívó, de minden faszányos. Csak lámpákat kapcsolok meg tv-t, de majd bővítek egy ajtózárra meg nyitást érzékelő cuccra.
Mondjuk épp ma vettem lidlben 3db dimmelhető izzót, azt baszik működni gateway nélkül
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #73763 üzenetére
Na megy már a google home szaki? Bekapcsolod a mikrót és felnyílik a garázsajtó?!
Drughi
Ha jók az emlékeim az ide irogatóknak soha nem volt pixel telefonja. Érdeklődj inkább a saját fórumán, több esélyed lesz. -
-
Drughi
addikt
Üdv!
Egy Pixel 4-en szeretnék custom ROM-ról visszatérni a gyári rendszerre.
Ehhez keresnék leírást, valamint helyet, ahonnan letölthető a gyári Pixel.4 rom.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #73759 üzenetére
Ikea-s?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #73756 üzenetére
Csinálj inkább okoskertet! Azzal betörhetsz a piacra....
-
vodrosjozsi
addikt
Mondjuk az lenne a tök jó ha a google home úgy jelenne meg a tableten mint a hub 2-n, de azt nem lehet, a smartthings erre meg tök jó lenne de ott meg az android tv-t nem rakja be a gh-ból.
Jelenleg ilyen a gh, sajnos a funkciók listája nagyon szűkös ha más programból integrálom (pl a robi vagy a klíma)
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
gerner1 #73755 üzenetére
Igen, ezt a topicot láttam de sajnos senki nem válaszolt, szal olvasgatnom kell.
De a HA nálam kizárt, a legegyszerűbb nekem az ikea + gh + smartthings + néhány zigbee termék (ajtónyitás-jelző).
Azért is jó, hogy mostanában vágtam bele mert a matter miatt kicsit könnyebb lesz az eszközöket gh alá vinni. -
gerner1
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #73752 üzenetére
Amennyiben valóban érdekel, akkor van hasznos topikja: LINK
Én, ~2017 közepe óta követem, és rengeteg hasznos infót olvastam/vettem át onnan (is), így eddig kérdeznem sem kellett. Mi, Tuya -val kezdtük, majd Domoticz, de végül be kellett látnom, hogy el kell sajátítanom mindazt ami a HA -hoz kell, mert számunkra is az a felület az, amely megfelelő.
-
akooos
veterán
válasz
vodrosjozsi #73752 üzenetére
Esetleg ikeát próbáltad? Lehet ők tudják.
Max kapsz egy cetlit "okosotthonos f#sz" névvel
[link]
-
vodrosjozsi
addikt
Valaki vágja itt az okosotthont?
Ikejásat szejetnék -
vodrosjozsi
addikt
Fel lehet telepíteni de nem működik. -
Weeman1
veterán
válasz
vodrosjozsi #73748 üzenetére
Nem lett 100%-os a térdem,de elvagyok vele.
A saját házamat is 2 éve vezetékeltem át,2 km ment bele.Holnap meg boyler vízkőtlenítés otthon.
-
Weeman1
veterán
válasz
vodrosjozsi #73746 üzenetére
Időjárás függő,poros,vésni,létrázni,sok hülye emberrel szót érteni,stb.
Csinálhatnám,meg ugye apróbb dolgokat ismerősöknek rokonoknak meg is csinálok.
De most sokkal nyugdíjjasabb melóm van. -
válasz
vodrosjozsi #73734 üzenetére
Gratula!
Megtanulod majd szépen, hogy hogyan érjél be egy lakásba fél 2 körül reggel 8 és 11 között -
Weeman1
veterán
válasz
Odaadtam volna a papírom,még a nagyfeszültségű hálózatszerelői is megvan.
Úgy sem dolgozom benne.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #73742 üzenetére
Shazamchicken....🤣 -
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #73740 üzenetére
Most már nem Vödrösjózsi leszel, hanem Voltjózsi...a mongramm kötelez....
-
gerner1
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #73738 üzenetére
Egyvalami biztos (így, előlegbe...) : a vezetékek között az alap-különbség az, hogy amelyikben van áram, annak más a fogása.
Sok sikert, jó választás.👍
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Jól tetted! Most nagyon keresett szakma. Ha tudsz suli után szegődj el egy szaki mellé, mert ott fogod elsajátítani rendesen a szakmát. Így nem fogod a 230V-ot rákötni az öntözőrendszerre....
-
Aryon87
félisten
válasz
Legalább már tudjuk kit nem szabad hívni
Sok sikert a sulihoz! -
Quqesz
nagyúr
Hoppá! [link]
-
mark!
őstag
válasz
Intruder2k5 #73728 üzenetére
valószínűleg az előbbi lesz, majd öcsém ügyeskedik valamit, én nem is értek ehhez annyira, meg keveset is vagyok itthon ahhoz, hogy nagyon beleássam magam ebbe.
vj: nemtudom, anyám leejtette töltés közben és a csatlakozóra esett, aztán egy darabig használta úgy, hogy tekergetni kellett a kábelt csak úgy töltött, mire intéztük neki a telefont már tölteni se lehetett
-
Ha nagyon kellenek azok az adatok, azért nem lehetetlen. Pl. ha szétszeded a telefont, esetleg lehetne találni egy pontot az usb port körül, ahova be lehetne forrasztani direktben egy töltőt. Vagy másik lehetőség, hogy veszel bele egy akkut. Bár nem tudom milyen telóról van szó, de Ali-ról gondolom pár ezerből megúszható egy új akku, azok jellemzően azért félig fel vannak töltve amikor megkapod, szóval egy mentést meg lehet csinálni vele.
szerk.:
Illetve ugyanígy a kiszerelt akkut is meg lehet próbálni direktben tölteni. Persze ezekhez nem árt egy minimális hozzáértés az elektronikához. -
mark!
őstag
na, A54 lett a választott, a kérdés a következő: az előző telefon csatlakozója letört (még micro usb-s volt), az adatokat hogy lehetne átvinni az újra?
-
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi #73717 üzenetére
a34/a54 közül lesz valamelyik a nyertes, de ez az a54 még nekem is tetszik. csak ne lenne ilyen undorító a hátulja a kamerák miatt..
-
vodrosjozsi
addikt
Aktuális A széria valamelyik tagja?
A tavalyi A33 is nagyon patika szerintem, vagy az A53.
Nagyon beváltak ezek a készülékek itthon a családban (bár nekem az A52s van, azt egyik se pipálja le).
Elvileg az is kapható telekomnál, de annak most jön az utolsó szoftverupdate.. -
mark!
őstag
anyának lassan érik a telefoncsere (hátlapi kamera már megadta magát, aksi nem bír pár óránál többet, szóval tényleg ideje leváltani
), olyan 100-120k a max amit szánna rá, újonnan, telekomtól kihozva, de apró is játszik, ha van ennyiért ami ár/érték arányban jobb.
teljesen általános dolgokra lenne használva, telefonálás, netezés, messenger, fotózgatás -
mark!
őstag
na vegre megvan az uj identitasom
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Aryon87 #73711 üzenetére
Pedig a 2 kollégának igaza van. I13 után faék az ios, gyorsan tanulható és a szájomi árában van. Ha nem akarsz akadozó tabot, akkor S6/S7/S8 tab, xiaomi pad 5 oszt kb ennyi. Huawei is jó lenne, de ott meg ha nem te telepíted, akkor fennakadás lehet(Huawei tab van nekem is). Viszont tényleg ennyiért én is ipad-ot vennék.
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #73710 üzenetére
Tudod milyenek az idősek. Elnyomnak valamit, aztán néznek mint hal a szatyorban.
Droidosok vagyunk, maradunk is droid vonalon tabletben is -
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #73706 üzenetére
Nézegetem a MM kínálatát, de ami felszereltséggel rendelkeznek, jaj... Viszont megakadt a szemem a Xiaomi Pad 5 modellen, bár ez sem "olcsó", de már egész jó tulajdonságokkal bír.
Lenne egy másik opció, de arra nem hajlandó párom
Honor Magic 5Pro és mellé az ajándék Honor Pad 8, ami picivel gyengébb a Xiaomi modelljétől, de a szülőknek még az is elegendő lenne, mert lényegében csak a messenger menne rajta (nem hiszem hogy megtanulnák ezt a "modernt izét", mert a technika kb annyira van tőlük mint innen a Plútóbár ha Nagyim annakidején 70+ fejjel képes volt rá telóval, akkor sztem ők is)
-
-
Aryon87
félisten
Hi all!
Kis útbaigazítást kérnék, ti jártasabbak vagytok ebben. Párom szülei (70+ évesek) beköttetik a netet. Kéne nekik egy tablet, hogy párom tudjon velük videóchatelni. Olcsó, de nem gagyi kellene, mit javasoltok?
Próbáltam tapogatózni, de 300 euro alatt nincs értelmes tab sztem, és azért jó lenne ha hosszú távon bírná és a messenger se fektesse meg. -
gerner1
nagyúr
válasz
Micsurin #73703 üzenetére
Esetleg vehetsz, egy új profiltömítést ....
-
Micsurin
nagyúr
A5 2017 hátlapját mi a jó nyűggel tudom visszaragasztani?
Ne cél az esztétikum tekintve direktben ragasztott Quad lock pad van a hátlapot. (Strapa teló egy 6S-el felváltva motor kormányon.)Most olyan radikális dolgok jutottak az eszembe első körben mint a hőálló acélszemcsés epoxy mert van kéznél és azt tudjuk, hogy ~450Nm-ig nem enged ha megkötött.
Szabad vagy nem szélszerű? Hangszóró felöli sarok vált el rendesen egészen a ház közepéig. Nem akku púp mert nem onnan indul, mintha a sarok felül elengedett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Dell Latitude 7400, 14" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- iBasso DX180 DAP eladó!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest