- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Vennék én de nincs használtan jó áron xperia pro
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Jaja, szinte ingyen van...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nem igazából a csalókra gondoltam, hanem akik azt sem tudják mit akarnak. De nézelődj lesz még. Iphone? Már nem sokkal drágábbak lassan, mint a samu......
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Az a baj, hogy a face, harverapro, jófogáson sok a kamuzós....
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Rejoy-t nem nézted?
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Ha minden autó szembe jön veled....
-
vodrosjozsi
addikt
Egyikből se lesz semmi úgy néz ki.. az egyik eladta pedig megvettem volna ha utánajár a garinak, a másik viszont gyorsan eltűnt.
Hihetetlen figurák vannak itt aprón is... -
vodrosjozsi
addikt
Nekem van egy buds2 pro fülesem, oké tényleg jó a cucc de ettől a PR anyagtól hánynom kell
[link] -
S e t h
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Egyértelműen S22 s-pennel, pláne a frissítések miatt.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Quqesz
üzenetére
Azért vagy elégedett, mert nincsen térerő gondod...👍 Másnak sincs amúgy, más típussal sem, aki ugyan ezt írhatja fel. Nekem plö egy régi Note9 van használatban, és az agyonszidott exynos -szal is megvan most is ~7ó SOT / két SiM -mel, teljesítmény üzemmódban (tehát semmi energiatakarékos..), ~2évvel az akkucsere után is, ahogy előtte is volt .
De, még mielőtt -esetleg- félreértés lenne ... - akinél van, annak azért van, mert a lokáció ahol használja (egyhelyben, vagy a napi rutinja során több helyen, stb..) olyan térerővel bír ( 'felhasználói körülmény' ) . Utána pedig, a 'felhasználói szokások' tudnak rontani, igen sokat ...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Videóanyagot telefonon vágni saját magad szivatása. Van jó tableted erre. Nekem nincsen térerő gondom S21U-val, se wifi, se bt, se gsm terén. Akkuval is meg vagyok elégedve.
-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Ha S22U, akkor az a RAM miatt minimum 256-os legyen, ellenkező esetben abból a szempontból visszalépés az S21U-hoz képest.
-
gerner1
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
A stylus jól jöhet olyasmihez is, ha telón akarod intézni a vágást/effect -eket, stb... - és ugye, akkor az is szempont lehet, hogy annak helye a tokban(?), vagy 'máshol'(?) van ...
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Hát most egy podcast csatornát fogok csinálni, amit jó minőségű videót szeretnék felvenni, és erre pl az a52s annyira nem képes. Vagy legalábbis ennél jobb kellene és most elérhető áron van mindkét teló.
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Attól függ, kell-e bármire, amire nem jó az A52s.
-
gerner1
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Egyiket sem. Moslék térerőn pedig, mindegyik erősen merül, mint a korábbi telóid közül bármelyik.
5G -t ignorálva már mindnél javul a helyzet [persze, ha azon is (4G) zömében moslék a térerő, akkor azon is merülni fog majdnem ugyan úgy ..], ha hagyományos értelembe vehető mobil-hívásokból bonyolítasz sokat/nap.
Csak VoIP -pal már picit javulhat, de amíg az 5G 80+% -át a 4G -re épülő 'DSS 5G' adja azon hanghívás nélkül, addig én önmagában, attól, nem ájuldoznék, és ez, sajnos más gyártók 5G -s cuccaira is megáll.
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
21Ultrát javaslom. Azt legalább rendberakták, a 22Ultra még most is nyekereg (számomra béta telefon lett, nem véletlen nem vettem meg, pedig nagyon rá voltam készülve tavaly és pár hónapja is gondolkodtam rajta, végül úgy döntöttem, nem akarok még jobban megőszülni
). Folyamatosan az akkura és a térerőre való panaszokat olvasom még mindig. -
vodrosjozsi
addikt
2 telefon között vacilálok.
Van s21 ultra patika állapotban garival de van egy s22 ultra szintén patika, 50 ezerrel drágább és rosszakat hallottam teljesítmény szintjén, de van s pen a telóban.
Ti melyiket vennétek? -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Szóval akkor te most elhúztad a nótámat? XDDD
Ajj ma elememben vagyok -
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Költeni
Akartam neked egy szép verset.
Bevallom,
Barátom,
Elmegyek inkább nézni egy meccset. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Gratulálok az új nyakörvödhöz
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Sebaj, jót mosolyogtam rajta
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi
üzenetére

-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Grat a "dupla" nyereményért

-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Quqesz
üzenetére
Hátulról kezdem
:
Igen, lesz.
Beszéltünk 3 Samsung termékről (a52s (jó), Fold3 (kvázi szar), a harmadikat meg a fantáziádra bízom), a legtöbbet a kutya GPS cuccról beszéltünk, kb meggyőzött, hogy érdemes megvenni ha van kutyád. Na meg erről a kis xiaomi cuccról beszéltünk, meg az egyéni vállalkozói dolgokról. Hát rég találkoztam ilyen közvetlen meg normális emberrel mit ne mondjak -
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Na gratula! Én sose nyerek ilyenekkel...de egy beszélgetést simán nyereménynek vennék Bog-gal. Miről dumáltatok? Mondott valami meglepőt? Tényleg lesz MWC?
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Quqesz
üzenetére
Én nem akarok dicsekedni DE. De igen, akarok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viccet félretéve nyertem egy xiaomi band cuccot a mobilaréna youtube oldalán, és amiatt találkoztam ma vele. Hát, eskü jobban örültem annak, hogy tudtam vele beszélni személyesen mint az órának

Fizess elő a yt csatornán tagként (1000ft) és talán te is nyerhetsz egy személyes találkozót
Kajak feltöltött ez a fél óra baszki, rendesen le vagyok nyúzva -
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Én félig! Volt kiállítás a SAP-ban és volt előadása. Le is ültem és meghallgattam. Jó fej volt élőben. De személyesen nem beszéltem vele...sajnos.
-
vodrosjozsi
addikt
Ki mondhatja ebből a csoportból el, hogy találkozott Bog-al?
-
gerner1
nagyúr
válasz
DrDobos
üzenetére
A tengerentúlon forgalmazottaknak, általában más típusváltozat jelölés alatt futnak, és azokon nincs magyar nyelv. Az EU -s típusváltozatok firmware -jei pedig, nem rakhatók fel azokra (plö a nyelv miatt..), és fordítva sem.
Szokott probléma lenni azzal is, hogy nem minden esetben lehet őket -tetszőlegesen- hazai SiM -mel használni. -
DrDobos
őstag
Sziasztok!
A párom új telefont néz, és lehet az új S23+ lenne a befutó majd nála. Egy ismerősünk nemsoká jön haza Amerikából, a kérdésem e kapcsán hogy ha jóval olcsóbban beszerezhető, lenne kint, érdemes lenne? A garancia nyilán elúszik, ezen kívül lenne más probléma ebből adódóan, például a régió/szoftver, vagy bármivel kapcsolatban? Köszi

-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Van egy játék, amiben a fizető eszköz "gem". Van egy magyar közösség, ahol az egyik játékos vett 2 éve egy accountot és most a "gem" egyenlege mínuszba ment durván (-5milla) amit alsó hangon fél-1 év össze szedni, vagy kiválthatja pénzzel. ~100k huf. Mint kiderült állítólag a srác akitől vette, a 3 évvel ezelőtti vásárlások után visszatérítést kért. Ezért lett mínuszos az ingame balance, így használhatatlan az acc mert mindenhez gem kell. Ilyen létezik, hogy a 3 évvel ezelőtti vásárlásokat vissza lehet kérni? Lehet ilyenkor bármit tenni? Ő nem fogja vissza fizetni a fejlesztőknek ezt az összeget, de bármilyen módon leverhetik raja?
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
tenékhed te kakhas
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Khinek khinek hát nekhem
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
bujék mindenkhinek
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Mivan kukori, megzavart a napsütés?
Nahdelegyenbódogújévedmán!
-
nrg_52
addikt
BUÉK!
-
Quqesz
nagyúr
BUÉK!
-
Quqesz
nagyúr
Kellemes Beiglizabálást Mindenkinek!
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
én —>
)))))))))))))))))))))) kakasBékés Karácsonyt és Boldog Bejglit!
-
trebrona
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
A fogadásom elúszott, de nem baj...
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
-
akooos
veterán
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
RIP előre is
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Megtámadott egy fekete lyuk?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Legalább lekaptad a Sony- val sport módban az a süvîtést?
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Azon az árkon, ahol szoktam lenni, 55 milliárdos felújítás süvített át

-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Mit kerestél az árokban? Legközelebb szólj, én is ott szoktam csövezni
-
válasz
Quqesz
üzenetére
Régi szép idők, amikor legalább négy gyártó csúcstelefonjai között lehetett és volt érdemes ugrálni...
Sony lenne még most, pláne korrekt áron lett volna BF-ben, van olyan típusuk, amit kipróbáltam volna, mert régen volt tőlük telefonom, de az akkumulátoros üzemidő gyenge, ezért elengedtem.
Az a másik cég érdekes, nem hallottam, bár nem is követek most ilyesmit. -
Quqesz
nagyúr
Igen láttam a csopiban. Nincsen akkora varázs most telefon piacon. Ami tetszett és ha most vennék bejönne, az a Nothing Phone1, ami 170e most érdekes lehet.
Amin viszont meglepődtem, az a SES! 2 cég üzemelteti a boltokat, és árban is van különbség! Az egyik a Bravophone a másik meg a Strong&Unique és árban is van különbség, pl az A52s az egyik helyen 150e a másikon 130e..... -
válasz
Quqesz
üzenetére
Most cseréltem le az S21U-t és ilyenkor gyártót is kell váltani (időnként megunom mindegyik oprendszert, nem csak a telefont), előtte iPhone volt, most megint az lett, jó áron találtam új, bontatlan 13 Pro Max 256-ost (igaz, Győrbe kellett menni érte Budapestről, de hétvégente ráérünk autókázni). Nem lehet már sok gyártó között ugrálni, maradt a Samsung és az Apple. Huawei is jó volt, szerettem, de a Google cuccok nélkül kiesett, mókolás meg nem játszik.
Mondjuk az S21U is maradt, a feleségem használja, még egy éves sincs, azt mondta, neki tetszik, ne adjam el, aminek örülök, mert szerettem. -
Aryon87
félisten
válasz
Quqesz
üzenetére

12X-el ilyesmi bajaim nem voltak. 11Lite 5G NE csak némítja füllel magát, de virtuális közelségérzékelőtől csodát ne várjunk. Elviekben a Xiaomi már megoldotta ezt a gondot és normális közelségérzékelőt szerzett be az újabb telefonokhoz. Legalábbis valami ilyesmit olvastam, mert a régieknél voltak gondok, újabbaknál nem.
Én meg megmaradok Huawei fannak, ahogy megbélyegeztek már
Mate50Pro, P40Pro, Xiaomi 12X és még ott van mellette a 2db G4 és még a P8Lite is üzemképes lassan 6 éve 
-
válasz
Quqesz
üzenetére
Náluk csak és kizárólag olyat veszek - ha megéri ott valami -, ami üzletben azonnal átvehető. Bosch porszívót vettünk néhány hete, volt nálunk üzletben - máshol nem volt a kívánt típus készleten -, persze csak a város másik végén, de autóba ültünk és átmentünk inkább, a személyes átvétel a tuti és ellenőrizni kell mindent.
-
Quqesz
nagyúr
Aztaqva, tiszta csamcsung fanboy lettem. 3 db samu lesz karira(asszony+2 gyerkőc). De sajnos olyan áron árúl más is telefont, hogy ez van. LG-t sajnálom igazából, mert pl a Velvet nagyon jó alternatíva volt 200e alattk40e meg aztán!). Sziamiau meg azért a redmi sorozatban néha falnakb.szós. Redmi Note 10s a céges, és olyan agymenései vannak....közelségszenzor hektikusan üzemel, van mikor felveszem és kihangosítva veszi fel (fülem imádja), vagy lekapcsolja a mikrofot (másik oldalt csak hallóznak), az outlookban nem tudok normálisan szerkeszteni egy levelet piszkozatokból előcsalva, menüben nem adja fel a mappákat, csak üres ablak vár......de piszok jó az aksija, az tény.
Viszont itt van asszony céges i13. Nem nehéz megszokni (na ha neki ment, akkor...
), de nincs is az a: hú b+ "mennyivel jobb" érzés. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Quqesz
üzenetére
Nincsenek a helyzet magaslatán... Én csak 6 darab dezodort rendeltem a múlt héten egyik délután, másnap reggel 8-ra ígérték a közeli easybox-ba. Na természetesen ebből nem lett semmi, de meg se nyikkantak, hogy mi van. Aztán harmadnap jött egy sms, hogy a csomag átvehető az automatából, vegyem ki két órán belül, és akkor nyerhetek egy telefont, stb. Hát mondom ez k... jó, ők késnek két napot, én meg szaladjak két óra alatt kivenni. Nem a sorsolás végett, arra teszek magasról, de ilyenkor nem az lett volna a minimum, hogy a késésére tekintettel most részt veszek a játékban, és nyerhetek egy telefont? Na mindegy. Szóval az előbbi értesítés után egy órával jön egy újabb sms, hogy sajnos a csomag késik, elnézést kérnek, de a szállítónál valami gebasz volt, de 3 munkanapon belül legkésőbb megkapom. Azért elmentem az easybox felé, úgyis volt arra dolgom, megnéztem. A csomag benne volt, szóval simán átvettem. Másnap reggel megint jön egy mentegetődző sms, hogy mély elnézéseket kérnek, de most már három napon belül biztos meg fogom kapni a csomagot. Szóval no komment.
-
Quqesz
nagyúr
Hmm érdekes ez az emag. Vettem asszonynak egy samu telót bf alatt. Telefon, számla, garijegy megjön..ok. Nézem a garijegyet és nem stimmel. Termék gyártási száma/IMEI szám helyén egy olyan számsor, ami nincsen a dobozon....ok, felhív. Kiderül, hogy ha javítani kell, akkor vagy emagnak visszaküldöm, vagy vihetem a samu szervízbe is, de akkor kell egy másik garijegy, amit kérnem kell tőlük. Wtf? Hallottam, hogy volt anno baromság az emag gari körül, de mióta az ed is beolvadt hülyén fest ez így(meg most épül az emag 100e nm raktára az 51-es út mellett). Ok, ne szarozzunk, küldjék a másikat is. Erre megkért a hölgy, hogy fotózzam le a telefon cimkéjét (naná, hogy nem nyitottam ki addig a dobozt!, matrica ép most is), küldjem el neki és postán küldik a garijegyet. A telefont az emag forgalmazta, nem mástól jött ....Annyi pozitívum, hogy mivel regisztrált voltam egyből jött az email hova küldjem. Szóval érdemes odafigyelni még mindig, ha onnan vesz az ember valamit.

-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Na a 40 éves 20-nak néz ki vonal simán jó lenne. Nálunk inkább sokszor fordítva van....
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Azért megfuttatnék egyet simán a logarlécen!
csak nem olyan rosszak a japán csajok
van két félvér a családban, az egyik nem pici mellű, bár lehet az volt a magyar vonal...
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Hu mondjuk tényleg kszptd rendesen
De hát kellett neked a sony
-
akooos
veterán
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Amúgy képeket tehetsz még be, szívesen nézném.
-
Weeman1
veterán
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
De jó neked.
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Á dehogy

Pont animét nézek (Slayers a kis boszorkány vagy épp a Full Metal Panic!), és mint mindegyikben, ebben is formásra van rajzolva 1-2 karakter melle
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Azért az a get set go plakátok nem semmi a luficicikkel!
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Mivel csináltad a képeket, kaputelefonnal?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Vonót jól küld meg neki!
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Lehetsz nyugodtan, de akkor csomagként adlak fel
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Lehetek a csellód
-
Weeman1
veterán
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
De jó neked.
Én szívesen elkísérlek. -
mentic18
aktív tag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
A japán császári rang esetleg?
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Te fizeted az összeset, ugye tudod?
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
A Sony Xperia 3 4 vagy 56 78 érdekelne, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Mesterséges intelligencia topik
- LEGO klub
- Apple MacBook
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
node tényleg nem tapasztaltam máshol sem(akár külföldön is) problémát.
). Folyamatosan az akkura és a térerőre való panaszokat olvasom még mindig.

csak nem olyan rosszak a japán csajok
van két félvér a családban, az egyik nem pici mellű, bár lehet az volt a magyar vonal...