Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz rootkiller #48613 üzenetére
Üdv. köztünk !
(#48612) ZedMester
Csak harapott alma játszik és ebből is az SE (mert az 5S -t is nagyon szerette), sehogy nem bírtam lebeszélni ... pontosan olyan önfejű mint én
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
mentic18
aktív tag
Először is írd le, hogy milyen telefonod van, és melyik az a telefon márka amit nem akarod hogy szapuljanak páran. Minden másra ott a mastercard
Samsung Galaxy A53 5G
-
mark!
őstag
útlevél, személyi
majd megbánod hogy írtál ide, úgy mint a többiek 90%-a
mondjuk ettől többen vagyunk, van aki csak néha ír be, van egy agresszív kakasunk, egy pár modi is szokott néhanapján erre járni. tisztára mint a gettó
[ Szerkesztve ]
>
-
w333
félisten
válasz rootkiller #48621 üzenetére
Jó kis telefon az ... nekem is volt, kamerában mai napig a legjobb !
Soc már nem mai kicsit eljárt már felette az idő, fakó ips sem annyira jött be !
(#48623) syn7h37ic
Különben tényleg jó, formára még ez az igazi szifon !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
SybenX
őstag
Üdv itt!
Többieket is át kéne ide csábítani. -
mark!
őstag
válasz rootkiller #48626 üzenetére
oda már be sem tudok lépni vagy egy hónapja, bet365 és pinnacle nálam a befutó, ha kell valami sporteredmény.
>
-
no more
veterán
válasz rootkiller #48651 üzenetére
Van olyan iPhone ami akkuban jó? Én mindig csak azt látom, hogy az iPhone tulajok egyfolytában konnektorért ácsingóznak hogy rádughassák a kacatjukat.
+1, meg a másik kedvencem, a teljesen minimumra vett fényerő (hogy ne merüljön le) és 1 centiről nézi a telefont, mert nem látszik rajta semmi.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
no more
veterán
válasz rootkiller #48662 üzenetére
És nyilván nem csúcskategóriás Android... Egy alsó-középkategóriáról elég combos ugrás egy 3 kilós iPhone.
-
Arcképgyáros
Az még hagyján.
Általában levonja azt a következtetést, hogy az Android sz*r.Amúgy üdv
[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Quqesz
nagyúr
Ez sajnos általános jelenség. Vesz egy ratyi droidos telót(mint haverom samsung galaxy ace) és erre mindenki leszólja, hogy xar a droid és vegyen szifont. Erre bemegy és vesz egy 3 éves modellt(haverom vett egy i4s-t, nekem LG G2 volt, szal érted...), mert az már csak 25e a tnornál(persze, mert már 2 éve ott porosodott), azt mondja milyen jó a szifon és xar a droid.....azóta vett egy I5-öt és mai napig azt használja....
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
no more
veterán
-
akooos
veterán
válasz rootkiller #48668 üzenetére
Pedig az újabb 2 literes TFSI-k egész jók. Új CR Tdi is viszonylag hibamentes. Nekem a 2.0 PD Tdi van, BKD motorkód (hála az égnek), szerencsére hibátlan az autó jelenleg.
-
Quqesz
nagyúr
válasz rootkiller #48668 üzenetére
Az a szomorú, hogy nézd meg mennyi dízel bömös van a listán(jó, egy jó részük rönyó motor volt)...de persze ez a lista sem örökérvényű és tévedhetetlen....nekünk pl hibátlan a két mazda 2.2 skyactive dízel motor(tény az egyikben 70e km van, a másikban meg 16e km), de hallotam olyanról, akinek 2x cseréltek már eddig motort....
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz rootkiller #48700 üzenetére
Áh, tényleg 70 körüli... De szerintem annyiért is ajándék.
(#48702) gerner1: Hű, na ezt reggel elolvasom!
[ Szerkesztve ]
-
winery
aktív tag
válasz rootkiller #48694 üzenetére
Párom örökölte a Nexus5xet és hasznalta másfél évig, akkumulátor gyengesége nem tetszett neki sem ezer mi A1 lett neki . Kamere vissza lépés, de minden más előre szerintem .
-
akooos
veterán
válasz rootkiller #48764 üzenetére
Nyugi, van amikor napi 10 hsz van csak
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz rootkiller #48767 üzenetére
Ugyebár az szakmai topik
ez meg olyan topik ahol Androidos telefont használó userek is vannakPersze bárki bejőhet...csak legyen nooormális.
Még az ish... is
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz rootkiller #48770 üzenetére
Jaa a nexus felhasználok off topikja?
-
Aryon87
félisten
válasz rootkiller #48774 üzenetére
Itt is van idonkent
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
no more
veterán
válasz rootkiller #48810 üzenetére
Nem az enyém volt, én csak játszottam rajta.
-
Quqesz
nagyúr
válasz rootkiller #48858 üzenetére
Max azt, hogy a snapi 625 hozza a snapi808 szintjét, tehát már egy kategóriával lejjebb is tudja azt, mint 2 éve a csúcs. Ezzel viszont egy középkategóriás olcsó telefon is jól használható, nem gagyi....
Aryon
Az túlzás hogy veri, de sztem korrektül felveszi a versenyt(és több tesztben ezt láttam). Kezdi beérni a snapit és az exynost a kirin. Nem baj ha többszereplős a piac......no more
Na tessék és még engem bahott le Mozzarella múltkor, hogy fröcsögök a szifonról........ v ez nálad már elfogadott alap?
Cuppogó hang.....nem kellett volna felnőt tartalmat néznie rajta(lehet a keze volt"nedves")[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz rootkiller #48883 üzenetére
Persze. Mostanság már kevés a 2gb. 2gb vs 4gb érdemes váltani, de 3gb vs 4gb már nem.....
Kengyel
Nekem is piszkálja a fantáziám. De ha holnap elkap a hév bf alatt......[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz rootkiller #49043 üzenetére
Röviden: unatkoztam.
Részletek:
Ez egy hosszú és lökött sztori (aminek a keletkezése mára már egy rejtély, valószínűleg a barátaim többre emlékeznek):Az abszolút hallásom (egy ritka képesség, hogy egy random hangról azonnal megmondom, melyik hang zongorán leütve) révén van egy alteregóm(?): Hangvillaman.
(Hangvillaman egy szuperhős, akinek a szuperképessége az abszolút hallás – mily meglepő...)
A Hangvillaman számára a 440-442Hz-es "A" hang jelenti a tiszta, szabványosra hangolt "A" hangot.
A 444Hz-es "A" hang – ami például egy rosszul hangolt zongorán tud előfordulni – már zavaróan magas neki.
Ennek a hamis Erőnek a képviselője a gonosz Dr. 444Hertz, Hangvillaman legnagyobb ellensége...Igazából egy rég elfeledett nagy hülyeség, de a Hangvillaman névvel nem akartam leleplezni a személyazonosságom egy-két lehetséges nem kívánatos személy számára
Szóval a kevésbé ismert Dr. 444Hertz nevet választottam
(Az csupán csak véletlen, hogy a tetrafóbia és a 444.hu miatt érdekesebb a név)[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Arcképgyáros
válasz rootkiller #49091 üzenetére
Zárójelbe is raktam
Egyébként az volt a lényeg, amikor regisztráltam, hogy egy viszonylag egyedi, de megjegyezhető nevem legyen.
És pont ez jutott eszembeA roorkiller név tetszik amúgy nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Soybex
őstag
válasz rootkiller #49101 üzenetére
Rádhívjunk egy modit?
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz rootkiller #49104 üzenetére
A 3 közül valamelyik tuti hogy read only van most.
Lehet mindjárt kiosztják maguknak a write only jogot is.
-
Quqesz
nagyúr
válasz rootkiller #49101 üzenetére
Mert itt a fő ajnározás a #csakasamsungmertazalegjobbésezértgsheepekkellvanteleatopik#
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz rootkiller #49110 üzenetére
Mert mintha más gyártoknál nem lenne gond...
Mindenhol van...
Lásd pl Iphone X vagy a Pixel 2-t.Ezek nem a Samsung hibái.
Ez a mai világ velejárója.
-
no more
veterán
Elég csak a kijelzőre ránézni. Más telefonban nincs ilyen kijelző (jó, iPhone X-ben van még), ami végtelen kontrasztos és tökéletesen színhű. Akkor a 2311312 milliárd feature, amiből használod az 1%-át, de mégis van legalább.
-
MODERÁTOR
És akkor HomTom-ot mindenkinek, vagy hogyan tovább?
-
no more
veterán
válasz rootkiller #49128 üzenetére
Telekomnál minden közösségi cucc korlátlan (Telenornál pedig a net is). Úgyhogy nagyon nem sokkoló.
-
aprokaroka87
nagyúr
Ha megvan a root jog szerintem bármit.
Bár lehet neked betagadna, mert te rootgyilkos vagy.
Bocs nem hagyhattam ki. -
Quqesz
nagyúr
Csak a knoxra vigyáz, mert ha ugrik, akkor a garit is rántja magával(szoftvererényöv )...míg más gyártó nyitott bootloaderrel adja ki a telefonját....
Jut eszembe
MM-ben kihúzták egész hétvégére a BF-et.....ha vki akar nézelődni...[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz rootkiller #49137 üzenetére
Package Disabler Pro. Ez amúgy is alap minden telefonnál. Egy érintéssel letiltod, amit akarsz.
-
mark!
őstag
válasz rootkiller #49168 üzenetére
most nincs téma, év vége van, idén nem lesz már új telefon. na majd 2018 első fele, huhú, hazaérek délután 4-kor lesz mit olvasgatni
>
-
Quqesz
nagyúr
Szombat esti frász van, v beitták magukat a pad alá és most limbóznak....
Aryon
Frászt, akkor már megkapod a saját totyikot!Na mi most a favorít?(szítom kicsit a tüzet)
Nálam Mate10pro/OP5T/Honor V10 a befutó....
(ja ezt a még mindég hibátlan G4-ről írom... )[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Á, csak letiltottad Aryont...
-
Soybex
őstag
Nincs rá idő. Egész nap a House Of Cards sorozatot nézem. Nagyon durván leköt
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
no more
veterán
válasz rootkiller #49279 üzenetére
Még most is így van. Telekom és Vodafone pár hetes csúszással dobja ki a független után, a Telenor viszont katasztrófa...
-
mark!
őstag
-
Aryon87
félisten
válasz rootkiller #49286 üzenetére
Itt a tarsasag a noi nemet keveli kivetel nelkul (elvileg , de mi van ha lenne kulonc 🤔), a piat meg mindenki kiveve en.
Akos: ott megmondjak ha xar a kep, lasd most a jelenlegi vitat ami ott megy. Nalam mar annyit se irnak hogy rossz, siman atlepnek
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
válasz rootkiller #49286 üzenetére
Ez milyen kérdés?
Én is tudok hasonlót.
Valaki szokott itt levegőt venni?
Még szép, hogy érdekelnek a nők.Aryon: sárkány?
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz rootkiller #49351 üzenetére
Megnéztük tegnap mi is. Szerintem nagyon jól lett megcsinalva, elég igényes lett. Kicsit el van túlozva, nem vagyok benne biztos, hogy 30%-nál több benne az igazság. De ettől függetlenül tetszett.
-
Arcképgyáros
válasz rootkiller #49405 üzenetére
Hogyne ismerném a latexet, mint az egyik legszexibb női egyberuha-anyagot
Amúgy nem vágom.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz rootkiller #49560 üzenetére
Ez a Samsung és a futottak még Android felhasználok off topikja.
-
akooos
veterán
Jogos, at kéne nevezni simán AZ OFF TOPIK-ra
-
Arcképgyáros
Samsung fanok +1 hater, illetve egyéb semleges troll felhasználók topikja.
(= PH! Állatkert)[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz rootkiller #49598 üzenetére
Olcsóbb és egyszerűbb, mint egy nagyobb és komplikáltabb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest